Vuoden 2019 parhaat PS4 -pelit tähän mennessä

Playstation 4

Horoskooppi Huomenna

Parhaiten arvioidut PS4 -pelit innostavat sisäistä pelaajaasi



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Koska se on virallisesti, pysy kotona, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä & apos; säällä, kuulemme kaikkien sisäisten pelaajien iloitsevan pidempään konsolienne edessä.



Playstation 4 on tehokas kone ja yksi edistyneimmistä konsoleista toistaiseksi, paitsi hieman uudempi PS4 Pro -malli.

Kuten monet pelifanit, PS5 tekee odotetun saapumisen ensi vuonna; mutta toistaiseksi useimmat ovat melko tyytyväisiä PS4: n suorituskykyyn.

Jos olet valmis varastoimaan talvipelikokoelmasi, olemme keränneet 10 toistaiseksi vuoden 2019 parasta peliä, jotka voit ostaa nyt.



Vuoden 2019 parhaat PS4 -pelit

1. Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare

Ei ole ihme, että yksi kansakuntien suosituimmista konsolipeleistä, Call of Duty pääsi listallemme.



Nauti ainutlaatuisesta bonussisällöstä, tämä painos sisältää teeman sisältävän pelin tunnuksen, käyntikortin ja aseen viehätyksen.

Jos haluat nauttia pelistä jonkun muun kanssa, voit osallistua valkoisen rystyn 2v2 -otteluihin, 6v6 -taisteluun ja eeppisiin 32v32 -maasota -otteluihin - varmasti eeppinen taistelu. Voit myös pelata ryhmänä eliittioperaatioiden kokoelmassa.

Liverpool vs Aston Villa -kanava

Hinta: 49,99 £, Amazon - osta nyt täältä

2. FIFA 20

FIFA 20

Jos olet enemmän kentän ulkopuolella oleva pelaaja, uusi FIFA herättää jalkapallon maagisen pelin henkiin hämmästyttävässä realismissa.

Koe ammattilaisjalkapallon tunne omasta kodistasi. Valitse joukko klubitiloja ja kilpailuja - rakenna hahmosi ja valitse varusteet, sinun tarvitsee vain voittaa peli.

Hinta: 49,99 £, erittäin osta nyt täältä

3. Kuolemanpaine

Kuolemanpuristus

Ehkä urheilupelit eivät ole sinun juttusi, jos sinua kiinnostaa enemmän pelikokemus, johon kuuluu 'pahojen poikien tappaminen'. - rakastat kuoleman juoksemista.

Kun yliluonnolliset olennot vaivaavat maata ja ihmiskuntaa joukkotuhoon, on Samin (sinun) tehtävä matkustaa vaaramaiden halki pelastaa ihmiskunta kadotuksesta. Sinun tulee paljastaa salaisuuksien maailma matkan varrella, mutta sinun on ensin pelattava löytääksesi ne.

Hinta: 49,99 £, Argos - osta nyt täältä

4. Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order

jesy little mix -leikkaus

Tähtien sota -fanit iloitsevat, tämä yksinpeli on kerronnallista ja asettaa sinut jedipadawanin rooliin.

Pelin aikana suoritat jedikoulutuksesi, kehität voimakkaita voima -kykyjä ja tietysti hallitset ikonisen valosapelin taidetta.

Nauti ikonisista hahmoista, sijainneista, aseista ja vihollisista uusien tuntemisten lisäksi.

Hinta: 49,99 £, Amazon - osta nyt täältä

5. Detroitista tulee ihminen

Detroitista tulee ihminen

Yksi halvimmista vaihtoehdoista pelimarkkinoilla tällä hetkellä, mutta ei ilman hämmästyttävää kerrontaa ja upeaa pelikokemusta, jota rakastat.

Tutustu Detroitin lähitulevaisuuden metropoliin, joka on nyt täynnä tekniikan kehitystä; robotit ovat selkeitä. Otat Kara -roolin - naisbotin, joka yrittää navigoida paikkansa myrskyisässä maisemassa.

Ota selvää, mitä ihmisenä oleminen tarkoittaa koneen näkökulmasta.

Hinta: 19,99 €, Selfridges - osta nyt täältä

6. Need For Speed ​​Heat

Need For Speed ​​Heat

Tuo takaisin paljon rakkauden klassikkoa modernilla twsitillä. Jos nopeustarpeesi ei koskaan jättänyt sinua - rakastat lämpöä.

Kun sinulla on vielä enemmän mahdollisuuksia räätälöidä ja mukauttaa ajosi, voit uskaltaa olla ilmeikäs ja rakentaa kilpa -mainettasi.

Ajele, vedä ja kilpaile tiesi menestykseen.

Hinta: £ 45.98, Amazon - osta nyt täältä

7. Spyro -trilogia käynnistettiin uudelleen

Spyro -trilogia käynnistettiin uudelleen

Yksi lapsi voi osallistua, jos annat heidän. Toinen klassikko, hemmottele lapsuuden nostalgiaasi kaikkien suosikki violetin lohikäärmeen Spyron kanssa.

Sytytä tuli uudelleen alkuperäisten kolmen pelin, Spyro the Dragonin, Spyro 2 Ripto & Ragen, uusittuilla versioilla! ja Spyron lohikäärmeen vuosi.

Hinta: 22,99 £, Amazon - osta nyt täältä

8. Ulkoiset maailmat

Ulkoiset maailmat

Scifi-fanit, tämä on sinulle, nauti tästä ensimmäisen persoonan matkasta tuntemattoman maailman läpi.

Kun heräät vuosikymmeniä eksyksissäsi galaksin läpi lentävällä siirtolaislaivalla, kohtaat erilaisia ​​ryhmittymiä, jotka kaikki taistelevat vallasta. Ota puolia, löydä alus, sitoutu ja rakenna miehistösi tutkiessasi monenlaisia ​​ympäristöjä.

Tarina perustuu täysin toimintaasi, joten tarinoiden kehitys riippuu täysin valinnoistasi.

Hinta: 42,99 £, erittäin - osta nyt täältä

9. NBA 2K20

NBA 2K20

Jos olet enemmän koripallofani, tuo NBA kotiisi ja koe pelin jännitys täydellisessä laadussa.

Peli on luokkansa paras upeasta grafiikasta ja erittäin realistisesta pelattavuudesta. Nauti uraauurtavista pelitiloista ja vertaansa vailla olevasta pelaajan ohjauksesta ja täydellisestä räätälöinnistä.

Hinta: 44,99 £, Amazon - osta nyt täältä

10. MXGP 2019

MXGP 2019

Koe motocross kuin koskaan ennen. Uuden radan editorin avulla voit herättää unelmiesi radan eloon ja jakaa sen ystäviesi ja motocross -yhteisön kanssa!

ray foster boheemi rapsodia

Harjoittele ratsastustaitojasi ja ansaitse erikoispisteitä vaikeuksista, ilmakyvystä ja nopeudesta. Yli 10000 mukautettavaa vaihtoehtoa pyöräillesi ja ajajalle voit tehdä rallista oman pelisi.

Upouusi Waypoint-tila tuo kilpailun uudelle tasolle.

Hinta: 29,99 £, Amazon - osta nyt täältä

Katso Myös: