The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Review: Epic remaster nousee korkeammalle kuin alkuperäinen

Videopelit

Horoskooppi Huomenna

Legend of Zeldan pelaaminen ensimmäistä kertaa on aina merkittävä tapahtuma, ja kun olemme pelanneet lukemattomia nimikkeitä tässä franchising -sarjassa, on turvallista sanoa, että ne täyttävät aina odotukset.



Fanit ovat saaneet niin paljon Zeldan eeppisyyttä viime vuosina ja juhliakseen 35 -vuotisjuhlaansa Nintendo haluaa fanien palaavan sinne, mistä kaikki alkoi The Legend of Zelda Skyward Sword HD: ssä.

The Legend of Zelda Skyward Sword julkaistiin alun perin Nintendo Wii -pelille kymmenen vuotta sitten. Minulle tämä oli viimeinen Zelda -titteli, joka seurasi aiempien pelien perinteistä suunnitelmaa.



amelia bainbridgen vartalokuva

Tämä remaster näyttää upealta Nintendo Switchissä (Kuva: Nintendo)



Vaikka kertomus oli lineaarisempi kuin aiemmat otsikot, lukuisat lisäykset, kuten kestävyyspyörän saaminen ja jopa Linkin kilven kestävyyden mittari, tekivät kokemuksesta ennennäkemättömän.

Wiimoten käyttö oli myös hienoa, mikä johti joihinkin strategisimmista, mutta hauskoista taisteluista franchising -alueella. Kaikki ei ollut täydellistä, koska etsintä oli hyvin rajallista, tapahtui paljon taaksepäin ja muutamia toistuvia pomotaisteluita.

Pelaajien oli myös käytettävä Wiimotea pelaamiseen. Mutta nämä 'arvostelut' eivät estäneet Skyward Swordia olemasta yksi franchisingin rakastetuimmista Zelda -peleistä.



Skyward Swordin tarina sijoittuu franchisingin jatkuvuuden alkuun. Joskus ennen pelin tapahtumia Hylia -niminen jumalatar taisteli kaikkien hirviöiden lähteen, Demonikuningas Demisein ja hänen pahojen voimiensa kanssa.

Combat toimii vaivattomasti uusien säätimien avulla (Kuva: Nintendo)



Demise etsi Triforcea, valtaa, joka kykenee täyttämään halunsa omistajalleen. Tämän taistelun aikana Hylia asetti Triforcen ja kaikki jäljellä olevat ihmiset kelluvan maanpalan päälle ja lähetti sen taivaalle. Tämä tunnettaisiin lopulta Skyloftiksi.

Jumalatar palasi maahan ja sinetöi katoamisen. Tietäen, ettei sinetti kestäisi ikuisesti, hän luopui kuolemattomuudestaan ​​ja syntyi uudelleen ihmiseksi, nimittäin Zeldaksi.

Nykyään Link on ritarikouluttaja, joka on juuri läpäissyt loppukokeensa huolimatta monesta häiriöstä. Juhlistaakseen hän ja lapsuudenystävänsä lähtevät yhdessä lennolle, jossa tuhoisat tapahtumat johtavat Zeldan katoamiseen.

Kun Link on toipumassa Zeldan katoamisesta, hänet johdattaa Jumalatar Miekkaan sen henki Fi. Tämä johtaa siihen, että Link joutuu seikkailuun pelastaakseen Zeldan ja vapauttaen samalla kohtalonsa ennustettuna sankarina.

Dungeons säilyttää monimutkaisuutensa (Kuva: Nintendo)

Skyward Swordin juoni on mukaansatempaava tarina, joka on täynnä lukuisia täydennettyjä teemoja, jotka toimivat hyvin kaikkialla. Tarina ei välttämättä ole yksi kattava teema hyvästä pahasta, vaan se on täynnä pieniä juonia ja hahmoja, jotka lisäävät kokonaiskokemusta.

Peli näyttää visuaalisesti sekoitus menneisyyden Zelda -pelejä. Se on sekoitus Wind Wakerin cel-varjostettua tyyliä edistyneemmän, realistisemman Twilight Princess-tyylin kanssa.

Strategisissa pomotaisteluissa pelaajat ovat paikkansa reunalla (Kuva: Nintendo)

Taidetyyli näyttää myös saavan inspiraation impressionistisista maalauksista, mikä lisää Skyward Swordin ainutlaatuista visuaalista kokemusta. Vihollisen suunnittelu tuntui tärkeämmältä kuin aikaisemmin, mikä saattoi johtua pelin painottamisesta miekkataisteluihin liikkeenohjainten vuoksi.

Monilla vihollislinkkitaisteluilla on liioiteltuja taisteluominaisuuksia, jotka helpottavat taistelua niitä vastaan.

Vaikka en sano, että yleinen hahmomuotoilu voittaa sarjan muut pelit, on hienoa nähdä, että se on suunniteltu erityisesti parantamaan kokonaiskokemusta.

Skyward Sword on graafisesti uudistettu ja se näyttää upealta. Lopuksi 1080p: n näyttö näyttää paljon terävämmältä, ja valaistusta ja värikylläisyyttä on säädetty huomattavasti, joten fanit voivat todella nauttia pelin kauneudesta.

Elämänlaatua on parannettu paljon (Kuva: Nintendo)

Se toimii myös 60 FPS: llä, enkä kokenut kuvataajuuden pudotuksia ollenkaan. Jopa leikkausten aikana The Inprisonedin kanssa, joka tuntui pidätettynä Wii: llä. Nintendo on tehnyt hämmästyttävää työtä tämän klassikon nuorentamisessa.


Skyward Sword sisältää parhaan Nintendon tekemän musiikin. Todennäköisesti parempi kuin Super Mario Galaxy -laitteella saavutettu tähtityö.

Suuret orkesteriteokset auttoivat säveltäjiä välittämään syviä tunnehetkiä jokaisessa kohtauksessa. Yksi pelin merkittävimmistä osista on Fi: n laulu, joka ei ollut vain lumoava ja pahaenteinen samanaikaisesti.

Skyward Swordin pelattavuus noudattaa perinnettä, jonka mukaan pelaajien on matkustettava eri alueille, täytettävä vankityrmiä, voitettava pomot ja hankittava uusia esineitä.

Peli on täynnä monia ikonisia hetkiä (Kuva: Nintendo)

Asiat toimivat täällä suunnilleen samalla tavalla, mutta ei ole oikeastaan ​​tutkittavaa ylimaailmaa, kuten Hyrule tai Suuri meri.

Vaikka kartta on tällä kertaa pienempi, peliä on paljon helpompi seurata eikä pelaajat eksy kuten aiemmissa peleissä. Pelaajilla on myös pääsy tiettyihin kohteisiin heti liikkeellä, mikä todella muuttaa asiat.

muurahainen ja anne marie

Taivaaseen tutustuminen Loftwingin kanssa on hauskaa ja muistuttaa hyvin Eponan ratsastusta. Mutta minusta tuntuu, että koko kartta olisi voinut olla paljon monipuolisempi.

Dungeons ovat joitakin franchisingin parhaista ja parantavat alkuperäistä mekaniikkaa. Niissä on monia ajatuksia herättäviä pulmia, joissa käytetään liikkeenohjaimia.

Pelaajat & apos; järki testataan heidän navigoitaessa eri asettelujen välillä käyttämällä Timeshift Stonesia.

Pomo -taistelut ovat yhtä pakottavia kuin koskaan (Kuva: Nintendo)

Jokaisen vankityrmän monimutkaisuus paranee edetessäsi ja pitää pelaajat varpaillaan. Dungeonien ulkopuolella pelaajien on myös otettava vastaan ​​koettelemuksia pyhässä valtakunnassa, jotka ovat myös taitavasti suunniteltuja, mutta hieman toistuvia. Pomot näyttävät hyviltä ja toimivat kuin minipalapelit, mutta niiden vaikeusaste voi vaihdella

Pelissä on lukuisia elämänlaadun lisäyksiä, jotka voivat olla pieniä, mutta vaikuttavat valtavasti pelin alkuperäiseen versioon.

Alun perin pelaajilla ei ollut pääsyä vapaasti liikkuvaan kameraan, joka on päivitetty Joy-Con-säätimien vuoksi. Siellä on automaattinen tallennustoiminto, ja pelaajat voivat ohittaa leikkaukset otoksesta.

Nämä ja paljon muuta tekevät koko kokemuksesta paljon virtaviivaisemman ja tasaisemman kuin ennen.

Yksi suurimmista myyntivaltista kuin uusi Zelda -peli oli liikeohjaimet, jotka näyttivät tuolloin kaikkien aikojen parhaalta.

Parannetut liikkeenohjaimet asettavat sinut todella keskelle toimintaa (Kuva: Nintendo)

En usko, että liikkeenohjaimia toteutettiin yhtä hyvin kuin Twilight Princessissä, mutta se oli silti hämmästyttävä kokemus.

Tämä johtui pääasiassa Skyward Swordin painottamisesta mielekkääseen taisteluun, joka sai pelaajat todella ajattelemaan kulmia, joihin he hyökkäsivät, samalla kun he tarkkailivat kilven kestävyyttä.

Kaikki nämä ohjaimet on hämmästyttävästi siirretty Nintendo Switchille, kun Joy Conin gyro toimii vaivattomasti.

Lue lisää

Uusimmat peliarvostelut
Legend of Zelda: Skyward Sword HD Kiteet Game Builder Garage Legenda Mana Remasterista

Pelaajilla on myös mahdollisuus vihdoin pelata peliohjaimella tai kämmenlaitteella. Vaikka tätä menetelmää olisi ehkä haluttu vuosia sitten, minusta tuntuu, että useimmat pelaajat pitävät kiinni parannetuista liikkeenohjaimista, koska gyroskoopit toimivat niin hyvin.

Tuomio

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD on mestarikurssi remasterin tekemisessä. Nintendo on todella lähtenyt parantamaan pelien yleistä suorituskykyä ja se todella näkyy.

Lisäpienet elämänlaadun lisäykset tekevät tästä pelistä helpommin saatavilla useille pelaajille. Tämä otsikko on pakollinen ja pitää fanit miehitettynä, kunnes Breath of the Wild 2 saapuu.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD julkaistaan ​​Nintendo Switchille 16. heinäkuuta

Katso Myös: