Coleen Rooney nousi kuuluisuuteen WAG: n ensimmäisenä naisena aviomiehensä Waynen rinnalla

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Coleen Rooney, kuvassa vasemmalla ja oikealla



Tiedämme paljon Wayneista ja Coleen Rooneyista parina ja perheenä, mutta entä Coleen itse?



On hyvin julkistettu, että 35-vuotias entinen WAG viettää paljon aikaa hoitaessaan parin neljää lasta, Kai, Klay, Kit ja Cass, mutta hän on myös työssäkäyvä äiti.



Coleenin kerrotaan seisovan Waynen vieressä sen jälkeen, kun kuvat, joissa hän nukkui hotellihuoneessa kahden naisen kanssa, levisivät sosiaalisessa mediassa, katsomme hänen uraansa pois perhe -elämästä.

Coleenilla on ollut sarakkeita lähempänä ja OK! Aikakauslehti ja toimii myös mallina, kirjailijana ja TV -juontajana.

Coleen oli mukana myös McDonald's Community Awards -gaalassa vuoteen 2018 asti, jolloin hän haki Ison -Britannian inspiroivinta jalkapalloäitiä heidän jalkapallolähettilääkseen.



Coleen Rooney, kuvassa, on kuvannut työskentelevänsä korostaakseen Ison -Britannian rohkeimpia äitejä nöyryyttäväksi.

Coleen Rooney, kuvassa, on kuvannut työskentelevänsä korostaakseen Ison -Britannian rohkeimpia äitejä nöyryyttäväksi.

Kate garraway viidakkosuihku

Hän pitää kokemusta nöyryyttävänä, hän kertoi Sähköposti verkossa . 'On ihanaa, kun kuulen joitain muiden äitien tarinoita', hän sanoi. 'Joillakin on erityistarpeiden ryhmiä, heillä on myös kokopäivätyötä-se on niin nöyrää.'



Coleenilla oli suurlähettilään arvonimi neljä vuotta vuodesta 2015 vuoteen 2018, mutta muuten hän ei ole työskennellyt niin paljon viime vuosina.

Waynen uran alkuvaiheessa Coleenilla on sarja omia projekteja.

Hän teki vuonna 2008 ITV: lle sarjan nimeltä Coleen's Real Women, jossa hän etsi Yhdistyneen kuningaskunnan naisia, jotka voisivat johtaa mainoskampanjoita ammattimallien sijasta.

Vuonna 2005 hän teki harjoitus -DVD: n nimeltä Coleen McLoughlin's Brand New Body Workout, josta tuli bestseller Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja hän on myös johtanut kampanjoita edulliselle muodille George Asdassa ja Littlewoodsissa.

Coleen on myös julkaissut useita kirjoja. Omaelämäkerta nimeltä Welcome to My World julkaistiin vuonna 2007, ja vuonna 2008 hän julkaisi tyylioppaan Coleen's Real Style.

Neljän osan kirjasarja nimeltä Coleen Style Queen seurasi vuodesta 2008 vuoteen 2010.

Coleen, kuvassa keskellä, ja Wayne, hänen vieressään, ovat kolmen pojan vanhempia

Coleen, kuvassa keskellä, ja Wayne, hänen vieressään, ovat kolmen pojan vanhempia (Kuva: Instagram - https://www.instagram.com/p/B6ghNowBfYK/)

Coleen tekee harvoin haastatteluja omasta elämästään ja urastaan, mutta lähde kertoi Heat Worldille jo vuonna 2019, että hänellä oli suuria toiveita TV -paluusta.

'Hän haluaa astua takaisin valokeilaan ja muistuttaa yleisöä siitä, että hän ei ole vain Waynen vaimo tai neljän pojan äiti', lähde kertoi Heatille.

`` Perhe on todella innoissaan nähdessään hänen noudattavan unelmiaan, ja hänen vanhempansa ovat jo sanoneet auttavansa lapsia. ''

Viime aikoina Coleen, joka kasvoi kovassa Croxtethin kaupunginosassa Liverpoolissa, on joutunut kunnianloukkaustaisteluun WAG Rebekah Vardyn kanssa.

Coleen on toiminut McDonald's Grassroots Football Awards -kilpailun suurlähettiläänä

Coleen on toiminut McDonald's Grassroots Football Awards -kilpailun suurlähettiläänä

Coleen väitti vuonna 2019, että joku oli myynyt hänen tarinoitaan lehdille, ja pitkässä Instagram -viestissä väitti, että hän on tutkinut ja tullut siihen johtopäätökseen, että Rebekan tili on vuotanut tarinat.

'Viimeisten viiden kuukauden aikana olen julkaissut sarjan vääriä tarinoita nähdäkseni, pääsivätkö ne The Sun -lehteen', kirjoitti Coleen.

Hän selitti estäneensä kaikkien näkemästä Instagram -tarinoitaan paitsi Rebekan tilin: 'Olen tallentanut ja kuvannut kaikki alkuperäiset tarinat, joista käy ilmi, että vain yksi henkilö on katsonut niitä. Se on ....... Rebekah Vardyn tili. ''

Rebekah kiisti syytökset ja sanoi jatko -osassa, että 'en ole hauska, mutta en tarvitse rahaa, mitä hyötyisin myymällä sinulle tarinoita?'

Kuvan Coleen on osallisena kunnianloukkaustaistelussa WAG Rebekah Vardyn kanssa

Kuvan Coleen on osallisena kunnianloukkaustaistelussa WAG Rebekah Vardyn kanssa (Kuva: SplashNews.com)

Oikeudenkäynti on edelleen kesken, ja tänä kesänä Coleen on nauttinut useista Yhdistyneen kuningaskunnan lomista lastensa kanssa, viimeisimmän Pohjois -Walesin rannalla.

Coleen on pitkään puhunut ihastuksestaan ​​perhe -elämään. 'Lempiosani on rakkaus, jota he osoittavat sinua kohtaan. Kuinka paljon he luottavat sinuun - sinä olet heidän kaikkensa '', hän kertoi Hello Magazine -lehdelle vuonna 2017.

'Tiedä, että tämä pieni ihminen luottaa sinuun niin paljon ja että kasvatat ja kehität heitä, se on valtava saavutus ja saat siitä paljon irti.'

Coleen poseerasi äskettäin hymyillen perheensä kanssa Euro 2020 -kilpailuissa ja juhli 13 -vuotishääpäiväänsä Waynen kanssa nauttien matkasta Lontoon South Bankiin tänä kesänä.

Hänellä voi olla ylellinen elämäntapa, mutta hän on puhunut aiemmin siitä, kuinka sekä hän että Wayne eivät koskaan unohda juuriaan Liverpoolissa.

'Joskus Wayne istuu siellä ja sanoo:' En voi uskoa sitä '. Mutta et pidä sitä itsestäänselvyytenä, hän kirjoitti omaelämäkerrassaan. 'Jos jompikumpi meistä tekisi niin, sanoisimme jotain.'

Katso Myös: