Parhaat TV -tarjoukset vuoden 2018 nyrkkeilypäivän myynnissä

Musta Perjantai

Horoskooppi Huomenna

Televisiot ovat tunnetusti halpoja mustana perjantaina



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



      Joulu on tehty ja pölytetty, mutta jos etsit hopeaa, se tarkoittaa, että nyrkkeilypäivä - ja sen kuuluisa mukana oleva myynti - on täällä.



      Hämmästyttävät alennukset ovat täydellinen tilaisuus ostaa kalliita tekniikka- ja sähkölaitteita, kuten upouusi älytelevisio, jota olet himoinnut jo vuosien ajan.

      Jos olet etsinyt päivitystä jonkin aikaa, mutta olet odottanut paljon, nyt voi vihdoin olla aika hypätä - varsinkin jos löydät oikean tarjouksen.

      Useimmat Ison -Britannian kaupat ovat ilmoittaneet uraauurtavista tarjouksista, mutta kun on niin paljon vaihtoehtoja ostoksille, voi olla vaikeaa jäljittää todellisia tarjouksia.



      Iso-Britannian suurin perhe

      Olemme siis pyöristäneet alla viisi suosikkimme Boxing Day -televisiotarjontaa, jotka kattavat kaikki hintaluokat, 319 punasta yli suuren, jotta varmistamme, että jokaiselle on jotain (tai suurta).

      Kaikilla seuraavilla jälleenmyyjillä on tällä hetkellä Black Friday -myynti, joka sisältää alennuksia televisioista:



      Parhaat Cyber ​​Monday TV -tarjoukset tähän mennessä

      Samsung 49 tuuman Ultra HD 4K Smart TV, 399 £ (oli 759,99 £)

      Niin iso alennus!

      Joo, luit sen oikein, tästä tarjouksesta on peräti 360 puntaa alennus, eli se on nyt vain 399 puntaa - se tarkoittaa, että säästät melkein yhtä paljon kuin maksat.

      mieskaupunki alkaen 11

      Ja älä ajattele, että vain siksi, että sillä on valtava alennus, sen on oltava hieman roskaa, koska se tarjoaa runsaasti onnellisia arvosteluja verkkosivustolla (tarkalleen 47).

      Philipsin 55 tuuman 4K Ultra HD -televisio, 1199 £ (oli 2000 £)

      Emme voi päästä yli tästä

      Aiemmin valtava kaksi suurta, tästä elokuvateatterista on huikeat 801 puntaa. Ultra HD Premium -sertifioitu OLED -näytöllä, emme ole koskaan ennen nähneet mitään tällaista.

      Ilmeisesti muualla pääkadulla on kuitenkin, kanssa John Lewis ja TO myös perässä whopper -alennuksella, koska heillä molemmilla on myös se alas 1199 £ alkaen 2000 £.

      50 tuuman Hisense Smart 4K Ultra HD -televisio, nyt 319 puntaa (oli 379 puntaa)

      Yksi halvimmista vaihtoehdoista

      Astu eeppiseen siirtomaratoniin tai nauti suosikkibokseistasi upeilla yksityiskohdilla tällä 50 tuuman Hisense -LED -televisiolla, josta on tällä hetkellä 60 £ alennus.

      Vaikka se ei ehkä ole vuoden suurin alennus, emme voineet löytää sitä halvemmalta muualta, sillä Amazon tarjoaa sitä tällä hetkellä 394,89 £ - ja se ei sisällä toimitusta!

      Toshiba 4K Ultra HD HDR LED Smart TV, 1199 £ (oli 1619,98 £)

      Kuvittele omistavasi tämän

      Hintalappu ei ehkä ole kaikille, mutta jos haluat roiskua vakavalla dollarilla uudessa televisiossa, tämä on paras valinta.

      Yli 400 punnan alennuksella televisio lupaa tuoda sinulle jännittävän elävän kuvan selkeyden, 4K UHD -televisiot näyttävät neljä kertaa enemmän yksityiskohtia kuin Full HD -mallit.

      Hisense 65 tuuman Smart 4K Ultra HD -televisio, nyt 569 £ (oli 699 £)

      Tästä on yli 100 puntaa alennusta

      Eikö siellä ole mitään uuden television kaltaista?

      Luonnollisilla väreillä ja kontrastilla, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan realismin ja syvyyden, tämä lisää vakavasti sarjojen katselua, olipa kyseessä sitten rentoutuminen viikonloppuna tai suuret elokuvanäytökset.

      Mistä saan parhaat Black Friday TV -tarjoukset?

      Argus

      Argosilla on paljon Black Friday -tarjouksia (Kuva: PA)

        Amazon

        Amazon on yksi Black Fridayn suurista nimistä (Kuva: PA Wire)

          John Lewis

          Ostajat odottavat John Lewisin myymälän avaamista

          Löydätkö halvan television tänä mustana perjantaina? (Kuva: Getty)

          rhys jones veli owen

            Currys

            Tee edullinen tekniikka jättiläisiltä Currysilta tänä vuonna

                Lue lisää

                Black Friday 2019 - vähittäiskauppiaat osallistuvat
                Milloin on musta perjantai? Amazon Argus Currys PC World

                TO

                AO tarjoaa erinomaisen toimituspalvelun (Kuva: E +)

                    Parhaat vinkit tekniikan ostamiseen Black Fridayna

                      Luo luettelo

                      Kuvaa tarvitsemasi tai haluamasi tekniset tuotteet äläkä eksy niistä! Suuret tuotemerkit tarjoavat usein pakettitarjouksia mustana perjantaina, ja vaikka se vaikuttaa hyvältä sijoitukselta tuolloin, saatat olla jumissa lisäominaisuuksien kanssa, joita et koskaan käytä! Tämä tarkoittaa myös sitä, että olet vähemmän todennäköisesti kuluttamassa liikaa.

                      Aseta budjetti ja pidä siitä kiinni

                      Me kaikki tiedämme, kuinka helppoa on saada rahat kulumaan, kun on kyse uusimpien gadgetien ja pelien ostamisesta. Ei ole väliä, ostatko Fitbitin, iPhonen tai kotiviihdejärjestelmän, aseta itsellesi selkeä ja määritelty budjetti - ja pidä siitä kiinni! On helppo ajatella, että ylimääräisten 50 punnan kulutuksella ei ole liikaa merkitystä, mutta se voi kasvaa, jos rikot budjettia useista kohteista - muista, että joulu on aivan nurkan takana.

                      Tee tutkimuksesi

                      Useimmat tuotemerkit alkavat ilmoittaa alennuksistaan ​​ennen kuin ne julkaistaan ​​Black Friday -viikonloppuna, joten yritä vilkaista verkossa tai myymälässä ennen päivämäärää ja harkitse ostamasi tuotteet. Katso aina ympärillesi kuponkikoodit esimerkiksi sivustoilla vouchercloud.com ja HotDeals.com ja lisäalennuksia ennen tuotteen ostamista myös verkosta.

                      Käytä tekniikkaa tekniikan ostamiseen

                      Ei ole häpeä käyttää nykyisiä tekniikkatuotteitasi ostaaksesi lisää tekniikkaa - olemme kaikki tehneet sen! Voit käyttää olemassa olevaa puhelinta tai tablettia ladataksesi merkkisovelluksia, kuten Amazon niillä on omat Black Friday -tekniikan aloitussivut, joten voit selata tarjouksia nopeasti päivänä.

                        Tarkista, onko tuote uusin versio

                        Monet Black Fridayn tarjouksista ovat edellisen sukupolven tuotteita tai ne voivat olla huonompilaatuisia tuotteita, jotka jälleenmyyjä haluaa poistaa kaupoistaan! Se ei tarkoita, että ne eivät ole investoinnin arvoisia, mutta kannattaa tarkistaa tekniset tiedot viimeisimpien laitteiden suhteen.

                        Älä paniikki ostaa

                        Paniikki alkaa yleensä ja useimmat ihmiset yrittävät ostaa kaikki tekniset tavaransa perjantaina, mutta muista, että tarjoukset kestävät lähes aina koko viikonlopun. On myös syytä harkita, että vaikka Black Friday -viikonloppu on valtava tapahtuma vähittäiskaupan kalenterissa, on myös muita myyntitapahtumia ympäri vuoden, kuten Amazon Prime Day. Jos et saa teknistä sopimustasi perjantaina - se saattaa vähentyä vielä myöhemmin vuoden aikana.

                        kylie minoguen plastiikkakirurgia

                        Maksa turvallisesti

                        Jos ostat teknisiä tuotteita verkossa, käytä luottokorttia tai Paypal . Jos käytät luottokorttia, käytä sellaista, joka tarjoaa sinulle palkintoja, kuten lentomaileja tai kuponkeja rahalle ostoksistasi säästääksesi entisestään.

                        *Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä

                        Katso Myös: