Line of Duty -oppaasi, kun huippupoliisi-draama palaa näytöillemme

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Line of Dutyn uusi tulokas Kelly Macdonald sanoo, että hänen oli vaikea ymmärtää joitakin sarjan monimutkaisia ​​käsikirjoituksia… ja katsojat tietävät tarkalleen, miltä hänestä tuntuu.



Skotlantilainen näyttelijä - joka vierailee DCI: n Joanne Davidsonina suuresti odotetussa kuudennessa sarjassa - myöntää avoimesti: Se on sellaista yksityiskohtaista rikosteknistä poliisia, että vaikka sanon sanat, olen vain puoliksi tietoinen siitä, mitä todella tarkoitan .



Jopa lukeminen jätti hänelle naisen kuoren-mutta se ei ole mitään verrattuna siihen, miltä meistä tuntuu, kun meillä on korkea verenpaine jokaisen loistavan voimakkaan jakson jälkeen.



Jos olet ollut yhtä hämmentynyt viidestä ensimmäisestä kaudesta, tässä on Sunday NEWSAM -oppaamme, joka sisältää kaiken draaman ennen kuuden sarjan ensi-iltaa ensi sunnuntaina.

Martin Compston DS Arnottina

Martin Compston DS Arnottina (Kuva: BBC)

Sarja yksi

DS Steve Arnott liittyy erikoistuneeseen poliisin korruptionvastaiseen yksikköön AC-12 kieltäytyessään auttamasta peittämään ryöstettyä poliisiretkiä, jossa syytön mies ammutaan.



dwp kuolleiden määrä 2018

Pomo Ted Hastingsin ja salaisen upseerin Kate Flemingin avulla yksikkö käynnistää tutkinnan etsivästä Tony Gatesista (Lennie James), jonka pidätysennätys on erittäin korkea.

AC-12 havaitsi, että Gates auttoi peittämään rakkaansa Jackien, joka myöhemmin kuoli, osuman.



Kelly Macdonald liittyy ohjelmaan DCI Joanne Davidsonina

Kelly Macdonald liittyy ohjelmaan DCI Joanne Davidsonina (Kuva: BBC)

Mutta Gates huomaa olevansa alamaailman gangsterin John Tommy Hunterin (Brian McCardie) kehystettynä. Lopulta käy ilmi, että hän ei ollut korruptoitunut kupari, mutta oli tehnyt huonoja päätöksiä yrittäessään salata suhteensa Jackien kanssa.

Kiinnostavan kauden finaalissa Gates pidättää Tommyn, mutta tajuaa, että hänen uransa on ohi ja kulkee lähestyvän kuorma -auton polulle.

Huomaamme myös, että toinen upseeri Gatesin tiimissä - DS Matthew Dot Cottan (Craig Parkinson) on ollut sisäpiirre gangsteri Tommylle.

Lennie James hahmona Tony Gates

Lennie James hahmona Tony Gates (Kuva: BBC)

Sarja kaksi

Dramaattisissa avajaisissa poliisiauto - jonka myöhemmin havaitsemme kuljettavan Tommyä todistajan suojeluksessa - joutuu väijytykseen.

Hänet tapetaan yhdessä useiden poliisien kanssa, mutta viileä pää DI Lindsay Denton (Keeley Hawes) selviää hengissä, mikä saa AC-12: n kyseenalaistamaan, oliko hän jollakin tavalla mukana.

On kuitenkin käynyt ilmi, että väijytyksen johtaja ei ollut kukaan muu kuin Cottan, joka yritti suojella henkilöllisyyttään The Caddyna.

Säälittävällä Dentonilla oli pieni rooli hyökkäyksessä, mutta hän ei ilmeisesti ymmärtänyt koko juonen laajuutta.

Raivostuttavasti häntä syytetään kaikesta ja hänet lähetetään vankilaan, joten todellinen syyllinen-Cottan-pääsee eroon ja jopa pakottaa uuden hyvän työpaikan AC-12: ssa sopimukseen.

Hastings on päättänyt päästä kaiken perille ja löytää The Caddyn todellisen identiteetin - tietämättä, että hän on juuri värvänyt hänet!

Poliisin saattue väijyy

Poliisin saattue väijyy (Kuva: BBC)

Sarja kolme

Kun kersantti Danny Waldron (Daniel Mays) tappaa aseettoman epäillyn poliisin hyökkäyksen aikana, AC-12 alkaa tutkia häntä.

Mutta ensimmäisen jakson järkyttävässä lopussa yksi hänen kollegoistaan ​​törmää Waldroniin.

Ennen kuolemaansa hän kertoo DI Flemingille lasten hyväksikäyttörenkaasta, joka toimi kodissa, johon hänet asetettiin lapsena.

Hän yrittää välittää luettelon nimistä, mutta Cottan sieppaa ja tuhoaa sen.

Korruptoitunut upseeri kehystää Arnottin The Caddyksi, mutta juuri vapautettu DI Denton pelastaa päivän. Hän onnistuu saamaan kopion Waldronin luettelosta AC-12: een, joka paljastaa, että Cottan on itse asiassa The Caddy. Myöhemmin hän löytää Dentonin ja tappaa hänet.

Dramaattisessa finaalissa Cottan on grillattu AC-12: lla, mutta pakenee ja Fleming jahtaa häntä.

Juuri kun ajattelemme, että yksi hänen rikollisista kavereistaan ​​ampuu hänet, hän ottaa luodin hänen puolestaan. Kuolevaisina hetkinä Cottan paljastaa keskeisen tiedon, jonka Fleming tallentaa puhelimeensa.

Daniel Mays hahmona Sgt Danny Waldron

Daniel Mays hahmona Sgt Danny Waldron (Kuva: BBC)

Sarja neljä

AC-12 loistaa valokeilassaan DCI Roz Huntley (Thandie Newton) sen jälkeen, kun hänen oikeuslääketieteen valvojansa Tim Ifield (Jason Watkins) on huolestunut.

Hän väittää, että hänen joukkueensa pidättäessä epäiltyä sarjamurhaajaa on tapahtunut mahdollinen tuomiovirhe.

Pian sen jälkeen, kun Huntley kohtaa Ifieldin kotonaan, hän löydetään kuolleena ja hän tulee töihin oudolla käsivammalla.

Lopulta käy ilmi, että Huntley tappoi Ifieldin taistelun aikana kotonaan. Hän myöntää tahattoman murhan ja joutuu vankilaan - sen jälkeen, kun hänen gammy -kätensä on amputoitu.

Noin samaan aikaan mies balaclavassa työntää Arnottia alas portaita pitkin. Hän paranee ihmeen kautta, mutta joutuu jonkin aikaa pyörätuoliin.

Huomaamme myös, että Cottanin viimeisinä hetkinä hän kertoi Flemingille, että on olemassa korruptoitunut kuparijohtaja, joka tunnetaan vain nimellä H.

Hastings ja toinen huippukupari nimeltä Derek Hilton - joka kuolee - ovat monia mahdollisuuksia.

Thandie Newton hahmona DCI Huntley

Thandie Newton hahmona DCI Huntley (Kuva: BBC)

Sarja viisi

Arvoitus siitä, kuka voisi olla H, hämmentää kansaa edelleen-etenkin sen jälkeen, kun AC-12 ottaa vastaan ​​järjestäytyneen rikollisryhmän, joka väijyttää poliisin saattuetta.

He huomaavat, että sen takana oleva mies on salainen poliisi DS John Corbett (Stephen Graham), joka väittää soluttautuneensa rikollisjoukkoon selvittääkseen, kuka H on.

Mutta jengin jäsen Lisa McQueen (Rochenda Sandall) ristittää Corbettin ja hänen kurkkunsa leikataan.

Corbettin kuoleman jälkeen Hastingsia tutkitaan - tämä johtaa hänen erotukseensa ja salaliittosyytteeseen. Mutta kun asianajaja Gill Biggeloe (Polly Walker) on paljastettu rikollisjoukon jäseneksi, hänet tuodaan takaisin.

Corbettin tappaja Ryan Pilkington (Gregory Piper) ryhtyy opiskelemaan opiskelijapoliisina.

Mutta mysteeri siitä, kuka H on, syvenee, kun Arnott ehdottaa, että H: n Morse -koodi (neljä pistettä) on vihje, että H on neljä ihmistä, ei vain yksi.

Corbett, Stephen Grahamin roolissa, nousee DS Arnottiin

Corbett, Stephen Grahamin roolissa, nousee DS Arnottiin (Kuva: BBC)

Sarja kuusi

Näyttelijät Adrian, Vicky ja Martin ovat saattaneet levitä TikTokissa hauskalla isällä tanssimalla viime lokakuun kuvausten aikana, mutta älkää antako hämätä-Jed Mecurion kuudenteen käsikirjoitukseen liittyy hyvin vähän valoa.

Trainspotting-näyttelijä Kelly Macdonald, 45, debytoi DCI Joanne Davidsonina, jonka käyttäytyminen ratkaisemattomassa murhatapauksessa herättää epäilyn AC-12: sta. Entinen Our Girl -näyttelijä Shalom Brune-Franklin liittyy myös joukkueeseen DC Chloe Bishopina.

McClure hahmona DI Kate Fleming

McClure hahmona DI Kate Fleming (Kuva: BBC)

AC-12-virkamiehet ottavat vastaan ​​poliisi- ja rikoskomissaarin

AC-12-virkamiehet ottavat vastaan ​​poliisi- ja rikoskomissaarin (Kuva: BBC)

Trailerimateriaalissa vihjataan, että poliisi- ja rikoskomissaari Rohan Sindwhani (Ace Bhatti) voi olla korruptoitunut, koska Hastings näyttää leimaavan häntä paljaana kasvavana valehtelijana ylennetyksi korkeimpaan toimistoomme.

Suurin järkytys on kuitenkin ajatus siitä, että Fleming voisi todella olla korruptoitunut. Onko hän H?

Toivotaan, että seitsemän stressiä aiheuttavan jakson jälkeen meillä on enemmän vastauksia kuin kysymyksiä.

Katso Myös: