Sky- ja Virgin -kustannukset nousevat - miten voit leikata sen nollaan ja silti katsoa rakastamiasi ohjelmia

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Sky television kaukosäädin

Annatko Skylle satoja kiloja ilman syytä?(Kuva: PA)



Joulukuussa 2008 Sky TV: n peruspaketti maksaisi sinulle 17 puntaa kuukaudessa, kun taas Virgin TV: n peruspaketti maksoi 11 puntaa kuukaudessa.



Samojen kanavien saaminen maksaa nyt 30 puntaa ja 18 puntaa. Tämä on 156 puntaa enemmän vuodessa Skylle ja 84 puntaa vuodessa Virginille. Mutta samaan aikaan palkat ovat nousseet vain 14%, Freesatin tutkimus on havainnut.



Televisiopakettien hinnat ovat nousseet rajusti viimeisen vuosikymmenen aikana, ja niistä on tulossa kohtuuttomia monille perheille ”, Freesatin tiedottaja Jennifer Elworthy sanoi.

Sky & Virgin -hinnat ovat nousseet joulukuusta 2008 lähtien

76%

Sky TV: n peruspaketin/lajikepaketin lisäys



63%

Virgin TV: n peruspaketti



Lähde: Freesat

Sky huomauttaa, että sen vanhan Basics -paketin ja uuden Variety -paketin välillä on eroja sekä uusia palveluja - kuten SkyGo -, jotka ovat olleet mukana vuodesta 2008.

'Asiakkaamme nauttivat maailmanluokan TV -kokemuksesta, ja investoimme ja innovoimme jatkuvasti tarjotaksemme heille entistä parempaa palvelua', Sky -tiedottaja kertoi Peili .

'Viime vuosina tähän on kuulunut Sky Atlantic, joka toi Game of Thronesin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja Irlantiin, ja Sky Go - mobiili- ja online -TV -palvelu.

Mitä ihmiset katsovat

On huolestuttavaa, että ohjelmat, joita katsomme maksutelevisiosta, ovat lähes aina saatavilla myös ilmaisessa televisiossa.

Tiedämme, että 99% Sky: n viime vuonna katsotuista suosituimmista ohjelmista oli katsottavissa ilmaiseksi kanavilla - tämä tilastot puhuvat paljon, Elworthy sanoi.

Lisäksi voit säilyttää kaikki Sky- tai Virgin -laatikkosi elementit, joita rakastat - sarjalinkistä, TV -lähetyksen keskeyttämiseen ja mainosten pikakelaukseen - ilman, että joudut maksamaan tilausmaksua.

Vaikka et halua luopua sarjasta, joka on saatavilla vain maksutelevisiossa, on olemassa vaihtoehtoja, joiden avulla voit katsoa sen ilman, että olet sitoutunut 60 punnan kuukausisopimukseen.

Freesatin luvut osoittavat, että Sky-tilaajien viime vuonna katsotuimmista 1000 ohjelmasta 99% oli saatavilla ilmaisessa televisiossa.

Itse asiassa 78 esityksestä, jotka muodostivat 1000 eniten katsottua lähetystä, korkeimmin sijoitettu Sky-ohjelma oli 368.

Tästä huolimatta ihmiset vain maksavat, ja keskimääräinen maksutelevisiotilaaja maksaa 39 puntaa kuukaudessa TV-tilauksista ja jotkut maksavat jopa 840 puntaa vuodessa.

TV -tarjoukset, jotka eivät maksa maapalloa

(Kuva: Getty)

cheryl colen hääkuvat

Vaikka suosituimmat, Sky, Virgin ja BT eivät välttämättä ole aina edullisimpia TV -tarjouksia.

Joten tässä on vaihtoehdot, jos haluat maksaa vähemmän televisiostasi:

Maksa mitään

Freeview tarjoukset valtava valikoima kanavia ilmaiseksi . On 13 HD -kanavaa, 58 viihdekanavaa, 5 lasten kanavaa, 7 uutiskanavaa ja paljon alueellisia, paikallisia ja radiokanavia. Kaikkien digitaalitelevisioiden pitäisi jo pystyä vastaanottamaan kaikki nämä kanavat ilmaiseksi (estä TV -lisenssisi).

Freeview plus -ruudun avulla voit keskeyttää, kelata taaksepäin ja tallentaa live -TV: tä sekä asettaa suunnittelijan ja sarjan linkin aivan kuten Sky- tai Virgin plus -laatikossa.

Laatikko maksaa alle 100 puntaa ja kun se on sinun, sinun ei tarvitse maksaa mitään muuta käyttääksesi kaikkia edellä mainittuja televisioita.

Maksat vain laatikosta (ei tilausta)

(Kuva: NEWSAMpix)

Jos se ei riitä sinulle, voit saada sen vielä enemmän Freesatilla .

Alkaen alle 50 puntaa Voit käyttää satelliitti-tv: tä, jossa on yli 200 kanavaa ja tilattavaa televisiota BBC: n ja ITV: n kaltaisilta.

Aivan kuten Freeview -ohjelmassa, jos saat oikean laatikon, voit myös keskeyttää, kelata taaksepäin ja tallentaa live -TV: tä ja määrittää TV -suunnittelijan ja sarjan linkit.

Vain sisältö

Tiesitkö kanssa yksinkertainen 30 euron dongle tai liitä älylaatikko Voit lähettää sisältöä kannettavasta tietokoneestasi televisioon - tai jopa muodostaa yhteyden suoraan Internetiin - mikä tarkoittaa, että saat iPlayerin, YouTuben ja paljon muuta puhelimestasi, kannettavastasi tai tabletistasi suoraan televisioon.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaikki online -videopalvelut, joihin kirjaudut, voidaan katsella televisiosta - joten pääset katsomaan elokuvia, TV -ohjelmia ja paljon muuta Netflix tai Amazon Prime .

Tämä tarkoittaa, että alkaen 5,99 puntaa kuukaudessa ja kertaluonteinen lisälaite, sinulla on tosiasiallisesti Sky Movies on Demand sekä monia TV -ohjelmia.

Olemme koonneet parhaat TV -suoratoistopalvelut tähän.

Lue lisää:

Nyt TV

Jos haluat käyttää Sky Onen, Sky Atlanticin ja kaikkien tärkeiden urheilulajien kaltaisia, niin sitten NowTV päästää sinut sisään murto -osalla kustannuksista .

Freeview -palvelussa (näkyy yllä) on 13 kanavaa, joihin et löydä pääsyä 6,99 £ kuukaudessa (tai vähemmän pakettisopimuksessa), voit saada Sky -elokuvat 9,99 puntaa kuukaudessa (ja kytke se päälle tai pois päältä haluamallasi tavalla sen sijaan, että olisit sidottu sopimukseen) tai nappaa uusimmat jalkapallo -ottelut kaikki seitsemän Sky Sports -kanavaa hintaan 6,99 puntaa päivässä -Vaihtoehtoisesti voit saada viikon tai kuukauden pituisen lipun lisää, sillä tällä hetkellä on sopimus, jonka avulla voit nähdä yhden pelin tai viikon, kertamaksuja vastaan .

Lisää kaikki ja et säästä paljon, mutta etuna on, että et ole sidottu sopimukseen etkä maksa mitään, mitä et halua.

TO NowTV -laatikko maksaa vain 14,99 puntaa , ja se voidaan yhdistää joidenkin muiden tarjousten kanssa alennuksella, ja sen avulla voit myös seurata ohjelmia, joilla on pääsy iPlayeriin, ITV Hubiin, All4: ään ja Demand 5: een.

Nippu

Viimeinen tapa säästää TV -tilauksissa on kääri ne yhteen muiden palvelujen kanssa .

Virgin, Sky ja BT mahdollistavat puhelimen, internetin ja TV -tarjousten yhdistämisen yhdistelmäpaketteiksi.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat yhdistää kaksi palveluntarjoajaa, voit saada laajakaistan ja television Puhu 5 puntaa kuukaudessa , BT (mukaan lukien urheilu) 10 puntaa kuukaudessa tällä hetkellä , Virgin -median avulla saat laajakaistan, television (mukaan lukien jotkut Sky -kanavat) ja jopa matkapuhelimen SIM -kortin isommat alennukset mitä enemmän ostat kun taas Sky tarjoaa ilmaisen laajakaistan vuoden ajan TV -pakettiensa kanssa, joten voit säästää siellä, jos et televisiossa.

Saa nähdä onko olemassa nippusopimus sinulle, katso täältä .

Katso Myös: