Camilla Thurlow'n lipsahdus Love Islandin ensimmäisenä iltana, kun hän avaa huvilaelämää

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Camilla Thurlow tuli Love Islandin toiseksi vuonna 2017.



Se, että hän on lukittu lumoavaan Mallorcan huvilaan seitsemän viikon ajaksi, voi olla kulttuurishokki, mutta Dumfries-syntyneelle Camillalle se oli äärimmäistä.



Vain viikkoja ennen kuin hän oli työskennellyt räjähtävän taisteluaineiden hävittämisen asiantuntijana hyväntekeväisyysjärjestöissä etsimässä ja tuhoamassa maamiinoja, jotka uhkaavat niin monien ihmisten elämää ja toimeentuloa maailman entisillä sota -alueilla.



Nyt 31 -vuotias ja odottaa lasta Love Islandin poikaystävänsä Jamie Jewittin kanssa, hän on kirjoittanut elämästään uuden kirjan nimeltä Not The Type.

Tässä ainutlaatuisessa otteessa hän paljastaa, miltä tuntui osallistua ITV -hittiohjelmaan - ja selittää myös, miksi hän vaaransi henkensä työskennellessään miinanraivausjärjestöissä joissakin maailman vaarallisimmissa maissa:

Camilla Thurlow luiskahtaa Love Islandin ensimmäisenä yönä, kun hän avautuu huvilaelämästä



- Juuri ennen Love Islandia on olemassa paljon spekulaatioita. Todellisuudessa tapahtuu, että hoitajasi hakee sinut kotoasi Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja vie sinut lähimmälle lentokentälle, josta molemmat lentävät Mallorcaan.

Jokainen henkilö majoittuu jonnekin Mallorcalle, vaikka ilmeisesti kukaan teistä ei ole samassa hotellissa. Joka kerta, kun menet illalliselle tai kauppoihin, saattajasi viestii muille varmistaaksesi, ettet törmää ketään muuta ohjelmasta.



Britannian voittajat saivat talentteja 2013

On totta, että puhelimesi viedään pois, ja tärkein syy siihen on, ettet näe muita saarelaisia, kun heidät julkaistaan ​​lehdistössä, koska tämä tapahtuu esityksen alkua edeltävinä päivinä .

Hän esiintyi Love Islandin sarjassa 2017

Camilla Thurlow

Näyttelijäkauden aikana meillä oli yksi avaus, joka oli tarkoitettu avausluottoja varten, ja me teimme omat meikkimme ja käytimme omia uimapuvujamme.

Se oli huolellisesti järjestetty niin, että jokainen tuleva saarelainen saapui ja lähti kuvauspaikalta törmäämättä muihin tuleviin saaristolaisiin. Valtavia ponnisteluja tehdään sen varmistamiseksi, ettei kukaan tapaa ennen ensimmäistä huvilapäivää.

Näyttelyyn osallistumisen yhteydessä oli noudatettava erilaisia ​​sääntöjä ja ohjeita. Saimme yhden pesupussin, jossa oli kylpytuotteita, ja yhden meikkipussin, ja kaikkien tavaroiden piti mahtua yhteen koteloon.

Hän on julkaissut oman kirjansa

Emme voineet ottaa mitään terävää, joten jos tarvitsit saksia tai jotain, sinun oli pyydettävä niitä Beach Hutissa - pienessä huoneessa huvilassa, jossa on tuoli ja kamera.

Beach Hutissa kilpailijat puhuvat suoraan kameralle päiväkirjatyylillä.

Näyttelyllä ei ollut vaatetussponsoria sinä vuonna (uskon, että heillä on yleensä nyt sellainen), mikä tarkoitti sitä, että me kaikki vain päädyimme jakamaan vaatteemme, jotka olimme tuoneet, joten meillä oli erilaisia ​​vaatteita joka ilta.

Meitä pyydettiin pukeutumaan iltaisin lähinnä siten, että katsojat ymmärtäisivät ajan kulumisen ja tiettyjen keskustelujen ja tapahtumien ajankohdan.

Kaikki selittivät meille henkilökohtaisesti heidän hoitajamme ennen kuin menimme huvilaan. Lisäksi selitettiin, että korkeintaan meille sallittaisiin kaksi alkoholipitoisuutta yöllä.

Yksi yksikkö oli joko kaksi pientä tölkkiä olutta, yksi lasi valkoviiniä tai rosé -viiniä tai yksi lasi proseccoa.

Jamie Jewitt ja Camilla Thurlow (Kuva: ITV/REX/Shutterstock)

Joinain öinä emme saaneet mitään, ja jos jokin yö näytti menevän käsistä ja olisimme jo saaneet yhden alkoholimäärän, he eivät laittaisi toista keittiössä olevaan pesulaan, jossa oli kaksi erillistä sisäänkäyntiovet.

Yksi oli saaristolaisten käytettävissä, ja yksi avattiin huvilan ulkopuolelle ja miehistö.

'' Miehistö laittoi ruuan ja kaikki muut tarvitsemamme tavarat pesulaan, mutta jos miehistön jäsen oli siellä, ovi, johon saaristolaiset pääsivät, oli lukittu, jotta emme päässeet sinne samaan aikaan.

Sinä päivänä, kun tulimme sisään, jokainen saarilainen vietiin heidän hoitajansa kanssa erikseen huvilan lähellä olevaan hotelliin, jossa meidän oli valmistauduttava.

Meidät kaikki asetettiin erillisiin huoneisiin valmistautumaan, eikä sinua sallittu poistua siltä varalta, että törmäsit ketään käytävällä.

Ajoituksissa oli jonkin verran hämmennystä, enkä itse asiassa saanut selville aikaa, jonka minun oli määrä lähteä (noin keskipäivällä), ennen kuin noin tunti ennen, joten se päätyi hieman kiireeseen, varsinkin koska olimme sitten alttiina laukkujemme viimeinen turvatarkastus varmistaaksemme, ettemme ole ottaneet mukaan mitään, mitä meidän ei ollut tarkoitus saada.

Hän odottaa nyt vauvaa Jamien kanssa

Sitten saattajasi vie sinut huvilan sijaintiin. Vaikka hotelli oli lähellä sitä, muistan, että ajomatka kesti silti noin neljäkymmentä minuuttia, jona aikana hermostuin yhä enemmän.

Kun saavuimme, hoitajamme vei meidät pieneen telttaan jyrkän ajomatkan juurella ja huvila näkyy taustalla.

Jokainen meistä oli erillisessä teltassa, joten emme tavanneet ennen sisäänmenoa. Oli outoa tietää, että seuraava henkilö oli teltassa vain muutaman metrin päässä omastani.

Meidät siirrettiin telttojen läpi, kun jokainen uusi henkilö meni huvilaan, ja sitten oli minun vuoroni päästä sisään.

Minut pantiin yhteen autoon ja vietiin lähelle sisäänkäyntiä ja siirrettiin sitten johonkin avoimiin ajoneuvoihin, jotka näet Love Islandin jaksossa 1.

uudet säälusikat avautuvat pian

Camilla Kambodžassa

Minua käskettiin näyttämään innostuneelta ja onnelliselta, ja yritin todella, mutta olin niin hermostunut.

Muistan hyvin vähän sen jälkeen, lukuun ottamatta sitä, että joku avasi Proseccon ja minä kaadoin viipymättä lasin eteen, ja panikoin, että tämä olisi ensimmäinen asia, joka otettiin kameraan!

Niinpä löysin itseni muutaman kuukauden kuluttua Kabulista paluustani seisomassa Love Islandin 2017 avaushenkilöiden keskuudessa, ja minulle kerrottiin 'yhdistämisen' säännöistä.

Kontrasti oli käsin kosketeltava. Olin siirtynyt ympäristöstä, jossa olin joka päivä peitettynä päästä varpaisiin, jonnekin, jossa oli tavallisempaa käyttää bikinit koko päivän kuin mikään muu.

*Poimittu Camilla Thurlowin julkaisemasta julkaisusta Not The Type: Finding My Place In the Real World, Metro Publishing

MIKSI MINUN TYHJENNYKSELLÄ ON merkitystä

Työskentelee hyväntekeväisyyteen Halo Trust , Camilla opiskeli kiinteän verkon puhdistamista Vuoristo-Karabahissa Azerbaidžanin ja Armenian rajalla, ennen kuin otti oppimansa käyttöön Zimbabwessa, Mosambikissa ja Afganistanissa.

Mutta ensin Kambodžassa, järjestelmänvalvojana, hän meni ulos ja keräsi tietoja ja tarinoita selittääkseen, miksi miinanraivaus on niin tärkeää.

Kuulin niin paljon kauheita tarinoita siellä vietetyn 18 kuukauden aikana. Muistan vieraillut eräällä onnettomuuspaikalla, jossa nainen ja hänen miehensä olivat olleet ulkona kahden pienen lapsensa kanssa ja keränneet puuta talonsa rakentamiseksi ennen sadekauden alkua.

Hän avasi kuinka hän meni maamiinoista Love Islandille

He olivat kasanneet puuta puhvelikärryynsä ja äiti oli huolissaan siitä, että kärry olisi liian raskas eläimelle, jos he kaikki istuisivat sen päällä, ja niin hän seurasi jalkaan kävellen nuoren perheensä takana.

Minuutin päässä kotoaan kärry juoksi panssarintorjuntakaivoksen yli ja tappoi miehensä, poikansa ja tyttärensä hänen silmiensä edessä.

Tiimi, joka lähti auttamaan paikan puhdistamisessa, löysi miehensä ja lastensa raajat kaivoskraatteria ympäröivistä puista.

Eräänä toisena kerran eräs mies kertoi minulle illasta, jolloin hän meni hakemaan puuta yhdelle rajalla kulkevalle metsäalueelle.

Palatessaan kotiin hän astui jalkaväkimiinalle, joka aiheutti hänen vasemman alajalansa traumaattisen amputaation. Sitä kutsutaan traumaattiseksi amputoinniksi syystä.

marco pierre white jr alasti

Maamiinan vammat eivät ole siistejä. Ne ovat kauhistuttavia repaleisia haavoja, jotka ovat täynnä luun sirpaleita ja likaa, jotka on ammuttu suoraan palaneeseen, mustaan ​​ihoon.

Tähti vaaransi henkensä työskennellessään kaivospuhdistus hyväntekeväisyysjärjestöissä

Ne ovat sekoitettu punaista, mustaa ja valkoista, jossa kerran oli toimiva raaja.

Ne aiheuttavat tuskallista kipua ja shokkia riippumatta siitä, kenelle ne tapahtuvat, koulutetulle sotilaalle tai pienelle lapselle.

Lopulta hän ryömi kotiin. Hänen asuinalueensa lähellä ei ollut lääkärikeskusta, joten hänen perheensä ladasi hänet kärryyn ja vei hänet useiden tuntien matkalle terveyskeskukseen, jossa häntä voitaisiin operoida.

Maamiinat on itse asiassa tarkoitettu kärsimysten uhrien särkemiseen eikä tappamiseen.

Kuvittele nyt, että tapahtuu isälle, joka viljelee maata kasvattaakseen ruokaa perheelleen, äidille, joka kuljettaa vauvansa läheiseen terveyskeskukseen, kouluun kävelevälle lapselle.

Niin kauan kuin maamiinat pysyvät maassa, tämä on tavallisille ihmisille aiheutuva riski, nämä ovat onnettomuuksia, jotka odottavat tapahtuvan.

Katso Myös: