Lady Lucanin poika suosittelee valintaa leikata lapsensa pois tahdosta ja jättää rahaa asunnon hyväntekeväisyyteen

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Lady Lucanin poika on sanonut, että hän kiittää & apos; hänen äitinsä päätös leikata lapsensa pois hänen tahdostaan.



Veronica, Lucanin lahjakas kreivitär, jätti rahansa hyväntekeväisyyssuojaan Shelterille, kun hän oli vieraantunut kolmesta lapsestaan ​​yli 30 vuoden ajan.



Hänen poikansa George Bingham näytti suhtautuvan myönteisesti muuttoon, kun hän paljasti, että hänen äitinsä asui vuokratta- mattomana kotonaan ”loppuelämänsä ajan” hänen ja hänen kahden sisarensa tekemän sopimuksen mukaisesti.



Hän kertoi The Londonerille: ”Kiitän äidin päätöstä tehdä perintö Shelterille, fantastiselle ja arvokkaalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

'Haluaisin myös, että siinä todetaan, että kiinteistö, jossa Lady Lucan asui Belgraviassa, luovutettiin vuokralle hänen elämänsä loppuvaiheessa perheen luottamuksen perusteella, eikä se kuulu hänen henkilökohtaiseen omaisuuteensa.'

'Tämän järjestelyn otimme käyttöön sisareni ja minä.'



George Bingham sanoi, että hän suosittelee & apos; hänen äitinsä päätös (Kuva: )

Bingham, surullisen brittiläisen aristokraatin lordi Lucanin ainoa poika, ja hänen vaimonsa Anne-Sofie Foghsgaard (Kuva: AFP)



80-vuotias tappoi itsensä Belgravian kotonaan Lontoossa ottamalla drinkin ja huumeita, kun hän oli diagnosoinut itsensä Parkinsonin taudista.

Hän kuoli yksin talossa, jossa kadonnut aristokraatti -aviomies yritti tappaa hänet yli neljä vuosikymmentä sitten.

Lady Lucan oli vieraantunut kolmesta lapsestaan ​​- Frances, 52, George, 50, ja Camilla, 47 - yli 30 vuoden ajan, eikä ollut koskaan tavannut viittä lastenlasta.

Lady Lucan kuoli 80 -vuotiaana viime vuoden syyskuussa (Kuva: REX/Shutterstock)

Tällä viikolla kävi ilmi, että hän ei jättänyt mitään perheelleen, vaan jätti kaiken omaisuutensa kodittomaan hyväntekeväisyysjärjestöön, joka paljastui Shelteriksi.

Tytär Camilla Bloch, QC, kertoi Daily Mail : 'Äiti jätti kartanonsa kodittomalle hyväntekeväisyysjärjestölle, Shelterille.'

Hyväntekeväisyysjärjestön tiedottaja sanoi: ”Aikana, jolloin Britanniassa yli 300 000 ihmistä on ilman kotia, olemme uskomattoman kiitollisia saamastamme tuesta.

'Lady Lucanin kiinteistön tuotot auttavat Shelteriä jatkamaan taistelua huonon asumisen ja kodittomuuden puolesta.'

Lordi Lucan vaimonsa Veronican kanssa

Lordi Lucan vaimonsa Veronican kanssa

Poliisi löysi 80-vuotiaan ruumiin, joka pakotti pääsyn Belgraviassa Lontoon keskustassa sijaitsevaan kiinteistöön viime vuoden syyskuussa huolenaiheiden jälkeen.

Ystäväni oli ilmoittanut kadonneeksi Veronin, Lucanin kreivitärin, joka ei saapunut paikalle Green Park -kävelylle.

Erimielisyyksistään huolimatta perhe kunnioitti lämpimästi 'rohkeaa' ja 'unohtumatonta' naista.

Lady Lucanin vieraantunut poika George Bingham ja hänen vaimonsa Anne-Sofie Foghsgaard (Kuva: AFP)

Lausunnossaan he sanoivat: 'Veronican lapset ja hänen sisarensa ovat syvästi surullisia hänen kuolemansa uutisista ja olosuhteista.

'' Vaikka Veronica katkaisi suhteet perheeseensä 1980 -luvulla ja jatkoi yhteydenpidostaan ​​heidän kuolemaansa asti, he kaikki muistavat häntä rakastavasti ja ihaillen.

- Hänellä oli terävä mieli, ja kun hän puhui sen, hän teki niin kaunopuheisesti.

- Hän oli rohkea ja toisinaan törkeä ja hänellä oli ilkeä huumorintaju.

- Hän oli aikanansa kaunis ja koko elämänsä hauras ja haavoittuva, kamppailee kuten mielenterveysongelmiensa kanssa.

'Meille hän oli ja on unohtumaton.'

Lady Lucan, Veronica Duncan vuonna 1974 (Kuva: REX/Shutterstock)

Lady Lucan oli yksi viimeisistä ihmisistä, joka näki lordi Lucanin - seitsemännen jaarlin John Binghamin - elossa ennen kuin hänestä tuli maailman kuuluisin pakolainen.

Hänen epäillään pettäneen perheen lastenhoitaja Sandra Rivettin kuoliaaksi, kun hän oli pitänyt häntä vieraana vaimonaan katkerassa huoltajuustaistelussa heidän kolmen lapsensa puolesta marraskuussa 1974.

Aiemmin tässä kuussa kävi ilmi, että Lady Lucan teki itsemurhan ottamalla cocktailin juomaa ja huumeita, kun hän oli diagnosoinut itsensä Parkinsonin taudista.

Westminster Coronerin tuomioistuin kuuli, että Lady Lucan kirjoitti päiväkirjaansa siitä, miten tehdä itsemurha, jos hänestä tulee heikko ja hänellä on kirjoja avustetusta kuolemasta.

Rouva Lucan (Kuva: REX/Shutterstock)

Patologi totesi, että hän kuoli hengitysvajeeseen, joka johtui tappavasta barbituraattiannoksesta ja alkoholimyrkytyksestä.

Lady Lucan, joka on syntynyt Uckfieldissä, Itä -Sussexissa, oli huolissaan siitä, että hän oli sairastanut Parkinsonin tautia, kun hän havaitsi vapinaa oikeassa kädessään, menetti hajuaisti, tunsi itsensä väsyneeksi, ahdistuneeksi ja kärsi unettomuudesta sekä unohtui. , kuulustelut kuultiin.

Kuulemisessa, johon hänen tyttärensä Camilla osallistui, kuultiin, kuinka yksi päiväkirjapäiväkirja 5. elokuuta viime vuonna, noin kuusi viikkoa ennen kuolemaansa, listasi mahdolliset itsemurhaesineet, jotka oli kopioitu neljästä talosta löydetystä itsemurhakirjasta.

Kuulustelussa kerrottiin, että vain muutama viikko ennen hänen kuolemaansa merkitsi hänen epäiltyjä oireita, mutta lääkäri ei ollut diagnosoinut häntä.

Lordi Lucanista tuli maailman kuuluisin pakolainen (Kuva: PA)

Hänen ystävänsä David Davies tuli huolestuneeksi sen jälkeen, kun häntä ei ollut nähty kahteen päivään ja hän oli jäänyt tavallisesta kokouksestaan ​​St Jamesissa & apos; Pysäköidä.

Hän meni Belgravian poliisiasemalle huolestuneena siitä, että tämä oli tappanut itsensä, koska pari oli keskustellut avustetusta itsemurhasta, jos heillä oli lopullinen sairaus tai rappeuttava sairaus.

Poliisi löysi hänet mews -talonsa toisesta kerroksesta yövaatteisiin ruokasalin lattialta ja merkitsemättömän pullon ruumiinsa alta.

Hän oli vieraillut avustus itsemurhaa koskevassa Exit -kokouksessa Davisin kanssa viime vuonna ja hän valitti myös rahaongelmista.

Lady Lucan, lordi Lucanin vaimo, oli huolissaan siitä, että hän kehitti Parkinsonin taudin

Lady Lucan Lord Lucanin vaimo (Kuva: NEWSAMpix)

David Davies, joka oli tuntenut Lady Lucanin kaksi vuotta, sanoi kirjallisessa lausunnossaan: ”Hänen käytöksessään ei ollut mitään, mikä viittaisi mihinkään vikaan.

'Vaikka hän luuli alkavansa Parkinsonin taudin ja hänellä oli vapina oikeassa kädessään ja hän oli huolissaan, hän menetti hajuaisti.

- Kävimme Exit -luennolla siitä, kuinka auttaa sairaita ihmisiä lopettamaan elämänsä rauhanomaisesti, ja Dignitas mainittiin.

Herra Lucanin katoamista ympäröivä mysteeri

Lordi Lucan vaimonsa Veronican kanssa

Lordi Lucan - seitsemäs jaarli John Bingham - tuli maailman kuuluisimmaksi pakolaiseksi.

Hänen epäillään pettäneen perheen lastenhoitaja Sandra Rivettin kuoliaaksi, kun hän on pitänyt häntä vieraana vaimonaan katkerassa huoltajuustaistelussa heidän kolmen lapsensa takia.

kuolinsyy

John Binghamin vaimo oli yksi viimeisistä ihmisistä, jotka näkivät miehensä elossa ennen hänen katoamistaan ​​7. marraskuuta 1974.

Lady Lucan sanoi tapahtumahetkellä, että hänen miehensä myönsi syyllistyneensä rikokseen ja sanoi, että se oli virhe.

On myös raportoitu, että hän uskoo, että Lucan hyppäsi kuolemaan lautalta, joka lähti Newhavenista, Itä -Sussexista.

Korkein oikeus julisti hänet virallisesti kuolleeksi vuonna 1999, mutta raportoituja havaintoja hänestä jatkettiin ympäri maailmaa.

Helmikuussa 2012 Lucanin väitettiin paenneen Afrikkaan.

Hänen katoamisensa ympärillä kierteli monia teorioita. Yksi teoria oli, että lordi Lucan oli elänyt hippi -elämänsä Intiassa kuolemaansa asti.

Jotkut sanovat, että IRA piti häntä lunnaina tai ampui itsensä ja pyysi, että hänen jäännöksensä syötettäisiin eläintarhan tiikereille.

- Hän jätti vaikutelman, että hän oli kovassa nousussa ja joutui katsomaan jokaisen pennin ja valitti korkojen noususta.

'Me molemmat keskustelimme siitä, miten lopettaa elämämme, mutta vain jos kehitimme rappeuttavan tai lopullisen sairauden tai olimme riippuvaisia ​​muista ihmisistä.

'Mutta mikään ei viitannut siihen, että hän harkitsisi tätä, ja hän vaikutti iloiselta, kun näin hänet viimeksi.'

Lordi Lucanin avioliitto Veronica Duncanin kanssa marraskuussa 1963 Holy Trinity Bromptonissa (Kuva: NEWSAMpix)

Tuomioistuin kuuli, että Lady Lucan oli käynyt läpi omaelämäkerransa viimeisen muokkauksen kuukautta ennen kuolemaansa kustantajan Pamela McCleaven kanssa, jonka hän toivoi ilmestyvän ennen joulua.

Kuolinsyyntutkija Fiona Wilcox kirjasi tuomion itsemurhasta.

Hän sanoi: 'Kun tarkastelen todisteita tässä tapauksessa, on selvää, että Veronica Mary Lucan on jo jonkin aikaa pohtinut, miten hän voisi, jos hän ottaisi henkensä.

'Hän osallistui tähän liittyvään seminaariin, ja hänellä oli neljä kirjaa ja muistiinpanoa, jotka oli otettu talteen kohtauksesta, ja käsin kirjoitetut muistiinpanot, jotka näyttävät olevan otettu kirjoista.

'' Heinä-, elokuu- ja syyskuun päiväkirjamerkinnöistään käy selväksi, että hän katsoi kärsivänsä Parkinsonin taudista, mutta virallista diagnoosia ei ole ja aivojen tutkimus oli normaali.

- Hän oli tavannut kustantajan, ja huomaan, että hän nousi lattialta kiihkeästi, vaikka näytti olleen alaspäin.

'' Ei ole todisteita kärsivän mielenterveysongelmista, vaikka hän oli valittanut ahdistuksesta ja unettomuudesta, mitä lääkkeitä oli määrätty. ''

Oikeustutkija Fiona Wilcox kirjasi tuomion itsemurhasta Lady Lucanin kuolemaan (kuvassa) (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Oikeuslääkäri jatkoi: ”Päiväkirjan todisteet näyttivät viittaavan siihen, että hän oli huolissaan siitä, että hän sairasti Parkinsonin tautia kuolemaansa johtaneina viikkoina ja kuukausina.

'Hän oli myös valinnut viimeiset valokuvansa ja kirjansa viimeisen editoinnin.

'Tämä oli säännöllisen rutiinin nainen ja tapasi säännöllisesti ystäviään päivittäin St Jamesissa & apos; Park, lounaalle ja kirjastoon.

Hänen ystävänsä David Davies oli hyvin huolissaan, kun hän ei ollut tavannut häntä puistossa ja meni poliisiasemalle ilmoittamaan kadonneesta.

- Hän oli vaatimaton silloin, kun hän ajatteli, että hän oli ottanut henkensä, koska hänellä oli tietoa itsemurhamenetelmistä. Mutta se sanoi, että mikään ei viitannut mielialan muutokseen hänen johtamisessaan tähän.

- Hänen eloton ruumiinsa löydettiin päällään sinisellä aamutakilla, tossuilla ja pienellä laidulla otsallaan.

Lady Veronica Lucan oli kirjoittanut päiväkirjan (Kuva: NEWSAMpix)

- Patologi kuoli hengitysvajeesta. Tätä tukivat keuhkojen ruuhkautuminen sekä barbituraatit ja alkoholimyrkytys.

'' Barbituraattien määrä oli normaalin terapeuttisen alueen yläpuolella ja lähestyi kuolettavaa pitoisuutta, jonka vaikutuksia alkoholi olisi pahentanut.

'On selvää, ettei mikään viitannut kolmannen osapuolen osallistumiseen tai pakotettuun maahantuloon tai häiriöön tai häiriöön.

'Kun tarkastelen kaikkia todisteita, jotka ovat olemassa, aikomusta ja käsin kirjoitettuja muistiinpanoja, joissa kerrotaan hänen terveydestään. Vaikka itsemurhailmoitusta ei ole, on päiväkirjamerkintöjä, joissa hän kertoo näistä ajatuksista.

'Olen täysin tyytyväinen siihen, että itsemurha on lopullinen johtopäätös.'

Kuulemisen jälkeen hänen tyttärensä Camilla kieltäytyi kommentoimasta.

Jos jokin tämän artikkelin aiheista on vaikuttanut sinuun, voit saada luottamuksellista tukea samarialaisilta ilmaiseksi ympäri vuorokauden 365 päivää vuodessa numerosta 116 123.

Katso Myös: