Autot, joissa on yksilölliset rekisterikilvet, murtautuvat 50% todennäköisemmin - mutta ne kohdistavat eniten tuotemerkkiä

Autot

Horoskooppi Huomenna

Flash rahaa: Henkilökohtaiset kilpiomistajat ovat ilmeisesti paljon todennäköisemmin varastaneet autonsa(Kuva: GETTY)



Raportissa väitetään, että kuljettajat, jotka huutavat ympäriinsä yksilöllisillä rekisterikilvillä, joutuvat todennäköisemmin ajoneuvojensa sisään tai varastetaan.



Edessä uusi erä & 68; Kun rekisterikilvet lanseerattiin 1. syyskuuta, kävi ilmi, että henkilökohtaisen rekisterikilven omistamisen ja autosi varastamisen välinen korrelaatio on todella merkittävä.



mies, jolla on 10 kivestä kanava 4

MoneySupermarketin mukaan henkilökohtaisia ​​levyjä omistavat kuljettajat joutuvat 50% todennäköisemmin varkaiden kohteeksi.

Isossa -Britanniassa lähes viidesosa meistä myöntää, että omistimme aiemmin henkilökohtaisen rekisterikilven. Lontoolaiset omistavat todennäköisimmin sellaisen ja Pohjois -Irlannin vähiten.

Eikä ne ole myöskään halpoja - alkaen noin £ 200 ja halutusta muodosta riippuen tuhansiin. Itse asiassa vakuutusyhtiön tuore raportti Amiraali havaitsi, että Britanniassa käytettiin viime vuonna 111 miljoonaa puntaa yksityisille levyille.



Ja harvinaisissa tapauksissa erottuvan rekisterikilven hinta voi olla suurempi kuin sen auton hinta, jolla se istuu. Huhtikuussa 2018 Bugatti Veyronin kuljettaja yritti myydä F1 -levynsä huikealla 15 miljoonalla punnalla.

Enemmän rahaa kuin järkeä? Auto, jonka rekisterikilpi on 15 miljoonaa puntaa



ian watkins ja scarne puuvilla

Mercedes -autot ovat suosituimpia henkilökohtaisten levy -kuljettajien keskuudessa, ja 12% kaikista turhamaisuuslevyjen omistajista ajaa tätä automerkkiä.

Huolimatta suuresta määrästä ihmisiä, jotka omistavat tai ovat aiemmin omistaneet yhden, tiedot paljastavat kuitenkin, että suuri osa briteistä kokee lähettävänsä negatiivisen viestin.

Kolmas luokittelee automaattisesti 'poseeraajaksi' henkilön, jolla on henkilökohtainen levy, 27% uskoo olevansa 'huomionhakija' ja joka neljäs uskoo, että hänellä on 'enemmän rahaa kuin järkeä'.

'Jos päätät hankkia sellaisen, on otettava huomioon muutama asia', selitti Kevin Pratt MoneySupermarketista.

Henkilökohtainen rekisterikilpi

Mitä saisit jos sinulla olisi muutama sata kiloa varaa?

Ensinnäkin sinun on varmistettava, että vakuutuksenantaja on tietoinen uusista levytiedoistasi, jotta ne voivat näkyä vakuutuksissasi - vakuutuksesi voi muutoin mitätöidä.

Henkilökohtaisen kilven omistajien tulee myös olla tietoisia siitä, että jos heidän ajoneuvonsa kirjataan pois tai varastetaan ja he vaativat vakuutustaan, auto siirtyy vakuutuksenantajan omaisuuteen yhdessä kilven kanssa.

Tämän välttämiseksi kuljettaja on tärkeää kertoa DVLA: lle ja myös vakuutuksenantajalle, että he haluavat säilyttää kilven. Jos he eivät tee tätä ja auto lähetetään romuraudalle tai levy myydään, he menettävät kaikki oikeudet käyttää henkilökohtaista levyä tulevaisuudessa ', Pratt lisäsi.

Kuinka suojata ajoneuvoasi - riippumatta rekisterikilvestäsi

Rekisterikilpeillä voidaan peittää tai 'kloonata' autosi vakuutuksen välttämisen tai polttoaineen varastamisen yhteydessä. (Kuva: Getty)

Hallitus lukuja osoittavat, että ulkopuoliset varusteet (kuten navan suojukset, vanteen koristeet ja rekisterikilvet) olivat varkaiden kohdistamia kohteita vuonna 2017. Se havaitsi todennäköisimmän vuorokaudenajan tapahtumien tapahtuessa viikon aikana, kun taas jopa kolme neljäsosaa niistä tapahtui kotona pysäköitynä kello 6.00–18.00.

alex jones one show aviomies

Onneksi on olemassa joitakin ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joilla voit suojata ajoneuvoasi.

'' Rikolliset käyttävät tavallisesti varastettuja auton rekisterikilpiä kaikenlaisiin rikoksiin, kuten ylinopeuteen, pysäköintirikoksiin, polttoaineen varastamiseen autotallista ja ajoneuvon henkilöllisyyden kloonaamiseen '', selitti Roland Head, perustaja. SimpleMotoring.fi.

Pysäköinnin suhteen pyri hyvin valaistuun alueeseen, jossa on valvonta, tai jopa suojattuun tilaan, jos mahdollista, kuten autotalliin tai ajotielle. Tärkeintä on estää varkaita, ja jos ajoneuvosi on näkyvissä, he saattavat ajatella kahdesti murtautumista.

Tilastot osoittavat myös, että murtautumiset, kun he menevät autoon lukitsemattoman oven kautta, ovat lisääntyneet 30% vuodesta 2006 - joten tarkista AINA, että autosi on lukittu.

sam faiers joey essex

Piilota kaikki arvoesineet, kuten istuinalueet ja käsilaukut, myös silloin, kun olet liikkeellä. On myös suositeltavaa, ettei koskaan pidä esineitä auton tavaratilassa - erityisesti tuottoisia, kuten golfpakkauksia ja -varusteita.

& apos; Smash and Tartu & apos; rikoksia voi tapahtua, kun autosi on pysähtynyt, esimerkiksi kun olet jumissa liikenteessä. On aina hyvä idea pitää tavarat poissa näkyvistä - vaikka olisit autossa, ja varmista, että ajoneuvosi on lukittu koko ajan.

Poliisi väittää myös, että pelottava vaikutus on syövyttää auton rekisterinumero ikkuniin. Tämä voi 'saada rikolliset pois' vaikeuttamalla heitä ruoskimaan pimeillä markkinoilla.

Katso Myös: