FIFA 17 Journey Mode: mikä se on ja miten se toimii?

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Jokainen uusi FIFA-peli tuo meille päivitetyt pelaajajoukot ja hieman muokatut grafiikat.



Mutta tällä kertaa EA Sports on lisännyt sekoitukseen jotain uutta. Yhtä hyvin kuin pelin grafiikkamoottorin vaihtaminen , FIFA 17 lisäsi kokonaan uuden ominaisuuden.



paras kuntopyörä alle 200 puntaa

Sen nimi on Journey Mode - ja se on enemmän kuin jotain, jonka löydät roolipeleistä kuin huippujalkainen sim.



Pohjimmiltaan se on tarinatila, jossa otat 17-vuotiaan Alex Hunterin roolin ja ohjaat häntä matkalla kohti jalkapallon suuruutta.

Sen avulla voit hallita kaikkia hänen uransa näkökohtia - pelaamisesta otteluissa otteluiden jälkeisten haastattelujen suorittamiseen ja päättämiseen, mihin joukkueisiin liittyä.

Alexin ystäviin ja perheeseen liittyy erityinen tarina, jota tukevat eräät keskeiset juonenkohdat. Mutta sen lisäksi sinulla on mahdollisuus tasoittaa hahmoa ja päivittää tiettyjä taitoja.



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Vähitellen voit päättää, haluatko Alexista nopean keskihyökkääjän vai laitahyökkääjän, joka pystyy toimittamaan tappavan sarjan.

ed sheeran lion tatuointi

Samoin kuin muissa tarinavetoisissa peleissä, voit määrittää Alexin kasvun myös hänen vastauksistaan ​​ottelun jälkeisissä haastatteluissa. Se vaikuttaa siihen, miten manageri ja hänen joukkuetoverinsa näkevät hänet.



Suuri osa tarinaa on Alexin suhde hänen parhaaseen ystäväänsä Gareth Walkeriin. Jätämme sinun pelata selvittääksesi mitä tapahtuu.

Journey-tila on herättänyt positiivisia kommentteja pelaajilta ennen FIFA 17:n virallista julkaisua 29. syyskuuta.

EA Sports on kuitenkin myös torjunut tilan, koska se ei ole sisällyttänyt tilaa pelin Xbox 360- ja PS3-versioihin.

'Monet faneistamme nauttivat EA SPORTS FIFAn pelaamisesta Xbox 360:lla ja PlayStation 3:lla. Olemme sitoutuneet tuomaan sinulle peliinnovaatioita ja suosittuja pelitiloja viimeisen sukupolven alustoilla, joten innostusta riittää', EA sanoi lausunnossaan.

'On olemassa konsolirajoituksia, joten Xbox 360:n ja PlayStation 3:n FIFA 17:n ominaisuussarja ei sisällä kaikkia samoja innovaatioita ja uusia tiloja, jotka ovat saatavilla Xbox Onelle, PlayStation 4:lle tai PC:lle.'

kyselyn lataus

Ostatko FIFA 17:n vai PES 2017:n?

9000+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

FIFA 17PES 2017Ei kumpikaan
FIFA 17
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: