British Airways tarjoaa uuden Economy-lennon valikon vuodelle 2020 ja se kuulostaa rehevältä

Travel Uutiset

Horoskooppi Huomenna

British Airways on muuttanut lennon aikana tehtyä ruokalistaa perusteellisesti(Kuva: British Airways)



British Airways palvelee uuden lennon menun juuri oikeaan aikaan vuonna 2020 talous-, liike- ja ensiluokkaisissa hytteissään.



Lentoyhtiö on tehnyt yhteistyötä yksinomaan Newrest -ateriapalveluyritysten kanssa saadakseen ruokalistansa uudistettua Lontoon Gatwickin -lentojaan monen miljoonan punnan investoinneilla - ja taloudellinen vaihtoehto on itse asiassa varsin vaikuttava.



Matkustajat World Traveller -mökissä (British Airways & Economy -nimi) voivat majoittua kolmen ruokalajin tarjontaan Gaze Boxin ja voileivän välipalaksi.

Mitä valikossa siis oikein on?

Käynnistin: Välimeren vihannes- ja kikhernesalaatti fetajuustolla.



Pää: Valikoima kanaa, jossa on paahdettuja vihanneksia ja kermaista lehtikaali-perunamuusia, jerk-tyylistä kanaa tai kukkakaalia ja juustoa.

Cheltenham Gold Cup 2018 kertoimet

Jälkiruoka: Schwarzwaldin kattila, juustoa ja keksejä chutneyn kanssa.



Se ei ole vain taloudellinen ruoka, joka saa päivityksen.

Kurkistus Economy -alueen tarjoamaan uuteen ruokaan (Kuva: British Airways)

Lentoyhtiö on myös investoinut miljoonia uusiin ruokalistoihin World Traveller Plus (premium-taloudellinen kaukoliikenne), Club World (business) ja First -mökit sekä Club Europe (business) -matkoille lyhyillä lennoillaan.

Liiketoiminnan pääruokia ovat esimerkiksi pinaatti ja ricotta ravioli, kirsikkatomaattikastike, bocconcini, basilika -pesto sekä turskan, sitruunan ja ruohosipulin linguine -filee, tomaatti -basilikakastike.

Ensimmäisen luokan ja bisnesluokan valikot on myös päivitetty (Kuva: British Airways)

Ensimmäisen luokan pääruoat vaihtelevat ribeye -pihvistä paahdettuun merikalaan.

Uusi säästövalikko tulee näkyviin vain Lontoon Gatwickin pitkän matkan lennoille, vaikka lentoyhtiö ei ole jakanut suunnitelmiaan levittää sitä muille reiteille.

Silti, jos lentävät taloudellisesti näihin, lentoyhtiö jatkaa M&S -tuotteiden myyntiä Euro Traveller -matkustajille, jotka haluavat lennon aikana aterian tai välipalan.

David Seaman frankie poultney 2012

Lue lisää

Lentoemäntien salaisuuksia ja vinkkejä lentämiseen
Matkustajat & apos; ärsyttävimmät tavat Lentokoneen etuja, joita voit pyytää Mitä pukeutua ilmaiseen päivitykseen Miksi sinun pitäisi aina valita huonoin istuin & apos;

Päivitys tulee osana lentoyhtiön laajempaa 6,5 ​​miljardin punnan investointia asiakaskokemuksen parantamiseksi. Osana hanketta lentoyhtiö on päivittänyt Boeing 777 -laivastoaan, ja se on saanut uudet Economy-istuimet, joissa on 10-tuumainen Panasonicin viihdenäyttö lennolla ja neljä kertaa suurempi valikoima elokuvia, TV-ohjelmia ja ääniohjelmia.

Etkö ole lentokoneiden fani?

Monet matkustajat vannovat helposti 2 £: n hakkeroinnin maun lisäämiseksi, puhumattakaan siitä, että voit aina yrittää pyytää lisävarusteita, kuten lisäaterioita - et ehkä yleensä ajattele pyytää niitä, mutta ne voivat parantaa matkasi !

Katso Myös: