Keskimääräisen Britin käytettävissä olevat tulot paljastuivat - miten vertaat?

Säästöjä

Horoskooppi Huomenna

Tämä on vuokran ja asuntolainojen, sähkölaskujen, ruoka- ja muiden elinkustannusten maksamisen jälkeen(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Keskimääräinen brittiläinen aikuinen saa vain 276 puntaa käytettävissä olevia tuloja kuukaudessa - alle 10 puntaa päivässä, tutkimus on havainnut.



2000 aikuisen kysely osoitti, että vuokran ja asuntolainojen, sähkölaskujen, ruoan ja muiden elinkustannusten maksamisen jälkeen vain pieni määrä 'ylimääräistä' käteistä jää jäljelle elämän kevyempiin asioihin.



Haastatelluista 45 prosenttia jopa väittää, että heillä on usein kuukausia ilman lainkaan käytettävissä olevia tuloja.

Ja yli neljä kymmenestä tuntuu siltä, ​​että he eivät koskaan ansaitse tarpeeksi rahaa antaakseen heille kunnon määrän ylimääräistä rahaa.

katherine kelly kruunauskatu

Kävi myös ilmi, että niille, joilla on rahaa jäljellä kuukauden lopussa, ulkona syöminen on suosituin tapa viettää se, minkä jälkeen osa siitä laitetaan lomalle ja uudet vaatteet.



Haastatelluista 45 prosenttia jopa väittää, että heillä on usein kuukausia ilman lainkaan käytettävissä olevia tuloja (Kuva: Getty)

Asesh Sarkar, toimitusjohtaja ja perustaja Salary Finance -yrityksestä, joka on palkansaaja, joka on tilannut tutkimuksen, sanoi: Monille tärkein syy mennä töihin on ansaita elantonsa.



Mutta vaikka haluamme pystyä maksamaan laskut, olisi mukavaa, jos meillä olisi ainakin vähän rahaa kuluttamiseen joihinkin elämän kevyempiin asioihin.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että monille ei vain ole tarpeeksi rahaa kiertää, ja heillä on hyvin vähän ylimääräistä käteistä maksettuaan kaikki välttämättömät.

Tämä voi aiheuttaa stressiä ja jopa masennusta taloudelliseen hyvinvointiin, mikä voi vaikuttaa ihmisiin sekä henkilökohtaisesti että ammatillisesti.

Tutkijat havaitsivat, että vuokra tai asuntolaina vie suurimman osan käteistä 1812 punnan kuukausituloista, kun taas ruoan ja juoman osuus on hieman yli 222 puntaa per henkilö kuukaudessa.

mitä tapahtui charlie dimmockille

Monille briteille ei ole penniäkään ylimääräistä käteistä rahaa sadepäivään (Kuva: Getty Images / Cultura RF)

Yleishyödylliset laskut vievät vielä 188 puntaa kuukaudessa, kun taas televisio-, internet- ja puhelukustannukset lisäävät 61 puntaa kuukausikustannuksiin.

Muut suoraveloitukset, luottokorttien ja lainojen takaisinmaksut ja jopa työmatkakustannukset nousevat kuukauden aikana.

Tämän seurauksena keskimääräinen aikuinen arvioi käyttävänsä vain 201 puntaa kuukaudessa tavaroihin, joita he kuvaisivat 'ylellisyyksiksi'.

Ulkona syöminen maksaa noin 61 puntaa kuukaudessa, ja toinen 72 puntaa kuluu ystävien kanssa ulkoiluun ja seurusteluun.

Lähes 40 puntaa kuukaudessa kulutetaan myös urheiluun ja harrastuksiin.

Vanhemmilla heillä on vielä vähemmän ylimääräistä käteistä, kun keskimääräinen äiti ja isä sanovat, että heidän kuukausittain käytettävissä olevat tulonsa laskivat 231 puntaa lapsen saamisen jälkeen.

Monille ei vain ole tarpeeksi rahaa kiertää - ja tämä voi johtaa riitoihin (Kuva: Getty Images)

He joutuvat myös maksamaan ylimääräisiä kuukausilaskuja, mukaan lukien lähes 46 punnan lastenhoitokulut ja yli 50 puntaa kuukaudessa liittyvät koulukulut.

Kävi myös ilmi, että useampi kuin yksi 20: stä kuvaisi taloudellista tilannettaan 'köyhäksi', kun taas toinen 33 prosenttia sanoo 'vain tulevan toimeen'.

Ja 41 prosenttia myönsi kadehtivansa ystäviä, sukulaisia ​​ja työtovereita, joilla on näennäisesti enemmän käytettävissä olevia tuloja kuin heillä.

Mutta vaikka 49 prosenttia ihmisistä asettaa budjetin yrittääkseen ansaita rahansa viimeisen kuukauden aikana, 22 prosenttia ei yleensä pysy rajoissaan, ylittäen keskimäärin 122 puntaa kuukaudessa.

Yli kolme kymmenestä OnePollin kautta haastatelluista myöntää myös, että heillä olisi enemmän rahaa ja käytettävissä olevia tuloja, jos he olisivat paremmin budjetoineet ja hallinnoineet rahojaan.

Yleishyödylliset laskut vievät vielä 188 puntaa kuukaudessa, kun taas televisio-, internet- ja puhelukustannukset lisäävät 61 puntaa kuukausikustannuksiin (Kuva: Getty)

333 enkelinumeroissa

Asesh lisäsi: Rahaongelmat vaikuttavat 40 prosenttiin Yhdistyneen kuningaskunnan työntekijöistä, ja tämän alan laaja tutkimuksemme osoittaa, että tämä ei liity palkkasummaan, kuten voit odottaa.

'' Taloudellinen hyvinvointi liittyy itse asiassa enemmän säästö-, kulutus- ja lainanottotapoihin, mikä tarkoittaa, että ne, jotka onnistuvat säästämään rahaa joka kuukausi, tuntevat olonsa onnellisemmiksi ja ovat taloudellisesti vähemmän stressaantuneita.

Tietenkin tiedämme, että käytettävissä olevien tulojen puute voi muun muassa tehdä säästämisestä vaikeaa, mukaan lukien ajan esteet.

Siksi palkkaan liittyvä säästäminen voi olla hyödyllistä monille, koska rahat ohjataan suoraan säästötilille, mikä tarkoittaa, että ne eivät jää 'hukkaan', eikä ole aikaa käyttää rahan panostamiseen säästötilille.

Tämä auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa onnellisemmaksi tietäessään, että heillä on tämä raha hätätilanteisiin - tai hemmottelevat itseään sateisena päivänä.

Rahan sijoittaminen syrjään joulun kaltaisiin tapahtumiin ei ole aina mahdollista (Kuva: Getty)

Top 10 asiaa, joilla britit käyttävät todennäköisimmin käytettävissä olevat tulonsa ...

1. Ulkona syöminen

2. Lomat

3. Vaatteet

4. Viihderetkiä, kuten elokuvateatteriin

5. Harrastus

6. Kirjat

7. Yöt ulkona pubissa/ kerhotoiminnassa

8. Lemmikkieläimet

9. Tekniikka tai gadgetit

10. Musiikki- tai keikkaliput

Keskimäärin britti maksaa joka kuukausi ...

Vuokra tai asuntolaina: 270,13 £

Charles ja Camilla ovat

Ruokaostokset: 222,59 €

Sähkölaskut: 187,80 €

TV/ Internet -laskut: 61,01 £

Muut suoraveloitukset: 54,69 £

Lainan/ luottokortin takaisinmaksut: 84,17 £

Matka työhön/ työmatkalle: 55,71 €

Säästä: 171,51 €

Auton maksu: 46,37 €

Ulkoilu/ seurustelu: 71,99 £

Qatarin MM-kisojen päivämäärät

Urheilu/ harrastukset: 37,74 €

Ulkona syöminen: 61,30 €

Lastenhoito: 45,68 €

Kouluun liittyvät kulut: 50,70 £

Lue lisää

Parhaat rahatarinat
Morrisons myy pääsiäismunia hintaan 25 p Lomautuspäivä vahvistettu KFC avaa jälleen 100 myymälää toimitettavaksi Supermarkettien toimitusoikeudet selitetty

Katso Myös: