Koronavirus: Virgin Mobile tarjoaa asiakkaille 10 Gt ylimääräistä dataa ilmaiseksi

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Virgin Media tarjoaa asiakkailleen lisäetuja taudinpurkauksen aikana(Kuva: PA)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Virgin Mobile -asiakkaat, joilla on kuukausipalkka, voivat nyt saada lisätietoa.



Kun yhä useammat britit joutuvat jäämään kotiin koronaviruksen vuoksi, puhelinverkkojättiläinen antaa kaikille oikeutetuille käyttäjille vielä 10 Gt dataa.

Käyttäjät saavat myös rajoittamattomia minuutteja lanka- ja matkapuhelimiin ilman lisäkustannuksia, kun etuja otetaan käyttöön 23. maaliskuuta alkaen. Voit tarkistaa kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat viimeisimmät kuukausimaksut ja vain matkapuhelinsopimukset käymällä osoitteessa virginmedia.com .

Ostajat tarjousten jakosivustolla Hotukdeals julkaisi Virgin Median ilmoituksen tilapäisistä eduista verkossa tällä viikolla.



Tietoliikennejätin viesti kuului: 'Pysyminen yhteydessä ihmisiin ja asioihin, joita rakastat, on tällä hetkellä tärkeintä. Annamme siis yli miljoonalle Pay Monthly -asiakkaalle rajoittamattomia minuutteja lankapuhelimille ja muille matkapuhelinnumeroille sekä 10 Gt tiedonsiirtoa ilman lisäkustannuksia kuukauden ajaksi. ''

Virgin Media yrittää auttaa asiakkaitaan pysymään yhteydessä epidemian aikana (Kuva: Getty Images)



Virgin Media on myös ilmoittanut, että kaikki sen asiakkaat voivat katsella uusia elokuvateattereita kotona. Tämä johtuu sopimuksesta NBCUniversalin kanssa, jonka Sky on myös onnistunut turvaamaan TV -paketteilleen.

Kaikki Virgin -asiakkaat voivat käyttää TV-pakettien tilausvaihtoehto katsomaan tulevia uusia julkaisuja, kuten DreamWorks Trolls World Tour.

NBCU -julkaisut ovat vuokrattavissa 48 tunnin ajan Virgin Media Store , hintaan 15,99 £.

Puhuessaan sopimuksesta David Bouchier, Virgin Median digitaalisen viihteen johtaja, sanoi: Näinä haastavina aikoina se on asiakkaillemme hieno uutinen, että he eivät jää paitsi uusimmista elokuvateattereista. Ystävät ja perheet voivat istua alas, rentoutua ja nauttia viimeisimmistä menestystekijöistä mukavasti sohvallaan yhdellä painalluksella.

Virgin on ilmoittanut, että lisää ylimääräisiä väliaikaisia ​​etuja on tulossa lähitulevaisuudessa.

Katso Myös: