10 parasta rusketusöljyä kesäksi 2021

Tyyli

Horoskooppi Huomenna

PARAS RUVITTELUÖLJY UK

Täytä rusketuksesi ja suojaa ihoasi



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Jotain, mitä me kaikki voisimme tehdä, on pitkä kuuma aurinkoinen kesä, mutta ainakin toistaiseksi sää täyttää kaikki lämpimän sään toiveemme.



Koska saamme nauttia vain yhden tai kahden kuukauden hyvästä säästä vuosittain Yhdistyneessä kuningaskunnassa, meillä ei yleensä ole sitä ympärivuotista terveellistä hehkua. Onneksi on olemassa käsikauppa-parkitusöljyjä, joita voit ostaa täydellisen hehkun saavuttamiseksi.

On olemassa kaksi päätyyppistä rusketusöljyä, joista sinun on otettava huomioon, joten sinun on ensin selvitettävä, mikä on sinulle paras rusketusöljy.

Jos haluat nauttia auringosta niin kauan kuin (turvallisesti) mahdollista, haluat käyttää parkitusöljyä, joka suojaa paljon haitallisilta UV -säteiltä - mitä korkeampi, sitä parempi, mutta muista, että se ei ole täydellinen aurinkovoide.



Vaihtoehtoisesti se, että jäähdytettyjen aurinkoisten päivien jättäminen pois ei tarkoita, että sinun on menetettävä hehkutavoitteesi. Markkinoilla on tonnia väärennettyjä rusketustuotteita, jotka antavat sinulle terveen näköisen ihon, jota etsit.

Olemme pyöristäneet suosituimpien tuotemerkkien, mukaan lukien bestsellerit, rusketusöljyjen suosituimmat Bondi Sands , Tammikuun aurinko ja Bidoerma - mutta ensin, tässä on joitain asioita, joita haluat ehkä varoa.



Kuinka parkitusöljyt toimivat?

Rusketusöljyt, jotka on suunniteltu parantamaan ruskeaa hehkua, toimivat yleensä syvemmälle ja nopeammin kuin aurinkovoiteet, mutta niillä on alhainen SPF (aurinkosuojakerroin).

Parkitusöljyt houkuttelevat ja keskittävät UV -säteet iholle nopeuttaen melaniinin tuotantoa, mikä antaa iholle tummemman sävyn.

On tärkeää valita vähintään 30 SPF: n rusketusöljy, jotta suojaat ihoasi rusketuksen aikana.

Poltanko jos käytän parkitusöljyä?

Parkitusöljyt on suunniteltu nopeuttamaan melaniinin tuotantoa, pigmenttiä, joka antaa iholle värin.

Jos sitä käytetään väärin, yksinkertainen vastaus on kyllä, poltat. Jos aiot viettää melko paljon aikaa auringossa, on tärkeää, että sijoitat rusketusöljyyn, jolla on korkea SPF, kuten Bioderma Photoderm Oil SPF 50+ .

Mikään määrä SPF -suojaa ei ole täydellinen suoja auringonpolttamilta, joten SPF: llä varustetun parkitusöljyn valitseminen antaa sinulle jonkin verran suojaa, jolloin voit vapaasti viettää enemmän aikaa auringossa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia.

Kuinka valita parkitusöljy

Koska markkinoilla on niin paljon vaihtoehtoja, sinun on harkittava, mikä on sinulle paras rusketusöljy. Onko sinulla esimerkiksi vaalea iho? Haluatko hitaan, tasaisen, tasaisen rusketuksen? Haluatko mennä pimeään? Oletko vedessä? On paljon harkittavaa - mutta myös valinnanvaraa.

SPF -suoja

Vaikka monissa parkitusöljyissä ei ole SPF: ää, se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi mennä ilman - koska öljyjen SPF vaihtelee välillä 0-50, jokaiselle ihotyypille löytyy jotain.

Jos valitset parkitusöljyn ilman tai vähän SPF: ää, ihosi ruskettuu nopeammin, mutta et ole suojattu auringon UV -säteiltä, ​​joten olet todennäköisesti palava.

Kuinka kauan aiot olla auringossa, pitäisi määrittää, mikä SPF -suojan taso on tarpeen.

Rusketusöljyt, joiden suojakerroin on 15, tarkoittaa, että voit viettää auringossa 15 kertaa pidempään kuin jos käyttäisit parkitusöljyä ilman SPF: ää. SPF 20 tarkoittaa, että voit viettää 20 kertaa pidempään auringossa jne.

Ainesosat

Parkitusöljyihin lisätään monia houkuttelevan kuuloisia ainesosia. Näitä luonnollisia ainesosia lisätään eri syistä, kuten ihon suojaamiseksi ja kosteuttamiseksi sekä kaikenlaisen ärsytyksen tai punoituksen estämiseksi.

  • Kookosöljy - on luonnollinen SPF4 ja sopii herkälle iholle.
  • Avokadoöljy - houkuttelee aurinkoa ja on täynnä vitamiineja, jotka auttavat rauhoittamaan vaurioituneita ihokerroksia ja korjaamaan kudoksia.
  • Argan-öljy - suojaa ihoa auringon vaurioilta ja pitää sen kosteana.
  • Aloe Vera - parantaa palovammoja, rauhoittaa, viilentää ja kosteuttaa ihoa.

Vedenkestävyys

Jos aiot pulahtaa, on järkevää hankkia parkitusöljy, joka on vedenkestävä, kuten Havaijin trooppinen rusketusöljy . SPF on edelleen yhtä tärkeä riippumatta siitä, oletko rannalla vai vedessä.

Ihotyyppi

Ennen parkitusöljyn ostamista sinun on harkittava, millainen ihotyyppi sinulla on. Jos sinulla on vaalea iho, haluat välttää auringonpolttamisen valitsemalla öljyn, jolla on korkeampi SPF.

Herkkää tai kuivaa ihoa sairastavat voivat haluta valita kosteuttavan öljyn, joka kosteuttaa ihoa rusketuksen aikana. Öljy, joka sisältää yhden tai useamman edellä mainituista luonnollisista öljyistä, auttaa estämään ihon ärsytystä.

Jos sinulla on luonnostaan ​​rasvainen iho, ylimääräisten öljyjen levittäminen päälle ei tee mitään, joten voit valita rasvattoman parkitusöljyn, joka antaa ihon hengittää, olla parempi vaihtoehto.

Parhaat parkitusöljyt 2021:

1. Havaijin trooppinen rusketusöljy

Paras yleinen rusketusöljy

Havaijin trooppinen suojaava kuivasuihkeöljy

Havaijin trooppinen suojaava kuivasuihkeöljy SPF 15

Hawaiian Tropicin rusketusöljyt näyttävät olevan suosikkeja kaikkialla, niiden kuivasuihkeöljy ei ainoastaan ​​paranna rusketustasi, vaan pitää ihon erittäin ravitun ja kosteutetun tuntuisena nopeasti imeytyvällä levityksellä.

Rentoudu auringossa täydellä mielenrauhalla laajakirjoisen UVA/UVB-suojan ansiosta.

x-tekijän jäljittely

Se on rikastettu ylellisellä sekoituksella kookosta ja papaijaa, tuoksuva unenomainen, mutta yhtä hyödyllinen ihollesi. Se on myös vedenkestävä jopa 80 minuuttia.

2. Palmerin luonnollinen pronssi asteittainen rusketus

Paras kosteuttava rusketusvoide

Palmerin kaakaovoi luonnollinen pronssi vartalovoide 400ml

Palmerin kaakaovoi luonnollinen pronssi vartalovoide 400ml

Halvan ja iloisen ratkaisun saadaksesi terveen sävyn tänä kesänä,Palmerin kaakaovoi luonnollinen pronssi vartalovoideon ihanteellinen kauneudenhoitotuotteena kesäksi.

Tämä kermainen, kosteuttava voide, johon on lisätty erityistä yhdistelmää puhdasta kaakaovoita ja E -vitamiinia, on täydellinen tapa pitää ihosi kauniina säilyttäen samalla terveen hehkun.

Siinä ei ole aurinkovoidetta, joten jos aiot olla auringossa, tarvitset kunnon aurinkosuojan.

Osta nyt alkaen Superlääke ( 7,49 € ).

3. Garnier aurinkovoide SPF15

Paras rusketusöljy vaalealle iholle

Garnier Ambre Solaire Golden Protect rusketusöljy

Garnier Ambre Solaire Golden Protect rusketusöljy

Jos etsit jotain, johon voit mennä auringossa, Gold Protect from Garnier on loistava vaihtoehto.

Ei -rasvainen koostumus on rikastettu sheavoilla, ja siinä on kehittynyt valostabiili UVA/UVB -suojaus ihollesi sekä SPF15 -luokitus.

Suojaa ihoasi, mutta ravitse sitä myös, sillä se on resepti kultaisen hehkun ylläpitämiseksi. Se on myös vedenkestävä niille, jotka haluavat nauttia pulahduksesta auringonottojen välillä.

Neljä. Bioderma Photoderm Oil SPF 50+

Paras parkitusöljy SPF -suojalla

Bioderma Photoderm Bronz rusketusöljy

Bioderma Photoderm Bronz Dry Oil SPF 50+

Bioderman Photoderm Bronz Dry Oil -öljy tarjoaa täyden suojan kasvosi, kehosi ja hiuksesi UV -vaurioita vastaan ​​- mikä tekee siitä yhden parhaista ratkaisuista.

Photoderm on tuotemerkin ihotautilääkärin määräämä aurinkosuoja, tämä kuivaöljy parantaa luonnollista parkitusprosessia lisäämällä melaniinin tuotantoa. Se on painoton, rasvaton eikä jätä tahmeaa jäännöstä jälkeensä.

Se auttaa sinua saavuttamaan syvemmän ja tasaisemman rusketuksen, joka kestää yhtä kauan.

5. Bondi Sands Nestemäinen kulta

Paras itseruskettava öljy

Bondi Sands Liquid Gold Tan -öljy

Bondi Sands Liquid Gold Tan -öljy

Fake sitä, kunnes teet hehkutavoitteesi suositun australialaisen rusketusbrändin Bondi Sandsin nestemäisellä kullalla.

Kaksitoiminen, asteittainen rusketuskaava takaa syvän ja tasaisen rusketuksen, joka näyttää Australian auringolta luonnolliselta. Se on pitkäikäinen ja sitä on rikastettu runsaalla kookosöljyllä, jojoballa ja arganöljyllä kosteuttavaan lopputulokseen.

Lue lisää

Parhaat kauneuden tarpeet
Parhaat LED -valohoitomaskit Paras volumising ripsiväri Parhaat spot -hoidot aknen torjumiseksi Parhaat retinoliserumit

6. Sol de Janeiron öljy

Paras nopeaan rusketukseen

Sol de Janeiro Bum Bum Sol -öljy

Sol de Janeiro Bum Bum Sol -öljy

Se on solariumihäiriö, jota et varmasti katu.

Kun vedenkestävyys kestää jopa 80 minuuttia, sinun ei tarvitse käyttää sitä uudelleen niin usein, että sinulla on enemmän aikaa ottaa aurinkoa. SPF 30 suoja aurinkovaurioita vastaan.

Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja sitä on rikastettu Açaí -öljyllä ja Cupuaçu -voilla.

Öljyssä on makea tuoksu, jossa on suolatun karamellin ja paahdettujen pistaasipähkinöiden muistiinpanoja, ja suoraan sanottuna se on kaikki vakuutus, jota tarvitsimme.

Osta nyt alkaen Näyttää fantastiselta ( 36,00 £ )

7. Nuxe aurinkopuhdistusöljy

Paras rusketus parkitusöljy

Nuxe aurinkovoide SPF30

Nuxe Sun by Nuxe rusketusöljy kasvoille ja vartalolle SPF30

Nuxe Sun on sopiva kaava kasvoille ja vartalolle ja tarjoaa SPF30 -luokituksen suojaamaan rusketusta.

Luonnollisilla kasviuutteilla rikastettu parkitusöljy taistelee suojaamaan soluja ikääntymiseltä ja tarjoaa samalla hehkuvan rusketuksen saavuttamiseksi tarvittavat komponentit.

Nauti silkkisen sileästä viimeistelystä, jossa ei ole tahmeita tai rasvaisia ​​jäänteitä, sekä kesäinen sekoitus makeaa appelsiinia, Tahitian gardeniaa ja vanilja -aromeja.

Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö tulee pian

8. Institut Esthederm Oil

Paras rusketusöljysuihke

Institut Esthederm Sun Care rusketusöljy

Se saattaa olla spektrin kalliimmalla puolella, mutta tämä Institut Esthedermin aurinkovoideöljy tarjoaa täyden suojan ihollesi ja auttaa samalla stimuloimaan ja vahvistamaan unelmiesi hehkua.

Kasviperäisiä ravitsevia ainesosia sisältävä vedenkestävä öljy sopii käytettäväksi vartalolle ja hiuksille silkinpehmeän viimeistelyn ja herkän tuoksun saavuttamiseksi.

Käytä noin 20 minuuttia ennen auringonottoa ja levitä uudelleen kahden tunnin välein tai uinnin jälkeen.

9. Malibu vedenkestävä rusketus arganöljysuihke

Paras vedenkestävä parkitusöljy

Malibun vedenkestävä rusketusöljysuihke

Malibun vedenkestävä rusketusöljysuihke arganöljyllä


Malibu-vedenkestävä rusketussuihke on ihanteellinen pulahtamaan altaaseen tai mereen nauttien auringosta turvallisesti.
SPF15: llä saat keskimääräisen aurinkosuojan ja lisätty arganöljy antaa iholle lisäsuojaa pitäen ihon mukavana ja kosteutettuna

Suihkepullo mahdollistaa vaivattoman levittämisen suoraan eteenpäin, mikä on täydellistä levitettäessä sitä lapsille. Se kuivuu nopeasti, mikä tarkoittaa, että ei tarvitse roikkua ympäriinsä, kun haluat vain hypätä altaaseen.

10. Bali vartalon vesimelonin rusketusöljy

Paras tuoksuinen parkitusöljy

Bali Body Tanning Oil

Bali Body Watermelon Tanning Oil SPF15

Bali Body Watermelon Tanning Oil SPF15 on kosteuttava aurinkoparkitusöljy, jota käytetään luonnollisen auringon rusketuksen saavuttamiseen.

Kevyt öljy sisältää orgaanista vesimelonin siemenöljyä, joka luonnollisesti stimuloi melaniinin tuotantoa kehossa, ja siinä on luonnollisesti lievä makea vesimelonin tuoksu.

Se on täynnä mineraaleja ja antioksidantteja, jotka ravitsevat ja täydentävät ihoa rusketuksen aikana, ja se on 100% vegaaniystävällinen ja australialainen.

Osta nyt alkaen Saappaat ( 18,95 £ ).

Pidä itsesi suojattuna auringossa ja myös lapsesi, olemme koonneet luettelon parhaista aurinkovoiteista vauvoille ja pienille lapsille.

Katso Myös: