Billy Joe Saundersin kulmakivi lisääntyy entisen kouluttajan selittäessä rooliaan

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Rivi Billy Joe Saundersin yli & apos; Kulma vetää hänet taistelustaan ​​Canelo Alvarezin kanssa on kasvanut entisestään valmentaja Ben Davisonin yksityiskohtaisen sosiaalisen median viestin jälkeen.



Saunders & apos; päävalmentaja Mark Tibbs väitti Twitter -viestissään, että Davison ei ollut harjoitusleirillämme. taistelun rakentamiseksi ja että Davison puhalsi korvanreikänsä & apos; ennen kuin he päättivät lopettaa kilpailun.



31-vuotias brittiläinen taistelija oli voittamaton ja lähti massiiviseen otteluun, johon osallistui yli 73 000 fania Dallasissa, Texasissa, mutta joutui leikkaukseen Meksikon vastustajan aiheuttamien vammojen jälkeen.



Ja huippuvalmentaja Ben Davison, joka torjui Tyson Furyn uskomattoman nyrkkeilypaluunsa ensimmäisellä puoliskolla, ryhtyi Facebookiin väittämään takaisin Tibbsia vastaan. kritiikkiä.

Pitkässä postauksessa henkilökohtaiselle sivulleen Davison näytti pilkkaavan Tibbs & apos; tweetissä, jossa hän väitti haluavansa 'selventää' & apos; joitakin yksityiskohtia pysähdyksistä. Davison sanoi: 'Vain' selventää '& apos; Muutama asia, Billy Joe Saunders lähestyi minua heti taistelun jälkeen.

- Hän tuli kuntosalilleni keskustelemaan ja käymään taistelun läpi, minkä Mark tietää. Sitten minua myös pyydettiin ja lähestyttiin tekemään joitakin istuntoja hänen kanssaan, kun laskeuduin Vegasiin Josh Taylorin taisteluun.



Saunders vetäytyi taistelusta kahdeksan kierroksen jälkeen

Saunders vetäytyi taistelusta kahdeksan kierroksen jälkeen

'Minua pyydettiin myös auttamaan nurkassa yöllä, minkä velvoitin ... Taistelija arvostaa selvästi panostani, taistelija itse voi vahvistaa kaiken edellä mainitun.



'Kulmassa minulta kysyttiin usein panostani merkistä & Ben? Mitä mieltä olet? & Apos; Tai muita vastaavia asioita sanottiin, minkä vuoksi olin joskus äänekäs.

'' Viimeisen vuorovaikutuksen aikana nurkassa mielestäni syy Billy Joe Saunders esitti lausunnossaan, mikä oli selvää, HÄNEN lausuntonsa, joka tuli häneltä, jossa hän sanoo, että minä olin se, joka sai kulman vetää taistelu johtui siitä, että hän koki Markun epäröivän taistelun lopettamista.

Tämä näytettiin, kun hän sanoi, että 'annan sinulle vielä yhden kierroksen'. mikä ystävänä ja valmentajana ei ollut vaihtoehto loukkaantumisen laajuuden kannalta.

Tietysti lopulta Mark heilutti sitä, mutta ennen sitä tunsin, että jonkun oli saatava ote tilanteesta (siksi kuiskasin hänen korvaansa) ja Billy Joe Saundersilta. Näyttää siltä, ​​että hän tuntee, että se tuli minusta (hänen sanansa, ei minun). '

Davison jatkoi kritiikkiä siitä, miten Team Saunders käsitteli taistelun jälkimainingeja ja muistutti lukijoitaan siitä, että hän keskittyi täysin Josh Taylorin tulevaan taisteluun lauantaina Jose Ramirezia vastaan ​​Vegasissa.

Katso Myös: