Claude Callegarin perhe vahvistaa Arsenal Fan TV -tähden kuolinsyyn

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Claude Callegarin perhe vahvisti, että Arsenalin fani kuoli luonnollisista syistä.



58-vuotias kuoli yhtäkkiä maanantaina lähettäen shokkiaaltoja online-jalkapalloyhteisön kautta.



Callegari oli säännöllinen suosikki AFTV: ssä - aiemmin tunnettu nimellä Arsenal Fan TV.



Ja AFTV: n Twitter -sivulle lähetetyssä lausunnossa hänen perheensä vahvisti, että hän kuoli terveyteen liittyvistä luonnollisista syistä.

'Perheeni ja minä haluaisimme kiittää kaikkia heidän jatkuvasta tuestaan ​​ja ystävällisistä sanoistaan ​​tämän äärimmäisen ahdistavan ajan aikana', lausunnossa sanottiin.

- Voin nyt virallisesti vahvistaa, että isäni kuoli terveyteen liittyvistä luonnollisista syistä.



Claude Callegari kuoli luonnollisista syistä 58 -vuotiaana

Claude Callegari kuoli luonnollisista syistä 58 -vuotiaana (Kuva: AFTV)

mitä tonttu on hyllyssä

- Toivon, että tämä varmistaa kaiken asiaan liittyvän spekuloinnin lopettamisen, ja yksityisyyttämme voidaan kunnioittaa edelleen, kun teemme järjestelyjä hänen hautajaisistaan. Kiitos.'



Uskollinen Gunners-fani oli ollut aina läsnä Arsenal-peleissä useita vuosia ja matkusti ympäri maailmaa tukemaan Gunnersia.

Hänet tunnettiin siitä, että AFTV: n perustaja Robbie Lyle haastatteli häntä pelien jälkeen, ja hän perusti oman YouTube -sivunsa vuonna 2020 nimeltä 'Claude and the Bantsas', jossa hän keskusteli Arsenalista.

Robbie Lyle kunnioitti Claude Callegaria hänen kuolemansa jälkeen

Robbie Lyle kunnioitti Claude Callegaria hänen kuolemansa jälkeen

Tilaa nyrkkeilyuutiskirjeemme!

Joka maanantai tuomitsemme viikonlopun taistelut ja mikä tärkeintä, mitä seuraavaksi tapahtuu voittajille ja häviäjille.

Rekisteröityminen on helppoa, napsauta vain tätä linkkiä, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse & nyrkkeily & apos; luettelosta.

Kunnianosoitukset tulivat Callegariin hänen kuolemansa jälkeen, ja Gunners -sankari Ian Wright lähetti: 'RIP Claude', jossa on sydämen emoji vastauksena traagiseen ilmoitukseen.

Arsenal julkaisi jopa viestin virallisella Twitter -tilillään ja kirjoitti: 'Lähettämme surunvalittelumme Claude'n perheelle, ystäville ja kaikille häntä rakastaneille. Hänen intohimonsa klubiin oli kiistaton, ja häntä tulee ikävä. '

Ja Lyle kunnioitti Callegaria kiittäen häntä siitä, että hänellä oli 'kultainen sydän'.

Lyle sanoi: 'Valitettavasti hän on kuollut, ja minä olen täysin suuttunut.

- Kaikki täällä AFTV: ssä, jokainen Arsenal -fani ja jalkapallofanit ympäri maailmaa tulevat murheellisiksi ja tuhoisiksi.

'' Claude ei ollut täydellinen, eikö. Kukaan meistä ei ole täydellinen. Mutta Claude, yksi asia, jonka voin sanoa teille tästä kaverista, on, että hänellä oli kultainen sydän. '

Katso Myös: