Pandemian bluesin voittaminen perustamalla kotikortteja

Aiheen Työpöytä

Horoskooppi Huomenna

Homecation antaa perheille mahdollisuuden tehdä muistoja kuluttamatta paljon rahaa lomalle

Homecation antaa perheille mahdollisuuden tehdä muistoja kuluttamatta paljon rahaa lomalle(Kuva: Getty)



Brittien lomavalinnat ovat tällä hetkellä varsin kapeat. Ulkomailla matkustaminen on joko rajallista tai epävarmaa, ja ylimääräinen kysyntä Yhdistyneessä kuningaskunnassa on jättänyt neljänneksen briteistä kyvyttömiksi varaamaan yöpymisen.



Kun perheet harkitsevat kesälomasuunnitelmiaan ja keksivät sen sijaan luovia tapoja lomailla kotona, vuosi 2021 näyttää kesältä, jonka monet meistä suunnittelevat lomalle kotona tai kotipaikan.



meghan marklen joulukortti

Homecation tarkoittaa yksinkertaisesti lomaa kotona. Suurin osa brittiläisistä asunnonomistajista suunnittelee jo kotikohteitaan ostamalla luksustuotteita ja lomamukavuuksia, joista voi nauttia vain lomakohteessa tai lomalla.

Tutustuminen hakutrenditietoihin, kiinteistöportaali Jaa ostaaksesi tutki suosituimpia kotimajoitusominaisuuksia ja sitä, miten britit valmistautuvat kotilomaansa:

1. Lisää tyyliä takapihallesi

Kauniisti muotoiltu pergola tuo välittömästi hohtoa takapihallesi

Kauniisti muotoiltu pergola tuo välittömästi hohtoa takapihallesi



emiliano sala ruumis löydetty kuva

Sinun ei tarvitse matkustaa kauas rentouttavaan ulkoiluun. Käännä takapihasi kauniiksi keitaksi, jossa on pergola.

Varjoa ja rakennetta tarjoavat pergolat ovat loistava tapa lisätä pihallesi kauneutta ja toimintoja, mikä tekee niistä kodin ominaisuuskohteen numero yksi.



Käytä sitä valaisimilla, lisää yksityisyyttä verhoilla tai luo draamaa kukkivilla viiniköynnöksillä, jotta se olisi houkutteleva tila.

2. Onko oma kylpylä

Takapihan kylpytynnyri on täydellinen lisä kotiin

Takapihan kylpytynnyri on täydellinen lisä kotiin

Miljoonat ihmiset ovat kiinnostuneita liottamaan porealtaassaan tai jäähtymään kesäkuumasta uudella uima -altaalla, ja on selvää, että britit odottavat innolla kotia, joka on yhtä hemmotteleva kuin lomamatka.

Ei ihme, että kylpytynnyrit ja uima -altaat ovat lähellä toisiaan kotikohteiden luettelossa, joita britit ostavat tai osoittavat lisääntynyttä kiinnostusta.

3. Muuta olohuoneesi loungeksi

Mikä on hyvä hotellin lounge? Ihastuttavia lepotuoleja, ruoka- ja juomavaihtoehtoja ja mahdollisesti hiljainen perhenurkkaus. Eikö se ole melkein olohuoneesi? Voit muuttaa olohuoneesi loungeksi sijoittamalla hyvään lepotuoliin ja lisäämällä pieniä yksityiskohtia, kuten lehtiä, kirjoja ja lautapelejä hotellimaisen tunnelman saavuttamiseksi.

4. Päivitä ruokailutilasi ravintolaksi

Tee herkullisia pizzoja tilauksesta omalla pizzauunillasi

Tee herkullisia pizzoja tilauksesta omalla pizzauunillasi

rose thomas lontoolainen

Jakamien tietojen mukaan Budjetoi matkasi keskimääräinen ruoan ja juoman hinta kahden hengen yöpymiselle on 784 puntaa. Se on lähes kaksinkertainen uuden pizzauunin hintaan!

Kuvittele, jos sinulla olisi kotona oma kaasu- tai puulämmitteinen pizzauuni-voit luoda versiot milloin tahansa ja palvella niitä perheellesi. Ja säästä myös rahaa! Nyt tämä on kodin lisäys, jonka jokainen perheenjäsen hyväksyisi.

On arvioitu, että Yhdistyneen kuningaskunnan parit käyttävät keskimäärin 3 654 puntaa kahden viikon oleskeluun. Kun sulkuaika on käsilläsi ja sinulla ei ole paljon paikkoja mennä, miksi et käytä tätä tilaisuutta parantaaksesi kotiasi näillä hauskoilla ja edullisilla koti -ideoilla.

Katso Myös: