Clas Ohlson vahvistaa sulkevansa KAIKKI yksittäisen brittiläisen myymälän

Mike Ashley

Horoskooppi Huomenna

Ruotsalainen laitteistoyhtiö tekee joitakin tärkeitä muutoksia myymälöiden määrään



Ruotsalaisesta vähittäiskaupan jättiläisestä Clas Ohlsonista on tullut viimeisin High Street -onnettomuus, joka aikoo sulkea kaikki kaupat paitsi yhden.



mary marja paistettu kinkku

Laitteistoketjun johtajat ovat vahvistaneet, että sen Reading -haara on ainoa jäljellä, kun se valmistautuu kiristämään kaikki myymälät Isossa -Britanniassa ja Saksassa.



Tämä sisältää viisi sulkemista Isossa -Britanniassa - Readingin Clas Ohlson jatkaa kauppaa yksin.

Se tapahtuu sen jälkeen, kun yhtiö raportoi 'merkittävistä tappioista' tällä viikolla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Saksassa.

Voitoista puhuttaessa se sanoi, että 'oikeat olosuhteet eivät ole olemassa kannattavuuden saavuttamiseksi'.



Yhtiö lisäsi, että noin 150 työntekijää menettäisi työpaikkansa sulkemisten jälkeen, koska sen tavoitteena on keskittyä verkkokauppoihin.

Jon Peacock, Clas Ohlsonin Ison -Britannian maajohtaja, lisäsi Readingin, että Berkshire oli 'keskeinen paikka' ja että kauppaa ei ole tarkoitus sulkea.



Herra Peacock sanoi: 'Olemme päättäneet keskittyä verkkostrategiaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, koska mielestämme se on paras tapa jatkaa menestyksekkäästi markkinoilla, joilla olemme sitoutuneet olemaan osa.

'Olemme viime vuosina työskennelleet digitaalisen muutossuunnitelman parissa ja verkkoliiketoimintamme on kasvanut vahvuudeksi.

'On selvää, että asiakkaat, jotka haluavat tehdä ostoksia kanssamme, ovat verkossa, jossa ihmiset voivat käyttää koko tuotevalikoimaamme.

'' Uudelleen suuntautuneella keskittymisellä uskomme, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremman ostoskokemuksen vahvistamalla toimitusketjuamme ja logistiikkaominaisuuksiamme ja keskittymällä todella erinomaiseen palveluun ja tuotevalikoimaan.

”Meillä ei ole suunnitelmia peruuttaa Ison-Britannian verkkokauppamme, ja fyysinen myymälämme Readingissa on auki.

kilparadat Yhdistyneen kuningaskunnan kartta

”Saksalaista verkkoliiketoimintaamme hallinnoidaan ja hoidetaan myös Ison -Britannian tukikohdastamme sekä mahdollisista uusista Euroopan markkinoista tulevaisuudessa.

'' Ison-Britannian pääkonttorimme siirretään, jotta voimme paremmin sijoittua tähän uuteen kehitykseen ja tarkastelemme tarkistettua organisaatiorakennetta tulevaisuutta varten, mukaan lukien joukko uusia rooleja digitaalisen ja sähköisen kaupan erikoisaloilla. ''

Täydellinen luettelo Clas Ohlsonin myymälöistä, jotka suljetaan

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: