Borderlands 3:n käytännön pelidemo vie meidät Pandoran maailman ulkopuolelle

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Ensimmäinen pala oikeaa Borderlands 3:sta Pelin kulku paljastettiin Los Angelesissa järjestetyssä tapahtumassa , jossa onnistuimme saamaan käsiimme ensimmäisen demon tulevasta ryöstösaalista etsivän ensimmäisen persoonan räiskintäpelin jatko-osasta.



Anton Du Becke Partners

BL3 vie pelaajat Pandoran planeetan ulkopuolelle - missä edellinen pelejä on asetettu - antamalla heidän vierailla galaksin muissa maailmoissa, ja yhdeltä näistä uusista planeetoista löysimme itsemme pelimakumme vuoksi.



Promethea, Atlas Corporationin koti, on paljon kehittyneempi kuin Pandoran pölyiset jätteet, ja Meridianin kaupunki tarjoaa korkeita rakennuksia ja neonvalaisttuja katuja. Saavuttuamme laitamille ja tehtävänä oli ottaa yhteyttä NPC:hen nimeltä Lorelei, aloimme pelata Amarana, yhtenä uusista pelattavissa olevista Vault Hunter -hahmoista.



Calypso Twins ovat Borderlands 3:n pääkonnia (Kuva: Gearbox/2K Games)

Amara on Siren, Borderlandsin hahmoluokka, joka on täynnä huikeita telekineettisiä ja elementaarisia voimia. BL3:ssa jokainen hahmo voi nyt valita yhden kolmesta omasta toimintataidosta varustaakseen (verrattuna vain yhteen vaihtoehtoon edellisissä peleissä). Amaralle ne koostuvat AOE-hyökkäyksestä nimeltä Phaseslam, liikkeestä nimeltä Phasecast, joka ampuu vahingollisen eteerisen heijastuksen suoraan vihollisia kohti, ja Phasegraspista, joka kutsuu maasta jättiläisen käden tarttumaan viholliseen ja vangitsemaan heidät. aika.

Ne kaikki ovat kohtuullisen hyödyllisiä taisteluissa, ja niihin liittyy hienoa visuaalista tunnelmaa, kun purppuraiset energiakonstruktiot puhkeavat elämään näytöllä, mutta Phasegrasp tuntui kaikista hyödyllisimmältä, koska sen avulla voit väliaikaisesti poistaa häiritsevän pahiksen käytöstä, kun keskityt toiset tai jäädyttää isompi vihollinen ja ostaa sinulle aikaa heidän terveysbaarissaan.



Borderlands 3:n lisätyt vaihtoehtoiset tulitavat joihinkin aseisiin olivat myös voimassa, ja Amara oli varustettu SMG:llä, joka kykeni vaihtamaan tavallisen täysin automaattisen hyökkäyksen ja parannellun ampumatilan välillä, joka toimi lähinnä pika-ampujakiväärinä.

sophie kirkon julkkikset menevät tapailemaan

FL4K on toinen pelattava hahmo (Kuva: Gearbox/2K Games)



Otettuamme yhteyttä Loreleihin suuntasimme ajoneuvojen luomisasemalle (sarjan palaava peruskappale) tehdäksemme kyydin ja sitten lopulta suunnata asevarastoon, joka kuuluu Atlasin kilpailevalle Maliwan-yritykselle, joka parhaillaan hyökkää Atlasiin. . Borderlands 2:n salamurhaaja Zer0 liittyi taisteluun kohtaaessaan Maliwanin joukkoja, minkä jälkeen taistelimme Gigamind-nimistä pomohahmoa vastaan, kelluvia aivoja vastaan, jotka oli kiinnitetty pieneen robottirunkoon.

Peaky blinders cillian murphy

Taistelu oli melko intensiivinen, ja Gigamind kutsui joukon hehkuvia lennokkeja hyökkäämään kimppuun yhdessä tavallisten vihollisten lauman kanssa, jotka yrittävät tehdä elämästäsi vaikeaa. Tässä Phasegrasp auttoi, sillä pystyimme ajoittain pysäyttämään pomon sen raiteilleen ja purkamaan hitaasti ampuvan sähköladatun haulikkomme pienentääksemme sen kilpiä.

Zane voi kutsua taistelussa tehokkaan dronin (Kuva: Gearbox/2K Games)

Amaran toveri Vault Hunter Zane oli myös käytettävissä pelaamaan, ja onnistuimme viettämään aikaa hänen kengissään. Zanen Action Skills -taidot ovat enemmän tekniikkapohjaisia: siellä on kupukilpi, joka voi pysäyttää vihollisen saapuvan tulen, sekä käyttää bonuksia ja modifikaatioita sinulle ja kumppaneillesi, SNTL-niminen drone, joka etsii ja hyökkää pahiksia vastaan, ja sitä voidaan päivittää elementaarisilla vaurioilla. , ja lopuksi Digiclone, joka näkee Zanen ottavan käyttöön paikallaan olevan hologrammin itsestään, joka itse asiassa avaa tulen hyökkääjiä kohti.

Digiclonesta tekee todella hauskaa se, että napauttamalla ohjaimen olkanappia vaihdat paikkaa välittömästi houkuttimen kanssa ja voit tehdä niin toistuvasti niin kauan kuin taito on aktiivinen. Tämä tarjosi mahtavia hetkiä vihollisen vieraamiseen ja häiritsemiseen, kun teleportoin edestakaisin huuhdellakseni juurtuneita sotilaita ja saada paremmaksi isompia raakoja jättimäisten kilpien avulla.

Toistaiseksi siis Borderlands (Kuva: Gearbox/2K Games)

Zane on myös ainoa hahmo, joka voi varustaa kaksi taitoa samanaikaisesti, vaikka tämä tarkoittaa, että et voi käyttää kranaatteja. Kuitenkin kyky pudottaa Digiclone ja ottaa käyttöön SNTL enemmän kuin korvasi sen, kun ponnahdin kaikkialle taistelukentälle, kun drone ja houkutti vetivät vihollisen tulta ja auttoivat harventamaan laumaa.

Steven avery tekee murhaajan

Kaiken kaikkiaan demo vihjaa, että vaikka Borderlandsin ydinkokemus ei näytä muuttuneen juurikaan, korkeatasoista kiillotusta ollaan soveltamassa täällä. Sarjan vankka asepeli ja tavaramerkkinä oleva infantiili huumori ovat aina läsnä, mutta hahmojen lisäämisen pitäisi mahdollistaa taktisempi pohdiskelu siitä, kuinka voit päivittää taitopuita.

PC:llä pelattuna peli oli graafisesti terävä, ja sarjan cel-shaded art -tyyli loisti enemmän kuin koskaan ja näytti vähemmän rakeiselta kuin aiemmat merkinnät. Näimme enemmän yksityiskohtia ja valaistus on varmasti parantunut. Kaiken lisäksi kaikki tuntui elävämmältä ja animoidummalta, ja siinä oli hienoja välkkyviä neon- ja hiukkastehosteita.

Jos olet kaipannut uutta Borderlands-toimintaa, BL3 on oikeilla jäljillä.

Borderlands 3 julkaistaan ​​13. syyskuuta Xbox Onelle, PS4:lle ja PC:lle

Uusimmat peliarvostelut
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: