BT lanseeraa uuden 15 punnan kuukausipaketin pienituloisille ja yleisluottotiedoille

Puhelinlasku

Horoskooppi Huomenna

BT -logo

Suunnitelma on päivitetty versio BT: n peruspaketista, joka on saatavilla vain niille, joilla ei ole tuloja(Kuva: PA)



mihin aikaan on adesanya taistelu

Miljoonat ihmiset, jotka saavat yleisluottoa, voivat hakea uutta alennettua BT -pakettia ensi kuusta alkaen osana uutta lupausta tukea 4,6 miljoonaa vaikeuksissa olevaa kotitaloutta.



Teleyritys sanoi, että uusi BT Home Essentials -sopimus on osa sen yleispalvelusitoumusta ja se on luotu yhteistyössä työ- ja eläkeministeriön kanssa.



Sitä sovelletaan kaikkiin yleisluottoa saaviin ja kaikkiin vanhoihin etuihin, kuten työllisyystukeen ja eläkekorvaukseen.

Paketti tarjoaa keskimääräisen latausnopeuden 36 Mbps ja 700 minuutin puhelut 15 puntaa kuukaudessa, mikä säästää asiakkaille 240 puntaa vuodessa verrattuna sen kaikkiin muihin kotitalouksiin sovellettavaan Fibre Essential -suunnitelmaan 27,99 puntaa.

Sitä verrataan Virgin Median Essentials -laajakaistasuunnitelma , joka käynnistettiin pandemian aikana niille, jotka kamppailevat pysymään laskuissaan työskennellessään ja opettaessaan kotona.



BT sanoi, että suunnitelma on parannettu versio sen ensisijaisesta sosiaalitariffista, BT Basic, joka otettiin käyttöön vuonna 2008 vain tulottomille kotitalouksille.

Toisin kuin Virgin Median aloite, uusin kauppa sisältää sekä puhelut että Internet -yhteyden. Home Essentials sisältää keskimääräisen latausnopeuden 36 Mbps ja 700 minuutin puhelut 15 puntaa kuukaudessa.



Vaihtoehtoisesti oikeutetut asiakkaat voivat myös valita 67 Mbps: n keskinopeuden ja rajoittamattomat puhelut 20 puntaa kuukaudessa.

Marc Allera, BT, sanoi: Nopeat ja luotettavat yhteydet eivät ole koskaan olleet niin tärkeitä kuin nykyään, ja miljoonat ihmiset luottavat verkkoihimme päästäkseen jaloilleen pandemian jälkeen.

Haluamme auttaa niin monia ihmisiä kuin voimme, ja siksi kesäkuun lopussa lanseeraamme BT Home Essentialsin, mikä lisää sosiaalitariffimme kelpoisuutta sisällyttää kaikki yleisluottoa saavat asiakkaat.

enkelin numero 33 merkitys

'' BT Home Essentials on saatavilla puoleen tavanomaisen kuitupakettimme hintaan, mikä auttaa mahdollisia neljää miljoonaa pienituloista kotitaloutta säästämään laskuja ja pysymään yhteydessä tärkeisiin verkkopalveluihin.

Paketti on tarkoitettu vain Universal Credit -kelpoisille asiakkaille ja henkilöille, jotka saavat eläkelainan, työnhakijan korvauksen, tulotuen sekä työllisyys- ja tukilisän takausluottoa.

BT tarjoaa myös 5,16 £ kuukaudessa Peruspaketti heikoimmassa asemassa oleville kotitalouksille. Suunnitelma sisältää 10 Mt: n latausnopeuden, mutta se on rajoitettu 15 Gt: n käyttöön kuukaudessa, mikä vastaa 2,5 tuntia television katsomista verkossa viikossa.

Sen hintaan sisältyy 1,50 puntaa puhelua ja ilmaisia ​​viikonloppupuheluita numeroihin 0845 ja 0870 (enintään 60 minuuttia).

Se on kaikkien saatavissa tulotukista, työnhakijalisistä, eläkelainoista, työ- ja tukilisistä sekä yleisluotosta, jos kotitaloudella ei ole tuloja.

matthew robertson davina mccall

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Katso Myös: