BBC:n täydellinen ratkaisu ajanviettoon rakkaiden kanssa lukituksen aikana

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa on nyt kahdeksas viikko koronaviirus Lukitus, monet britit kaipaavat aikaa ystäviensä ja perheensä kanssa.



Nyt BBC on julkaissut uuden työkalun, jonka avulla voit nauttia TV-ohjelmista ystäviesi kanssa näkemättä heitä fyysisesti.



currys black friday -tarjoukset 2018

BBC Together -nimisen työkalun avulla voit katsella tai kuunnella BBC:n sisältöä iPlayer , Äänet, Bitesize, Uutiset ja Urheilu synkronoidaan muiden eri laitteita käyttävien ihmisten kanssa.



Tohtori Libby Miller, BBC:n tutkimus- ja kehitystyöstä, sanoi: Halusimme nähdä, voisiko teknologia tuoda ihmiset yhteen katsomaan ja kuuntelemaan BBC-ohjelmia etänä yhteisenä kokemuksena.

Näin voit käyttää BBC Together -työkalua ja katsella ystävien ja perheen kanssa tänään.

BBC iPlayer (Kuva: BBC)



Kuinka käyttää BBC Togetheria

  1. Etsi linkki ohjelmaan tai videoon, jota haluat katsoa muiden kanssa BBC iPlayeristä, Soundsista, Bitesizesta, Newsista tai Sportista
  2. Liitä linkki BBC Together -palveluun tässä
  3. Tämä luo uuden ryhmäistunnon, jonka voit jakaa linkin kautta ystävillesi tai perheellesi
  4. Isäntä hallitsee katseluistunnon ja voi keskeyttää, toistaa, etsiä tai valita uuden ohjelman kaikkien katsottavaksi
Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
TV

Palvelu on hyvin samanlainen Netflix Party, jonka avulla käyttäjät voivat katsella televisio-ohjelmia ja elokuvia Netflixistä samaan aikaan ystäviensä kanssa.

Pro saa lohikäärmeiden luolan

Samaan aikaan YouTubella ja Vimeolla on samanlainen palvelu nimeltä Watch2Gether.



BBC toivoo, että palvelu tuo ystävät ja perheet yhteen lukituksen aikana, vaikka onkin epäselvää, tuleeko BBC Togetherista pysyvä ominaisuus.

Tri Miller lisäsi: Seuraamme, kuinka hyvin se toimii, ja pohdimme, kuinka voisimme muuttaa sitä tulevaisuudessa, mutta odotamme innolla näkevämme ja kuulevamme ihmisten luovista tavoista käyttää sitä ja saada palautetta Tasterista.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: