Ystävä pelasti Claudia Winklemanin, kun tytär sytytettiin tuleen onnettomuudessa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Claudia Winkleman lainasi ystävälleen Tanya Byronille tukea nähdessään tyttärensä tulessa(Kuva: Getty/BBC)



Claudia Winkleman on paljastanut, että läheinen psykologin ystävä 'pelasti hänet', kun hän yritti selviytyä kauhusta nähdessään tyttärensä kärsivän vakavista palovammoista, kun hänen Halloween -asunsa syttyi palamaan.



47-vuotias Strictly Come Dancing -isäntä traumatisoitui, kun hänen tyttärensä Matilda, joka oli silloin kahdeksanvuotias, sai vakavia palovammoja, kun hänen ostamansa kauppa syttyi kynttilästä syttyessään temppuun tai hoitoon vuonna 2014.



Claudia peruutti välittömästi työsitoumuksensa huolehtia lapsestaan ​​- joka vietiin sairaalaan ja hoidettiin ruumiinpaloista ja tarvitsi monia leikkauksia liekkien aiheuttamien vahinkojen torjumiseksi.

Puhuessaan The Timesille tänään Claudia on avoimesti paljastanut kääntyneensä kliinisen psykologin ystävän Tanya Byronin puoleen saadakseen todistettua tyttärensä tulesta tuona kohtalokkaana yönä.

Claudia kääntyi professori Tanya Byronin (oikea, kuva tohtori Chris van Tulleken) puoleen saadakseen apua (Kuva: TV Grab)



Tiesin vain, että tarvitsen Tanyaa. Tarvitsin häntä ja hän laittoi minut takaisin yhteen, sanotaanpa vain, että TV -tähti sanoi.

Olen uskomattoman onnekas, että minulla on uskomaton ystävä, joka sattuu olemaan silmissäni maailman paras kliininen psykologi ja olin kohdannut jotain, mikä tuntui vaikealta, hän sanoi.



En halua käyttää suuria sanoja, koska minun täytyy olla kunnioittava [tyttäreni] ja muun perheeni kanssa, mutta Tanya todella pelasti minut, hän lisäsi.

Matilda Thykier ja Kris Thykier

Matilda ja hänen isänsä Kris Thykier kuvassa vuonna 2013 (Kuva: Getty)

Claudia on ollut naimisissa Kris Thykierin kanssa vuodesta 2000 lähtien (Kuva: Dave Benett/Getty Images)

Claudia jatkoi sanomalla, että Tanya auttoi häntä rakentamaan uudelleen omaa itseluottamustaan ​​pelätessään, että hän voisi tulla liian suojaavaksi tyttärelleen (nyt 12) ja pojilleen Jakeille (16) ja Arthurille (8).

Sinun on voitava istua kallion päällä ja nauttia siitä, että se on kaunein päivä ja joskus myrsky tulee sisään, hän sanoi.

Tapaus auttoi korostamaan Halloween -pukujen vaaroja - ja on saanut aikaan lainmuutoksen, jotta puvut täyttävät turvallisuusvaatimukset.

Claudia Winkleman puhui ensimmäistä kertaa vakavista palovammoista, joita hänen tyttärensä sai Halloween -pukupalossa

Claudia Winkleman on keskustellut kauhusta nähdessään tyttärensä tulessa. menneisyydessä

Claudia Winkleman ja Kris Thykier

Claudia on sanonut, että hän ei muista elämää. ennen onnettomuutta (Kuva: Getty)

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Claudia oli järkyttynyt kuullessaan, että lasten yöasut on suojattu lailla tietyn tason tulenkestävyydellä, mutta halpoja pukuja pidettiin 'leluina' eikä niiden mukaan noudatettu samoja tiukkoja sääntöjä.

Vuonna 2015 silloinen liittokansleri George Osborne määräsi lain tarkistamisen, koska EU: n säädöksissä puvut luokiteltiin leluiksi eikä vaatteiksi - mikä on korkeampien standardien mukaista.

Claudia on sanonut, että koettelemus on jättänyt hänet arpiin ja että hän 'ei muista elämää ennen onnettomuutta'.

Katso Myös: