Boohoo neuvottelee Dorothy Perkinsin, Wallisin ja Burtonin ostamisesta 55 miljoonan punnan Debenhamsin haltuunoton jälkeen

Arcadia -Ryhmä

Horoskooppi Huomenna

Boohoo, joka kilpailee myös Asoksen kanssa tarjouksessa Arcadian lippulaivamerkistä Topshopista, sanoi sen

Yritys, joka kilpailee myös Asosin kanssa Arcadian lippulaivamerkki Topshopista, sanoi käyvänsä yksinomaisia ​​keskusteluja järjestelmänvalvojien kanssa(Kuva: PA)



Pikamuotisivusto Boohoo on paljastanut sen katsovan Dorothy Perkinsia, Wallisia ja Burtonia vain muutama päivä sen jälkeen, kun hän on vahvistanut 200 miljoonan Debenhamsin 55 miljoonan punnan haltuunoton.



Yritys, joka kilpailee myös Asosin kanssa Arcadian lippulaivamerkki Topshopin tarjouksessa, sanoi, että se käy yksinomaisia ​​keskusteluja järjestelmänvalvojien kanssa.



'Boohoo group plc vahvistaa, että se käy yksinomaisia ​​keskusteluja Arcadian ylläpitäjien kanssa Dorothy Perkins-, Wallis- ja Burton -merkkien (lukuun ottamatta HIIT) hankkimisesta', tiedotteessa todetaan.

tarvitset pesukoneen ilmaiseksi

Kuluu alle viikko sen jälkeen, kun Boohoon pelastustarjous Debenhamsista myönnettiin. Tämä siirto säästää verkkosivuston, mutta 118 myymälää katoaa pääkadulta.

Noin 12 000 työpaikkaa on nyt vaarassa - myymälätyöntekijät kärsivät eniten.



Boohoon hankinta voi johtaa kaikkien kauppojen sulkemiseen - koska se siirtää tuotemerkkejä vain verkossa (Kuva: Boohoo)

Boohoo kertoi aikovansa rakentaa Debenhams -sivuston uudelleen ja käynnistää sen uudelleen, koska se siirtyy Ison -Britannian parhaaksi online -muotimerkiksi ja laajenee myös kauneuteen, urheiluun ja kodin tuotteisiin.



Pääjohtaja Mahmud Kamani sanoi: ”Tavoitteenamme on luoda Ison -Britannian suurin markkinapaikka. Hankkimme Debenhams -tuotemerkin strategisesti merkittävällä tavalla, koska se edustaa valtavaa askelta, joka kiihdyttää tavoitteitamme olla johtaja, ei vain verkkokaupan muodissa, vaan myös uusissa kategorioissa, kuten kauneudessa, urheilussa ja kodin tuotteissa.

mitä 57 tarkoittaa

Kauppa tarkoittaa, että Debenhams -brändi säilyy hengissä - mutta ei fyysiset kaupat.

Muualla ASOS on vahvistanut, että se käy yksinoikeudella neuvotteluja ottaakseen haltuunsa Topshopin, Topmanin, Miss Selfridgen ja HIIT: n.

Muiden vähittäiskauppiaiden, kuten Boohoo, Mike Ashley's Frasers Group ja JD Sports yhteistyössä yhdysvaltalaisen vähittäiskaupan jättiläisen Authentic Brandsin kanssa, katsotaan myös tarjoavan lippulaiva Topshop -tuotemerkille.

Boohoo -sopimus tarkoittaa, että Debenhams -brändi säilyy hengissä - mutta ei fyysiset kaupat (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

Arcadian romahtamisen vuoksi 13 000 työpaikkaa on vaarassa, ja monet sen 500 myymälästä eivät todennäköisesti selviä.

Asos -sopimus koskee tuotemerkkien oikeuksia, ei fyysisiä kauppoja.

66:n henkinen merkitys

Lausunnossaan markkinoille ASOS vahvisti neuvottelevansa Arcadian, Philip Greenin romahtaneen kauppavaltakunnan ylläpitäjien kanssa.

'Hallitus uskoo, että tämä olisi pakottava tilaisuus hankkia vahvoja tuotemerkkejä, jotka sopivat hyvin sen asiakaskuntaan', se sanoi.

'' Tässä vaiheessa liiketoimesta ei kuitenkaan voi olla varmuutta, ja ASOS pitää osakkeenomistajat ajan tasalla tarpeen mukaan. ''

Arcadia, joka työllisti noin 13 000 ihmistä ja jolla on 444 brittiläistä myymälää, romahti viime vuonna koronaviruspandemian vaikutuksen, vuosien alijäämäisten investointien ja verkkokauppoihin siirtymisen epäonnistumisen vuoksi.

ashley cole ja sharon canu

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Vähittäiskauppakonserni siirtyi hallintoon 30. marraskuuta - päivää ennen uusien lakien voimaantuloa, joiden mukaan verottajasta olisi tullut ensisijainen velkoja ja oikeus saada takaisin ennen vakuudettomia velkojia.

Viime kuukausi, Arcadian ylläpitäjät sopivat vähittäiskauppiaan plus-kokoisen Evans-merkin myynnistä australialaiselle City Chic Collective -yritykselle 23 miljoonalla punnalla. .

Manchesterissa vuonna 2006 perustettu Boohoo on tyypillisesti erikoistunut kaksikymppisten pikamuodiin.

Vuoden 2017 alussa ryhmä osti muotimerkkejä PrettyLittleThing ja Nasty Gal.

Maaliskuussa 2019 se pelasti MissPapin, elokuussa 2019 Karen Millen- ja Coast -tuotemerkit sekä kesäkuussa 2020 Warehouse- ja Oasis -tuotemerkit.

Boohoo -konsernilla oli 31. elokuuta 2020 mennessä hieman yli 17 miljoonaa aktiivista asiakasta kaikilla tuotemerkeillään ympäri maailmaa.

Katso Myös: