Universal Credit -kantajat voivat saada BT -paketin 5 puntaa kuukaudessa kätevän järjestelmän ansiosta

Puhelinlasku

Horoskooppi Huomenna

BT -logo

Se on ainoa yritys, joka tarjoaa rahaa säästävän järjestelmän etuja saaville ihmisille(Kuva: PA)



Miljoonat ihmiset, jotka saavat yleisluottoa, eivät ehkä tiedä, että he ovat oikeutettuja 5 punnan kuukausittaiseen BT -pakettiin, joka voi säästää heitä satoja puntia vuodessa puhelinlaskuissa.



Tietoliikennejätti sanoi sen edullisen 'Basic' -apos; paketti on osa sen yleispalvelusitoumusta ja se on luotu yhteistyössä työ- ja eläkeministeriön kanssa.



Paketti on suunniteltu pitämään puhelimet soimassa kaikkein heikoimmassa asemassa oleville kotitalouksille - ja se maksaa 5,16 puntaa kuukaudessa.

Sen hintaan sisältyy 1,50 puntaa puhelua ja ilmaisia ​​viikonloppupuheluita numeroihin 0845 ja 0870 (enintään 60 minuuttia).

Siellä on myös kuukausittainen 10 punnan hintakatto numeroille 01, 02, 03, 07 ja 08, mikä tarkoittaa, että et koskaan maksa enempää kuin 15,16 puntaa.



Se on kaikkien saatavissa tulotuesta, työnhakijan korvauksesta, eläkelainasta, työ- ja tukilisästä sekä yleisluotosta - jos tulot ovat nolla.

Se voi olla valtava ero jokaiselle, joka kamppailee laskujensa kanssa (Kuva: Getty Images Europe)



    BT sanoo tämän tarkoittavan seuraavaa: ”Hakijalla ei ole ansioita arviointijakson aikana työsuhteesta tai itsenäisestä ammatinharjoittamisesta heidän hyväksi”.

    Verkko tarjoaa myös BT -laajakaistavaihtoehdon myös niille, jotka tarvitsevat Internet -yhteyden.

    BT Basic + Broadband maksaa 10,07 puntaa kuukaudessa.

    Paketti sisältää BT Basicin 1,50 £: n puhelumaksun ja 10 £: n kuukausittaisen puhelun hintakaton.

    Laajakaistasta ei veloiteta liittymismaksua, mutta asiakkaiden on maksettava postikulut ja pakkaukset BT Home Hubista, joka vaaditaan BT -laajakaistan toimimiseksi.

    Siellä on myös laajakaistavaihtoehto (Kuva: Getty)

    Paketin keskimääräinen latausnopeus on 10 Mt, ja sen käyttö on rajoitettu 15 Gt: n kuukaudessa, mikä vastaa 2,5 tunnin television katsomista verkossa viikossa.

      Perusasiakkaat saavat sähköposti -ilmoituksen, kun he lähestyvät tietorajaa.

      Niiltä, ​​jotka menevät yli, veloitetaan vielä 2,20 puntaa per GB. Joten, jos joku 0,9 Gt ylimääräisestä, veloittaa 2,20 puntaa ja joku, joka käyttää 1,3 Gt, 4,40 puntaa.

      Pakettia haettaessa sinun on oltava BT -tilin haltija.

      Voit ottaa yhteyttä teleyritykseen 0800 800 864 arkisin klo 8-18 ja he lähettävät hakemuslomakkeen.

      Lomake on vain yksi sivu, joka pyytää yksinkertaisia ​​tietoja, kuten kotitietoja, syntymäaikaa, kansallisen vakuutusnumeroa ja tietoja kaikista saaduista eduista.

      Hakemukset on täytettävä ja palautettava 14 päivän kuluessa lomakkeen vastaanottamisesta.

      Katso Myös: