Koronavirus: NatWest luopuu suunnitelluista korotuksista tilinylityshintoihin ja poistaa kaikki maksut

Koronaviirus

Horoskooppi Huomenna

Yliluottomaksut romutetaan ja hinnat jätetään NatWestissä(Kuva: SOPA Images/LightRocket Getty Imagesin kautta)



NatWest on jäädyttänyt tai poistanut kaikki tililuottojensa maksut 'vähintään' kolmen kuukauden ajan.



Pankki oli yhdessä RBS: n ja Ulster Bankin kanssa suunnitellut korkojen nostamista 39,49 prosenttiin - nykyisestä noin 20 prosentista - uusien säännösten mukaisesti.



Mutta sen jälkeen kun Lloyds, HSBC ja Barclays sanoivat kaikki tekevänsä muutoksia tilinylitykseen auttaakseen ihmisiä koronavirusepidemian aikana, NatWest päätti nostaa korot jäälle.

Les Matheson, NatWestin henkilökohtaisen pankkitoiminnan johtaja, sanoi: Olemme tehneet päätöksen jäädyttää luottokorttimme korot auttaaksemme henkilökohtaisia ​​asiakkaitamme tänä odottamattomana ja ennennäkemättömänä aikana.

”Kaikki asiakkaamme, jotka käyttävät tilinylitystään, maksavat vähemmän tämän yhden alemman koron mukaisesti kaikenkokoisista tililuotoista vähintään kolmen kuukauden ajan ilman muita niihin liittyviä maksuja.



NatWest aikoi nostaa korkoja 39,49 prosenttiin (Kuva: PA Wire / PA -kuvat)

Erinomainen uutinen huolestuneille NatWest- ja RBS -asiakkaille, mutta pankin liike on vähemmän antelias kuin jotkut sen pääkadun kilpailijat.



Barclays sanoi eilen, että se luopuu koroista viivästyneistä luotoista määräajaksi, eikä mitään veloiteta siitä, että he olisivat tappiollisia perjantaista 27. maaliskuuta huhtikuun loppuun.

Barclaysin toimitusjohtaja Gillean Dooney sanoi: 'On ratkaisevan tärkeää, että tarjoamme oikeaa tukea asiakkaillemme tänä haastavana aikana.

'Siksi olemme päättäneet luopua kaikista tilinylityskoroista huhtikuun loppuun asti, mikä tarkoittaa, että asiakkailta ei veloiteta veloitettuja järjestelyjä. Tarkastelemme kaikkia vaihtoehtoja asiakkaiden auttamiseksi tämän ajan jälkeen varmistaaksemme, että tuemme taloudellisissa vaikeuksissa olevia. ''

HSBC on lisännyt tiliensä korotonta puskuria (Kuva: Getty Images)

HSBC UK ilmoitti viime viikolla, että se ottaa käyttöön torstaista 26. maaliskuuta alkaen tilapäisen 300 punnan korottoman puskurin tililuotoista asiakkaille, joilla on pankkitili ja ennakkotilit kolmen kuukauden ajan.

Barclaysin tavoin HSBC soveltaa muutosta asiakkaisiin automaattisesti, joten heidän ei tarvitse ottaa yhteyttä pankkiin.

Tracie Pearce, HSBC UK: n vähittäispankkitoiminnan johtaja, sanoi: Tällä väliaikaisella puskurilla, joka kattaa ensimmäiset 300 puntaa, jopa yhdeksän kymmenestä tililuottoa käyttävästä asiakkaasta ei näe lisäkustannuksia aiemman rakenteemme perusteella. ''

Lue lisää

Koronavirus ja rahasi
Kuinka saada 3 kuukauden asuntolainatauko Lomarahat matkustuskiellon jälkeen Työskentele kotoa käsin BT: n ja Sky Sportin hyvitykset

Lloyds liittyi mukaan keskiviikkona ja ilmoitti 6. huhtikuuta alkaen, että Lloyds Bankin, Halifaxin ja Bank of Scotlandin asiakkaat voivat automaattisesti käyttää 300 punnan korotonta tililuottoa. Muutokset kestävät 6. heinäkuuta.

Vim Maru, Lloyds Banking Group -ryhmän vähittäismyyntijohtaja, sanoi: Meidän prioriteettimme on olla asiakkaidemme tukena silloin, kun he tarvitsevat meitä. 300 punnan korottoman tililuoton käyttöönotto antaa asiakkaillemme tärkeän hengitystilan näinä vaikeina aikoina.

”Toteutamme muutoksia tililuottokorkoihimme huhtikuussa, mikä tarkoittaa, että kaikki asiakkaat maksavat tililuotosta vähemmän kuin tänään.

Katso Myös: