Tesco Mobilen parhaat puhelutarjoukset - mukaan lukien suuret alennukset iPhonessa

Tekniset Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Tesco Mobile

iPhonet ovat nyt paljon halvempia(Kuva: Getty)



Etsitkö uutta matkapuhelinta? Kun on niin paljon vaihtoehtoja, voi olla vaikea tietää, minne mennä parhaan tarjouksen saamiseksi.



Olemme siis keränneet alla viisi parhaita puhelinpalvelutarjouksia perheen suosikkiverkosta Tesco Mobile, joka on hiljattain ilmoittanut uskomattomia tarjouksia aikaisempiin painoksiin Apple iPhone.



Suurin osa alla olevista tarjouksista sisältää suuria alennuksia kaikkien sukupolvien iPhonille, kuten 54 puntaa kaikista iPhone 6 -hinnoista.

Mutta yksi Tesco Mobilen parhaista puolista on se, että voit jopa valita, kuinka paljon dataa haluat ja kuinka kauan haluat sopimussi kestävän, joten et ole sidottu johonkin, mitä et tarvitse.

Ja he eivät ole vain kuuluisia halvoista hinnoistaan, vaan OFCOM on nimittänyt brändin vähiten valitettavaksi Yhdistyneen kuningaskunnan matkaviestinverkosta yli neljä vuotta peräkkäin sekä vuoden 2018? Suositeltu mobiilipalveluntarjoaja kahdeksantena vuotena peräkkäin.



Apple iPhone 7

Aina suosittuun Apple iPhone 7: een on tarjolla erittäin halpoja vaihtoehtoja, mukaan lukien tapa pakata luuri 30,38 puntaa kuukaudessa - mukaan lukien 1 Gt dataa, 500 minuuttia ja 5000 tekstiä 24 kuukauden sopimuksella.

Hae se Tesco Mobilen verkkosivustolta täältä.



Apple iPhone 6

Tesco Mobile antaa sinulle hämmästyttävän 54 punnan alennuksen kaikista iPhone 6 -hinnoistaan ​​joulun alkaessa, mikä tarkoittaa sitä, mitä mobiilipakettiasi haluat, saat sen 50 puntaa tavallista halvemmalla.

Hae se Tesco Mobilen verkkosivustolta täältä.

24:n merkitys

Apple iPhone 6S

Erittäin suosittu paikka Tesco Mobile -verkkosivustolla juuri nyt, edullinen verkko tarjoaa ikonisen Applen luurin hintaan 26,99 puntaa kuukaudessa, mukaan lukien 2 Gt dataa, 500 minuuttia ja 5000 tekstiä 24 kuukauden sopimuksella.

Hae se Tesco Mobilen verkkosivustolta täältä.

Paras Tesco Mobile SIM -kauppa

tesco mobile

(Kuva: Rex -ominaisuudet)

Vaikka et saa luuria mukaan, parasta SIM -kortin valinnassa on se, että maksat käytöstäsi erittäin vähäiset hinnat. 9 puntaa kuukaudessa voit pussittaa itsellesi 4 Gt dataa sekä 500 minuuttia ja 5000 tekstiä, mikä kaikki on melko vaikuttavaa.

Hae se Tesco Mobilen verkkosivustolta täältä.

Huawei P20 Pro

Kiinalaisen jättiläisen kuuluisien P20 Pro -puhelimien hinnoista on huima 144 puntaa, riippumatta siitä, haluatko 1 Gt dataa vai 20 Gt. Tesco Mobile -verkkosivustolla on todella vaikuttavia arvosteluja, ja rahat pois käsittävä sopimus kestää 26. joulukuuta asti.

Hae se Tesco Mobilen verkkosivustolta täältä.

Tesco Mobilen tarjonta on erittäin joustavaa, ja sen avulla voit valita, kuinka paljon dataa haluat ja kuinka kauan haluat maksaa takaisin puhelimesi hinnan.

Voit helposti verrata erilaisia ​​tariffivaihtoehtoja kätevän työkalun avulla Tesco Mobile -verkkosivustolla, vaikka jos päätät muutaman kuukauden kuluttua siitä, että olet valinnut väärän tietomäärän, voit muuttaa sitä myöhemmin ylös- tai alaspäin Anytime Upgrade Flexin luonne.

Sen lisäksi, että voit muuttaa tariffiasi haluamallasi tavalla, Tesco Mobile panee myös merkille, että monet sen sopimuksista mahdollistavat myös päivityksen milloin haluat - niin kauan kuin maksat puhelimesi jäljellä olevan saldon - tariffeilla, jotka jakavat tiedonsiirto ja luurin hinta kahteen selkeään maksuun.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Katso Myös: