Clydesdalen ja Yorkshire Bankin 157 konttoria nimetään uudelleen Virgin Money UK: ksi

High Street Banks

Horoskooppi Huomenna

Yritystä ei enää kutsuta CYBG: ksi tänä vuonna alkavien suunnitelmien mukaisesti(Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)



Clydesdalen ja Yorkshiren pankin omistaja CYBG vaihtaa nimensä Virgin Money UK: ksi.



Koko liiketoiminta - kaikki sivuliikkeet mukaan lukien - käyttää Virgin Money -brändiä vuoden 2021 loppuun mennessä.



CYBG otti Virgin Bankin haltuunsa 1,7 miljardin punnan kaupalla viime vuonna.

enkelit numeroiden merkitys

Yorkshire Bank aloittaa uudelleenbrändäyksen vuoden 2019 lopussa ja Clydesdale Bank vuoden 2020 jälkipuoliskolla.

Yhtiön digitaalinen B -pankki - mukaan lukien sen lippulaivamyymälä Lontoon keskustassa - myydään myös myöhemmin tänä vuonna.



David Duffy, CYBG: n toimitusjohtaja, sanoi: Suunnitelmamme uutta Virgin Moneya varten tarkoittaa, että ensimmäistä kertaa tulee olemaan suuri häiriötekijä, joka voi palvella koko Yhdistynyttä kuningaskuntaa yhdistämällä parasta tekniikkaa erinomaiseen henkilökohtaiseen palveluun ja keskittyä ehdottomasti asiakkaan mestariksi. Pyrimme keksimään uudelleen pankin roolin ihmisten elämässä.

Päätös jättää eläkkeelle tuotemerkit, joilla on pitkä ja ylpeä historia, ei ole helppo. Näiden perintöbrändien arvojen ja asiantuntemuksen yhdistäminen Virgin Money -brändiin antaa meille mahdollisuuden saavuttaa tehokkuutta ja kasvattaa liiketoimintaamme kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa. ''



Duffy kuitenkin varoitti myös siitä, että kaksi 175-vuotiasta tuotemerkkiä järkyttävän suunnitelman piirissä saattaa olla lisää työvähennyksiä.

Ryhmä kertoi ottavansa käyttöön automaatiota toimipisteissään ja toiminnoissaan suunnitelmien mukaisesti lisätä vuotuisia kustannussäästöjä 50 miljoonalla punnalla 200 miljoonaan puntaan vuoteen 2022 mennessä.

apinapöly huume stoke

CYBG varoitti, että lisäkustannussäästöt voivat johtaa mahdollisiin työpaikkojen menetyksiin noin 1500: n lisäksi, jotka ovat jo valmiita lähtemään Virgin Money -sopimuksen seurauksena.

Kustannussäästöistä tiedottaja sanoi, että 50 miljoonan punnan lisäkustannukset tulevat todennäköisesti automaation ja sen teknologian muutoksen jatkamisesta.

Hän sanoi: ”Se saattaa sisältää joitakin lisärooleja ja automaatiota sivukonttoriverkossa ja muilla toiminta -alueilla.

'Jatkamme yksityiskohtien käsittelyä ja ilmoitamme ensin kollegoillemme mahdollisista vaikutuksista.'

xbox black friday 2019 uk

Ryhmä on jo varoittanut, että noin 16% yhdistetystä työvoimasta - noin 1 500 työpaikkaa - siirtyy Virgin Money -sopimuksen jälkeen, vaikka joidenkin näiden odotetaan menetettävän luonnollisen henkilöstön vaihtuvuuden vuoksi.

Se on toistaiseksi sanonut, että noin tusina konttoria suljetaan, mutta aikoo ottaa käyttöön lisää automaatiota ja itsepalvelukoneita verkkoonsa.

'' Molemmat tuotemerkit ovat luotettavuuden ja luottamuksen sivusana, ja ymmärrämme asiakkaiden ja paikallisyhteisöjen emotionaalisen kiintymyksen heitä kohtaan '', Duffy sanoi.

'' Päätös jättää eläkkeelle tuotemerkit, joilla on pitkä ja ylpeä historia, ei ole helppo. ''

diane abbott jeremy corbyn

Hän lisäsi: 'Näiden perinnemerkkien arvojen ja asiantuntemuksen yhdistäminen Virgin Money -brändiin antaa meille mahdollisuuden saavuttaa tehokkuutta ja kasvattaa liiketoimintaamme kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.'

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: