Autovero ja suurempia muutoksia, jotka kohtaavat autoilijoita tänä vuonna - 1. huhtikuuta alkaen

Autot

Horoskooppi Huomenna

Liittokansleri on saattanut jäädyttää polttoainetullin jo kymmenettä vuotta peräkkäin, mutta kuljettajat kohtaavat joukon uusia muutoksia huhtikuusta, jolloin uusi verovuosi tulee voimaan.



Tievero nousee inflaation mukaisesti, kun taas puhtaan ilman vyöhykkeen paikalliset maksut - joita tällä hetkellä on vain pääkaupungissa - on tarkoitus ottaa käyttöön Yhdistyneen kuningaskunnan suurissa kaupungeissa saastumisen torjunnan jatkuessa.



Muualla esitetään ehdotuksia Suur -Lontoon maksusta, joka maksaa kuljettajille 3,50 puntaa päivässä päästäkseen ulkoalueille.



'Vaikka veronkorotukset ja verolainsäädännön muutokset ovat väistämättömiä ja jopa välttämättömiä, jos eivät aina tervetulleita', Keith Hawes sanoo Valtakunnalliset ajoneuvosopimukset , sanoi.

'Tämä vuosi on jo ollut vaikea Britannian autoilijoille, ja ehdotetut veromuutokset eivät todennäköisesti helpota sitä.'

Ajoneuvon valmisteveron (VED) lisääminen

Mitä enemmän hiilidioksidia auto päästää kilometriä kohden, sitä enemmän tieveroa korotetaan vuonna 2021 (Kuva: Getty Images)



VED, jota usein kutsutaan tieveroksi, nousee uudella verovuonna, mikä tarkoittaa, että sinun on maksettava enemmän, jotta voit jatkaa autolla ajamista.

Kuten aiemmin, maksamasi veron määrä riippuu uuden autosi hiilidioksidipäästöistä. Ne, jotka tuottavat nolla grammaa hiilidioksidikilometriä, maksavat nollaa, kun taas bensiini- ja useimmat dieselkäyttöiset kuljettajat (mukaan lukien hybridit), jotka tuottavat 1–50 g kilometriä kohden, maksavat 10 puntaa ensimmäisten 12 kuukauden aikana.



Autot, joiden päästöt ovat 51–5 g / km, maksavat edelleen 25 puntaa ensimmäisen vuoden ajan.

Autojen, joiden päästöt ovat 76–150 grammaa hiilidioksidikilometriä kohden, VED -hinnat nousevat tänä vuonna 5 puntaa - 220 puntaan.

Mitä enemmän hiilidioksidia auto päästää kilometriä kohden, sitä enemmän tieveroa korotetaan vuonna 2021.

Suurin lisäys VED: ssä koskee autoja, joiden päästöt ovat yli 255 g / km CO2. Nämä maksavat sinulle takaisin 2245 puntaa verona ensimmäisen vuoden ajalta, kun se on 2175 puntaa vuonna 2020.

Voit selvittää, kuinka paljon maksat enemmän, tässä .

paras rusketusöljy

Vakiohinta - summa, jonka maksat toisen vuoden jälkeen - 1. huhtikuuta 2017 tai sen jälkeen rekisteröidyistä autoista on 155 puntaa vuodessa kaikesta muusta kuin päästöttömästä ajoneuvosta.

James Andrews, vertailusivuston talousasiantuntija Money.co.uk 'Bensiini- ja dieselkäyttöisten henkilöiden ajoneuvojen valmistevero nousee 155 puntaan vuodessa, kun taas premium-autojen vero-eli yli 40 000 puntaa maksavat uudet-maksaa nyt silmiinpistävää 335 puntaa vuodessa ensimmäiset viisi vuotta omistuksessa.

'' Ensimmäisen vuoden hinnat ovat myös nousussa, kun autojen, jotka tuottavat 76–170 g/km hiilidioksidia, laskut nousevat 5 puntaa, ja 171 g/km: n 190 g/km: n autoilla 25 £: n nousu ; Ihmiset, joiden autot tuottavat 191 g/km - 225 g/km, 40 puntaa, 40 puntaa 226 g/km - 255 g/km ja 40 euroa enemmän kuin kaikki ylittävät.

Nostaako polttoainevero?

Polttoaine on jälleen jäädytetty (Kuva: PA)

Vuoden 2021 talousarvio vahvisti polttoaineveron uuden jäädyttämisen - veron, jonka maksat litralta bensiiniä ja dieseliä.

Sen sijaan polttoainetulli pysyy samalla tasolla - 57,95 p litraa kohden - viimeisen vuosikymmenen aikana.

Ostovero uusista bensiini- ja dieselkäyttöisistä ajoneuvoista

Uusi ostovero voitaisiin kohdistaa bensiini- ja dieselkäyttöisten autojen omistajille (Kuva: Getty Images)

Yrittäessään tehdä Britannian kaduista vihreämpiä Yhdistyneen kuningaskunnan energia -alan tutkimuskeskus (UKERC) on ehdottanut uutta ostoveroa. suunnattu erityisesti uusille bensiinin ja dieselin omistajille.

Palkkio olisi suunnattu niille, jotka ostavat vähemmän ympäristöystävällisiä ajoneuvoja. Sen toivotaan kannustavan heitä valitsemaan sen sijaan ympäristöystävällisempi auto.

Vero vaikuttaisi niihin, jotka ostavat ajoneuvoja, joiden päästöt ovat yli 225 g CO2/km.

Nämä kuljettajat kohdistuisivat ja joutuisivat maksamaan 50%: n ostoveron tästä vuodesta, joka kasvaisi vuosittain, kunnes vain täysin sähköiset mallit vapautettaisiin vuoteen 2030 mennessä.

Vaikka muutoksista ei ilmoitettu kevään talousarviossa, syytteistä voi tulla laki tulevaisuudessa, kun hallitus pyrkii saastumisen torjuntatavoitteensa saavuttamiseen.

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirje, niin saat viimeisimmät neuvot ja uutiset

Yleisluotosta lomautukseen, työoikeuksiin, matkapäivityksiin ja hätäapuun - meillä on kaikki suuret taloudelliset tarinat, jotka sinun on tiedettävä juuri nyt.

sherrie hewson ken boyd

Tilaa NEWSAM Money -uutiskirjeemme täältä.

Maksullinen pysäköintikielto

Lontoon jalkakäytäväkielto voitaisiin ottaa käyttöön muualle Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ensi vuonna, parlamentin jäsenet ovat ehdottaneet.

michelle keegan brassic sex

Jos laajennettu laki tulee voimaan, sääntöjen rikkojat voivat saada raskaita 70 punnan sakkoja.

Ei ole tiedossa, milloin tai tulevatko säännöt voimaan, mutta liikenneministeriö (DfT) sanoi, että se voi olla pian.

& apos; Hyöty luontoissuorituksina & apos; hinnat ovat palanneet

BiK -edut poistettiin kokonaan maaliskuussa 2020 sähköautojen käytön kannustamiseksi erityisesti palkkauhrien avulla.

Mutta he ovat nyt palanneet ja huhtikuusta alkaen kuljettajat saattavat joutua maksamaan jopa 390 puntaa vuodessa käyttääkseen ajoneuvojaan BiK: n uudelleen käyttöönoton vuoksi.

Yhden prosentin maksu, joka perustuu tulotasoihin ja ajoneuvon arvoon, voisi löytää monia kuljettajia, joilla on päästöttömiä malleja, maksu, joka todennäköisesti nousee 2 prosenttiin vuonna 2022.

Kuitenkin, vaikka tämä tuskin onkaan tervetullut uutinen autoilijoille, BiK -hinnat ovat edelleen selvästi alle sen, mitä ne olivat vuonna 2019, kun ne olivat 16%.

Paikalliset puhtaan ilman vyöhykemaksut

Birminghamin maksut voivat olla jopa 8 puntaa päivässä (Kuva: Getty)

Vaikka sitä ei oteta käyttöön valtakunnallisesti, paikalliset muutokset tulevat voimaan tänä vuonna.

Yhdistyneen kuningaskunnan nykyinen Clean Air Zone sijaitsee Lontoossa ja sitä kutsutaan ULEZ-alueeksi. Päästäksesi ULEZiin sinun on tällä hetkellä maksettava 12,50 puntaa ruuhkamaksujen lisäksi.

25. lokakuuta 2021 alkaen ULEZ -alue laajenee pohjoiseen ja etelään kiertotielle, mutta pysähtyy niiden sisällyttämisessä.

Suunnitelmissa on myös laajentaa sitä Lontoon ohi.

Bathissa ja Birminghamissa otetaan käyttöön puhtaan ilmavyöhykkeen maksut vuonna 2021, jolloin asukkaat ja työmatkalaiset joutuvat päivittäisten tiemaksujen alle, jotta ne eivät estäisi matkoja ja saastuttaisivat vähemmän.

Birminghamin maksut voivat olla jopa 8 puntaa päivässä, ja kuljettajilta veloitetaan keskustan käyttäminen, mikä voi olla 40 puntaa viikossa. Puhtaan ilman vyöhyke harkitaan myös Bristolissa.

Lontoon ajomaksun pidentäminen

Harkitaan myös Suur -Lontoon kaupunginosamaksua, joka veloittaa kuljettajilta 3,50 puntaa päivässä päästäkseen ulkoalueille.

Tämä pidentäisi pääkaupungissa ajamisen kustannuksia Lontoon ruuhkamaksun kattamista keskusvyöhykkeistä koko Suur -Lontooseen.

Ajotunteja ja teoriakokeita

Oppitunnit on tarkoitus aloittaa uudelleen huhtikuussa (Kuva: Getty Images / Cultura RF)

Lakimuutosten lisäksi oppilaiden ajotunnit jatkuvat ensi kuussa.

Englannissa oppijat sisällytetään hallituksen uudelleenkäynnistyksen etenemissuunnitelman toiseen vaiheeseen, mikä tarkoittaa, että ajotuntien on määrä alkaa uudelleen 12. huhtikuuta.

Skotlannissa ajo -oppitunnit sallitaan 26. huhtikuuta alkaen ja Walesin rajoituksia tarkistetaan 12. maaliskuuta.

12. huhtikuuta Englannissa jatketaan myös teoriakokeita, moottoripyöräkokeita, LGV -ajokokeita sekä auton ja perävaunun ajokokeita.

Ajotestit

Ajokokeet käynnistyvät aikaisintaan 22. huhtikuuta Englannissa Covid -rokotustavoitteiden mukaisesti ja ovatko uudet Covid -variantit hallinnassa.

Muista, että kaikki ajokokeiden odotushuoneet eivät ole avoinna koronaviruksen vuoksi.

Sinä voit silti varata ja hallita testejä verkossa .

nimiä, joita et voi kutsua lapsellesi uk

Matkapuhelinkielto

Kuljettajia uhkaa 200 punnan sakko ja kuusi rangaistuspistettä puhelimen pitämisestä ajon aikana tänä vuonna tulevien uusien lakien mukaisesti.

Uusi kielto korvaa porsaanreiän, jonka avulla ihmiset voivat tällä hetkellä ottaa valokuvia ja videoita ajon aikana ilman rangaistuksia.

Laki on tarkoitus ottaa käyttöön lähikuukausina sen jälkeen, kun neuvottelujakso päättyi 17. tammikuuta.

Katso Myös: