Tiukasti: Jamie Laingin hämmästyttävä McVitien perintö ja kadonneiden miljoonien mysteeri

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jamie Laing joutui vetäytymään viime vuonna jalkavamman vuoksi ja toivoo voivansa nopeasti päästä voittoon tämän vuoden Strictly Come Dancing -tapahtumassa.



soititko, herra? heittää

Vaikka ei vielä tiedetä, minkä maksun Made in Chelsea -tähti taskee, showbiz -kilpailijoiden on kerrottu tienanneen jopa 400 000 puntaa, mikä tarkoittaa, että joulu saattaa tulla aikaisin Laingin kotitaloudessa.



Ei sillä, että he tarvitsevat rahaa. McVitien arviolta 485 miljoonan punnan keksi -omaisuuden perillisenä Jamie, 31, on jo elänyt äärimmäisen yksityiselämää.



Hänet kasvatettiin ylellisessä neljän makuuhuoneen huoneistossa Lontoon eksklusiivisella King's Roadilla ja hän opiskeli Radley Collegessa Oxfordshiressä, jossa alumnit ovat entinen runoilija Laurea Andrew Motion ja Oscar Wilden poika Cyril Holland.

Ehdottomasti tähti Jamie Laing elää ylellisyyttä

Ehdottomasti tähti Jamie Laing elää ylellisyyttä (Kuva: PA)

Ja kuulemma kaikki maksettiin käteisperheen käytöstä perheen imperiumista, joka joutui heidän käsiinsä, kun Jamien isoisänisä Sir Alexander Grant räjäytti tiensä yritykseen leipurin oppipoikana.



Sir Alex nousi loistavaksi tähdeksi, kun hän loi vuonna 1982 ruoansulatuskeksin - nimetty sellaiseksi, koska ruokasoodan korkean pitoisuuden uskottiin auttavan ruoansulatusta.

Kun yrityksen perustaja Robert McVitie kuoli ilman perillistä, Alexander nimitettiin puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi ja jätti yrityksen vävynsä Hector Laingin kuolemaan vuonna 1937.



Jamie tietää, kuinka tuhlata korkeaa elämää

Jamie tietää, kuinka tuhlata korkeaa elämää (Kuva: Jamie Laing/Instagram)

Samaan aikaan Jamien isä nimitti tiukan pankinjohtajan, joka tunnetaan nimellä 'Frank'. hoitaa poikansa rahastoa.

Ja hän on vaikean tehtävän mestari.

milloin on ilmapallo d tai

Frank on yksi pelottavimmista ihmisistä ympärilläni, mutta isäni rakastaa häntä. Isäni ei halua hoitaa talouttani, joten hän palkkasi hänet ”, Jamie kertoi kerran Daily Mailille.

Hän on suuri poikien lelujen fani

Hän on suuri poikien lelujen fani (Kuva: Jamie Laing/Instagram)

- Koko perheellämme on rahansa yksityisessä pankissa, ja kun ylitän avustukseni, minut kutsutaan tapaamaan Frankia, jota aluksi yritin hurmata, mutta nyt tämä taktiikka ei toimi.

Kerran olin Cheltenhamissa ja menin hakemaan rahaa pankista, mutta korttini ei toiminut. Joten soitin Frankille ja hän sanoi, etten saa enää rahaa ja että minun on löydettävä toinen tie kotiin. '

Jamien onneksi hänen sanotaan olevan arvoltaan 2 miljoonaa puntaa makeisfirmansa Candy Kittensin ja erilaisten tv -esiintymisten ansiosta.

kuinka john travoltasin poika kuoli

Lue lisää

Tule ehdottomasti tanssimaan 2020
Ehdottomasti suurin rintakehä Ehdottomasti suurin seksisalaisuus Tuhoisa Tiukasti 'kirous' GC on tulossa!

Hänen isänsä Nicholasin kerrotaan myyvän osuutensa McVitie'sissä 90 -luvun puolivälissä, ja Jamien mukaan hän ei ole nähnyt penniäkään käteisestä eikä edes tiedä missä se on.

'Myimme yrityksen kauan sitten, mutta en tiedä, mihin rahat menivät', hän kertoi Daily Star Sundaylle.

'En ole nähnyt mitään siitä. Se on aika järkyttävää.

'Toivon, että jonain päivänä löydän sen ... en edes saa ilmaisia ​​keksejä.'

Katso Myös: