BT ja EE lyövät miljoonia asiakkaita hinnankorotuksilla - kuinka paljon se nousee

Btinternet

Horoskooppi Huomenna

British Telecom (BT) -logo

Hintasuunnitelmat muuttuvat jälleen(Kuva: Getty Images)



Miljoonat BT- ja EE-laajakaista-, puhelin-, matkapuhelin- ja TV-asiakkaat näkevät laskunsa nousevan ensi kuussa viimeisimmän inflaatioon liittyvän hinnankorotuksen tultua voimaan.



Hintasuunnitelmat nousevat 4,5% 31. maaliskuuta, ja asiakkaat maksavat enemmän huhtikuusta.



Jos allekirjoitit sopimuksen 1. syyskuuta 2020 tai sen jälkeen tai liityit vanhaan sopimukseen ennen tammikuuta 2019, näet suunnitelmasi muutoksen ensi kuussa.

Tämä koskee lähes kaikkia - myös niitä, joilla on BT Sport osana TV -sopimusta.

Jos olet kuitenkin BT Basic & apos; tai & apos; Kotipuhelinsäästö & apos; asiakas, laskusi suojataan mahdollisilta korotuksilta.



kim ja ray-j

Lisäys tulee sen jälkeen, kun EE: tä omistava BT otti viime syyskuussa käyttöön uudet ehdot, joiden nojalla he voivat nostaa laskujaan kerran vuodessa käyttäen 3,9 prosenttiyksikön laskelmaa + kuluttajahintaindeksin (CPI) inflaatiomittaus edellisen vuoden joulukuussa. ilmoitettiin viime kuussa.

EE mobiili

Mobiiliverkko on vahvistanut, että miljoonat asiakkaat kärsivät hinnankorotuksesta maaliskuussa (Kuva: Getty)



BT ja EE sanoivat, että keskimääräinen korotus vastaa alle 2 puntaa kuukaudessa - tai 24 puntaa vuodessa. Esimerkiksi 40 punnan kuukausilasku nousisi 1,80 puntaa kuukaudessa tai 21,60 puntaa 12 kuukauden aikana.

Laajakaista-, kotipuhelin- ja matkapuhelinasiakkaat, jotka allekirjoittivat nykyisen sopimuksensa 11. tammikuuta 2019 ja 31. elokuuta 2020 välisenä aikana, kärsivät pienemmästä 0,6 prosentin noususta 31. maaliskuuta.

Tämän seurauksena 40 punnan kuukausilasku nousee 24 p kuukaudessa tai 2,88 puntaa vuodessa.

BT: n tiedottaja sanoi, että lisämaksut sijoitetaan uudelleen verkkoon.

'' Teimme jo syyskuussa joitain muutoksia sopimusehtoihimme, kun aloitimme kaikkien tuotteidemme ja tuotemerkkiemme mukauttamisen ennustettavissa olevan vuosittaisen kasvun kanssa. Muistutamme parhaillaan asiakkaita, että nämä muutokset alkavat huhtikuusta.

'' Verkkokäyttö kaksinkertaistuu, kun asiakkaamme luottavat meihin liitettävyydessä enemmän kuin koskaan, ja tämä pieni vuosittainen lisäys heijastaa investointeja kasvavan kysynnän tukemiseksi. Laajakaista-/mobiiliasiakkaiden keskimääräinen kasvu on alle 2 puntaa kuukaudessa, mikä tarkoittaa, että asiakkaamme hyötyvät edelleen nopeimmista verkoista, parhaasta asiakaspalvelusta ja turvallisimmista tuotteista. ''

Minulla ei ole varaa siihen - voinko peruuttaa suunnitelmani?

Asiakkaat voivat peruuttaa sopimuksensa vain, jos korotus on Ofcomin mielestä 'olennaista haittaa' heille (Kuva: Getty)

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Jos olet lukittu vakiosopimukseen EE: n tai BT: n kanssa, et saa jättää sopimustasi rangaistuksetta korotuksen seurauksena.

Tämä johtuu siitä, että kaikki verkot saavat nostaa sopimushintoja kerran vuodessa inflaation mukaisesti - tämä mainitaan ehdoissa.

Asiakkaat voivat irtisanoa sopimuksensa rangaistuksetta vain, jos sääntelyviranomainen Ofcom pitää korotusta 'merkittävänä haittana' heille.

Koska tämä nousu on inflaation mukaista, et todennäköisesti pysty väittämään aineellista haittaa koskevaa lauseketta, mutta yrittämisestä ei ole haittaa, jos voit tukea sitä.

Jos sinulla ei ole varaa hinnankorotukseen, keskustele palveluntarjoajan kanssa vaihtoehdoista. He voivat ehkä tarjota sinulle varhaisen päivityksen, halvemman suunnitelman tai antaa sinulle enemmän rahoillesi - jotkut yritykset voivat olla lievempiä juuri nyt, koska kotitaloudet kamppailevat Covid -19 -pandemian aikana.

Jos sopimus ei ole voimassa, voit vapaasti neuvotella alemmasta sopimuksesta tai vaihtaa kokonaan. Jos valitset jälkimmäisen, saatat joutua antamaan 30 päivää & apos; ilmoitus.

Katso Myös: