Nyrkkeily tänä iltana: TV -kanava, live -lähetykset, aloitusajat ja taistelukortti

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Devin Haney kohtaa Jorge Linaresin tänä viikonloppuna ja haluaa puolustaa kevyen maailmanmestaruutta ensimmäisessä taistelussaan viime vuoden marraskuun jälkeen.



Se on askel vastustajana 22-vuotiaalle ja voi johtaa hänet mahdolliseen yhdistymiskamppailuun Teofimo Lopezin kanssa, jos hän voittaa.



jay flynn virtuaalinen pubivisa

Haneylla on WBC -vyö, joka on ainoa, jota Lopezilla ei ole, ja yhdistyminen on ehdottomasti jotain, josta molemmat taistelijat ovat kiinnostuneita.



Hän taisteli viimeksi Yuriorkis Gamboaa vastaan ​​vuoden 2020 loppua kohden, mutta hän kohtaa paljon tiukemman testin entistä maailmanmestaria Linaresia vastaan ​​yli 5000 fanin edessä vasta avatussa Las Vegasin kaupungissa.

Alikortilla Chantelle Cameron puolustaa maailmanmestaruuttaan Melissa Hernandezia vastaan, ja Jason Quigley kohtaa Shane Mosley Jr.

Devin Haney palaa toimintaan tänä viikonloppuna



Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää suuresta taistelusta ...

Mihin aikaan taistelu on käynnissä?



Päätapahtuman kehäkävelyjä odotetaan noin kello 4.00 Yhdistyneen kuningaskunnan aikaa, ja alikortti alkaa kello 1.00.

Kuinka katsella television ja livestriimin kautta

Taistelut näytetään suorana DAZN -kanavalla, jolle tilauksen voi ostaa vain 2 puntaa kuukaudessa.

Undercard

Chantelle Cameron vastaan ​​Melissa Hernandez

Jason Quigley vastaan ​​Shane Mosley Jr.

Martin J.Ward vs. Azinga Fuzile

Khalil Coe vastaan ​​TBA

Reshat Mati vs. Gilberto Espinoza Zarata

Ramla Ali vs. Mikayla -sumu

Amari Jones vastaan ​​Jonathan Ryan Burrs

Kertoimet

Haney 1/16

Linares 2/15

Arvonta 25/1

Lainauskulma

Devin Haney: Olen iloinen, että hän sanoi, että tämä oli paras harjoitusleiri ja hän on elämänsä parhaassa kunnossa. Haluan parasta Jorge Linaresia, joten voittaessani ei ole tekosyitä ja maailma tietää, että hän tuli 100 -prosenttisesti.

james 5 tähden hotelli

Tämä on aika, jota olen odottanut; tämä on hetki ja minun aikani vihdoin loistaa uskomatonta vastustajaa vastaan ​​ja ajattelee, että hän pystyy taistelemaan hyvin ja voittamaan minua vastaan. Tämä on valtava tilaisuus minulle, nyt on aika näyttää kaikki, mistä olen tehty.

Kuten Jorge sanoi, tämä on aivan uusi taso, mutta olen valmis siihen. Siitä tulee erittäin hallitseva esitys; Uskon, että maailma yllättää, millainen esitys se on. Luulen, että jopa Jorge yllättää, millainen taistelija olen.

Jorge Linares: Olen erittäin innoissani saadessani olla täällä Vegasissa, olen kevyen maailmanmestarin Devin Haneyn vieressä, joten tämä on elämäni suuri mahdollisuus. Minulla oli hieno harjoitusleiri Japanissa pitkään veljeni kanssa, mutta nyt olen täällä. Olen erittäin innoissani lauantai -illasta.

Jorge Linares on valmis ja valmis taisteluun

Jorge Linares on valmis ja valmis taisteluun (Kuva: Getty Images)

Minusta tuntuu paljon paremmalta kuin aikaisemmin. Kevin Mitchelliä, Anthony Crollaa, Vasili Lomachenkoa vastaan ​​mielestäni tämä on paras ja tärkeä harjoitusleiri - suuri mahdollisuus elämässäni. Olen täällä vielä pari päivää.

Olen taistellut paljon suuria taisteluita, 52 taistelua Englannissa, Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa, tällä kertaa olen palannut Las Vegasiin Mandalay Bayssä. Se taistelee hämmästyttävää nuorta mestaria vastaan, on niin jännittävää näyttää kaikille kuka olen, kuinka paljon minulla on kokemusta ja kuinka hyvältä minusta tuntuu.

Kunnioitan Haneyn kommentteja, ajattelen tämän taistelun jälkeen, puhun Lopezista ja kaikista kevyen divisioonan jäsenistä. Minäkin ajattelen, että olen jälleen mestari ja sitten taistelen divisioonan parhaiden kanssa. Siellä on paljon hyviä vastustajia ja mestareita, minun on oltava jälleen valmis siihen.

Katso Myös: