Breath of the Wild 2 -traileri näyttää pelattavuuden E3: ssa ja vuonna 2022

Videopelit

Horoskooppi Huomenna

Nintendo on esitellyt hienoja pelejä E3: ssa tänä vuonna, mutta se, jota kaikki odottivat, oli lisätietoja uskomattoman suositun The Legend of Zelda Breath of the Wildin jatko -osasta.



Odotukset ovat olleet uskomattoman korkeat, koska tänä vuonna tulee kuluneeksi 35 vuotta ikonisesta franchising -pelistä, ja monet toivovat uusintoja, vanhempien pelien portteja ja sarjan uusia nimikkeitä.



Alkuperäinen The Legend of Zelda Breath of the Wild julkaistiin Ill-Wated U: lle ja Nintendo Switchille vuonna 2017. Peli on osoittautunut hurjasti suosituksi ja se voitti useita vuoden peli -palkintoja.



Lentäminen voi olla suuri osa Breath of the Wild 2 -peliä (Kuva: Nintendo)

Edellinen teaser -traileri julkaistiin kesäkuussa 2019, ja se näyttää sarjan antagonistin Gannondorfin muumioituneilta, mutta eläviltä jäännöksiltä heräävän ja näyttää kertovan ja paljon tummemman teeman.

Tällä hetkellä vain nimellä Breath of the Wild 2 uudella Zelda -pelillä ei ole vielä tekstitystä.



Breath of the Wildin uuden trailerin julkisti sarjan tuottaja Eiji Aonuma, joka on työskennellyt kaikkien Legend of Zelda -pelien parissa Ocarina of Time -ajan jälkeen.

pieniä mix-lavaasuja

Sarjan tuottaja Eiji Aonuma julkisti myös uuden Zelda Game and Watchin (Kuva: Nintendo)



Eiji Aonuma esitteli myös uuden lisäsisällön Zelda -spinoffille, Hyrule Warriors: Wave 1 Pulse of the Ancients ja Wave 2 Guardians of Memembrance.

Hän paljasti myös uuden Zelda -version pienestä Game and Watch -kannettavasta, aivan kuten viime vuonna julkaistu Super Mario Edition Game and Watch.

Ennen kuin näyttää uuden trailerin, hän mainitsee, että:

'2 vuotta on kulunut siitä, kun julkistimme tämän pelin ensimmäisen kerran, emmekä ole voineet jakaa mitään kanssanne tuona aikana, mutta kehitys on edennyt tasaisesti.'

Uusi traileri näyttää tänään vain hieman enemmän noussut Gannon, Zelda näyttää kaatuvan, mutta leikkaa sitten Linkin putoamisen kohtauksessa, joka muistuttaa hyvin The Wii -peliä Skyward Sword, mutta ilman Loftwingia näkyvissä pelastamaan Linkin, mutta se antaa vakavia Ghibli -tunnelmia .

Monet fanit olivat alun perin pettyneitä kuullessaan, että uusi peli käyttää samaa karttaa kuin edellinen peli.

Uudessa kuvamateriaalissa näkyy myös mystistä, uutta tekniikkaa, toisin kuin edellisen retken sanomamme edistynyt Sheika -tekniikka. Voisiko tämä kuulua Zonaiiin, salaperäiseen esihistorialliseen barbaarirotuun, jonka rauniot näemme edellisessä pelissä?

722 enkelinumeron merkitys

onko tämä jotain toistaiseksi näkemätöntä Zonai -tekniikkaa (Kuva: Nintendo)

Uuden käänteen Talus -rock -hirviöissä, joissa on nyt Bokoblinsin etuvartioita, näytettiin toimivan myös kävelyaseiden alustana.

Myös viimeisen trailerin hehkuva varsi nähtiin jälleen ja näyttää olevan pelin avainmekaanikko, joka toimii paljon kuin BOTW1: n Sheika -liuskekivi.

Näemme Linkin käyttävän käsivartta manipuloidakseen ajan kulkua häntä kohti suuntautuvassa piikkipallossa, ampumassa tulta luolassa tai maanalaisessa temppelissä, ja mielenkiintoisinta on, että Link käyttää sitä tippumaan ylöspäin ja siirtymään kallion läpi keinona matkustaa ylöspäin .

Edellisen perävaunun salaperäinen, maaginen varsi tekee uuden ilmeen (Kuva: Nintendo)

On epäselvää, onko Linkillä edelleen edellisen pelin Sheika -liuskekivi tai jokin mestarikyky, kuten Daruks Protection, Mipha's Grace, Urbosa's Fury ja mikä olisi hyödyllisin Revalin Gale.

Näemme sitten, että Ganonin pahantahtoisuus syttyy ja nostaa Hyrulen linnan maasta dramaattisemmassa kuvauksessa siitä, mitä näimme vuoden 2019 trailerista.

Gannonin ilkeys laukaisee taivaalle uhkaavan Hyrulen linnan (Kuva: Nintendo)

Sitten näemme auringonlaskun, kun linna pysyy Hyrulen raunioiden yläpuolella. Julkaisupäivä on julkistettu vuodelle 2022 ja fanit ovat jo erittäin innoissaan pelistä.

On myös paljon spekuloitu, että uusi Breath of the Wild julkaistaan ​​toistaiseksi ilmoittamattomalle uudelle Nintendo Switch -konsolille, joka tukee 4K: ta.

Lue lisää

Uusimmat peliarvostelut
Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kiteet Game Builder Garage Legenda Mana Remasterista

Tämä johtuu perävaunujen vaikuttavasta kuvasta, etenkin verrattuna alkuperäiseen BOTW: hen. Puhuessaan Zeldin 35 -vuotisjuhlasta valitettavasti Eiji Aonumaalso totesi 'meillä ei ole muita kampanjoita tai Switch -pelejä suunnitteilla' mikä rikkoo joidenkin fanien toiveita.

Mutta thew Skyward Sword HD, The Zelda edition Game and Watch, Age of Calamity DLC & Breath of The Wild 2 horisontissa, on hyvä aika olla Zelda -fani.

Katso Myös: