Clare Baldingin röyhkeä 'kolmannen jalan' huijaus BBC: n olympialaisten aikana levittää virusta

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Clare Balding teki vahingossa vihjeen haastattelussa kahden Team GB: n kultamitalin voittajan kanssa BBC: n tämän viikon olympiakisojen aikana.



Puhuessaan uintiparille Tom Dean, 21 ja Matt Richards, 18, TV -juontaja kiitti heitä molempia menestyksestä miesten 4x200 metrin vapaauinnin finaalissa keskiviikkona.



alesha dixon raskaana 2013

Ja kun urheiluasiantuntija, 50, keskusteli duon kanssa heidän uimisensa jälkeen, hän teki hilpeän halauksen - joka ei jäänyt katsojien huomaamatta ja johti hänen trendiään Twitterissä.



Clare kiitti Mattia uinnistaan ​​ja huomautti sitten viattomasti: 'Kolmas jalkasi oli aivan ilmiömäinen.'

Matt ja Tom eivät pystyneet piilottamaan hymyjä kasvoilla, kun he huomasivat, että Clare oli vahingossa käyttänyt slängitermiä miesten sukupuolielimille.

Clare ei ollut viisaampi, vaan jatkoi keskustelua ja halusi kysyä miehiltä heidän mielipiteitään kisasta.



Clare Balding teki vahingossa vihjeen haastattelun aikana (Kuva: BBC)

Viime päivinä leike on levinnyt virukseen verkossa, koska monet pitävät leikettä hilpeänä.



Useat fanit kävivät sivustolla kertomassa, kuinka hauska hetki kameraan oli.

Eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti: 'RFL: n presidentti @clarebalding tahattomasti kohokohdassa olympialaisissa haastatellen 18-vuotiasta kultamitalia voittanutta uimista Matt Richardsia.'

'& apos; Kolmas jalkasi oli vain ilmiömäinen & apos; Clare Balding ansaitsee kultaa tuosta vahingossa sattuneesta, mutta hilpeästä kaksinkertaisesta yrittäjästä ”, lisäsi toinen.

Lisää mikrobloggaajia kiusasi: 'Rakastettava @clarebalding Millainen hänen kolmas jalkansa oli Clare? ' ja 'Sain kiinni olympialaisista ja kuulin Claren kaljuuntelevan haastattelemassa GB: n uintiviestiryhmän poikaa kertomassa hänelle, että hänen kolmas jalka oli hämmästyttävä, lapsellisella puolellani oli pakko nauraa.'

Toiset lisäsivät: 'Itku Clare Baldingille sanomalla' uidessasi kolmas jalkasi oli ilmiömäinen 'ja' Aivan kuin Clare Balding sanoisi juuri, että kolmas jalkasi oli vain ilmiömäinen & apos; suorassa televisiossa. ''

Tänä vuonna Team GB sai ensimmäistä kertaa kolme uimakultaa kisoissa sitten vuoden 1908.

Olen julkkisfinaali 2017

Clare ei tiennyt erehdyksestä (Kuva: BBC)

Joukkueen GB miesten 4 x 200 metrin vapaauintijoukkue otti kultaa jatkaakseen sensaatiomaisia ​​olympialaisia ​​britteille uima -altaassa tehden Tomista kaksinkertaisen olympiavoittaja.

Tokion olympiavoittaja, 200 metrin vapaauinti, Dean, huonetoverinsa ja 200 metrin vapaa hopeamitalisti Duncan Scott, 24, James Guy, 25, ja Matt toivat kotiin kultaa.

Venäjä tuli toiseksi voittaakseen hopeamitalin, kun taas Australia voitti pronssia ja sijoittui kolmanneksi.

Huijaus tapahtui keskustelun aikana uimaparin Tom Deanin ja Matt Richardsin kanssa (Kuva: BBC)

Iso -Britannia voitti kisan huikealla 3,2 sekunnilla, mikä teki Deanista ensimmäisen brittiuimarin, joka voitti yli yhden kultamitalin yhdessä olympialaisessa 113 vuoteen uskomattoman relevoiton jälkeen.

Puhuessaan voiton jälkeen Dean sanoi: 'En voi pukea tätä sanoiksi. En voinut eilen. En voi kiittää näitä poikia tarpeeksi. '

Katso Myös: