Chris Rock petti entistä vaimoaan Kerry Washingtonin kanssa kuusi kuukautta sen jälkeen, kun oli kuvannut I Think I Love My Wife -elokuvan yhdessä

Chris Rock

Horoskooppi Huomenna

Siitä lähtien, kun Chris Rock sanoi, että hän on pettänyt ex-vaimoaan kolmen eri naisen kanssa, mukaan lukien A-listan tähti, komediarutiinissa, huhut ovat kiertäneet.



Nyt on kuitenkin raportoitu, että Hollywood -tähti on Skandaali -tähti Kerry Washington - ja se alkoi vuonna 2007, jolloin hän oli kihloissa näyttelijä David Moskovan kanssa.



Lähde kertoi Sivu kuusi : Hän petti vaimoaan Kerryn kanssa, kun he kuvasivat [”Luulen, että rakastan vaimoani”] hänestä, ironista kyllä, kun hänellä oli fantasioita vaimonsa pettämisestä.



Britannialla on kykyjä vuoden 2019 mestarit

'Se kesti jonkin aikaa, noin kuusi kuukautta, ja hän sai selville.

'Ei ole harmaata aluetta.

Chris Rock petti entistä vaimoaan Kerry Washingtonin kanssa (Kuva: WireImage)



Hän sanoi olevansa `` palanen s ** t & apos; hänelle (Kuva: AFP)

Se tulee perään Asiasta uutisoi Rolling Stone Chris sanoi rutiininomaisesti: Olin paholainen hänen avioliitostaan ​​entisen vaimonsa Malaak Compton-Rockin kanssa.



Julkaisu lisäsi Chrisin uskottomuuksiin ja hämmentävän tarkkaan kuvaamalla kolmea naista: yhden kuuluisan, yhden puolikuulun ja yhden vähittäiskaupan luokan jäsenen.

euromiljoonia numeroita viime yönä

Eräs toinen lähde väitti kuitenkin, että hänen rutiininsä ei ollut vakava, sanoen: 'Otan sen vitsauksena, kun hän sanoo pettäneensä kuuluisaa henkilöä. Hän jopa sanoo pettäneensä Destiny's Childin jäsenen kanssa, mutta ei Beyoncén kanssa.

- Hän oli Kerryn kanssa tuolloin ystävä. He tekivät elokuvan yhdessä.

Kerry oli yksi kolmesta rakastajattaresta (Kuva: FilmMagic)

Hän oli myös eronnut Malaakista tuolloin. He olivat avioliiton aikana paljon poissa käytöstä. Se oli kivinen tilanne.

Kerry on nyt onnellisesti naimisissa Nnamadi Asomughan kanssa, jonka kanssa hänellä on tytär Isabelle ja poika Caleb.

paras klipsi hiustenpidennyksissä uk

Chris seurustelee näyttelijä Megalyn Echjkunwoken kanssa, mutta on sanonut: 'Menenkö koskaan uudestaan ​​naimisiin?' Ei jos se parantaisi aidsia.

NEWSAM Celeb on ottanut yhteyttä Kerryyn ja Chrisiin. edustajat kommentoimaan.

Katso Myös: