Luokat

Sarah Ferguson ostaa ylellisen 5 miljoonan punnan talon - 12 vuotta 'taloudellisen kamppailun' jälkeen

Sarah Fergusonin, 62, kerrotaan ostaneen kodin läheiseltä ystävältään Westminsterin herttualta, 31, josta tuli yksi maan rikkaimmista miehistä vuonna 2016 perittyään isänsä omaisuuden.



Kuningataräiti aiheutti paniikkia, kun poliisi 'menetti hänet' - vain löytääkseen hänet juomassa pubissa

Kuningataräiti oli tunnettu rakkaudestaan ​​röyhkeälle juomalle ja onnistui jopa pakenemaan turvaansa ennen kuin hänet löydettiin baarista vuonna 1977.



Kate Middleton yllättää isän viihdyttämällä poikaansa junassa, kun tämä käytti wc:tä

Toimittaja, joka matkusti poikansa kanssa junalla Birminghamiin Kansainyhteisön kisoihin, on paljastanut, kuinka järkyttynyt hän oli huomattuaan pojan 'juttailevan iloisesti' Kate Middletonin kanssa sen jälkeen, kun tämä oli tullut käymään vessassa palvelussa.



Vieläkö Meghan Markle näyttelee – ja missä muussa hän on ollut Suitsin lisäksi?

Meghan Markle nousi kuuluisuuteen Suits-sarjassa ollessaan. Siitä lähtien hän on liittynyt kuninkaalliseen perheeseen ja siirtynyt pois pieneltä näytöltä, vaikka hänen työnsä televisiossa ei ole vielä kaukana.

Kate ja William ovat valmiita jatkamaan Kensingtonin palatsin 'kunniakasta vankilasta' - asiantuntija

Prinssi William ja Kate Middleton valmistautuvat muuttamaan perheensä Adelaiden mökkiin Windsorin kartanolla viiden vuoden Kensingtonin palatsissa ollakseen lähempänä kuningatarta

Kate Middletonin ja Williamin runsas 3 300 punnan 'salainen menu' he syövät aina Heathrow'ssa

Cambridgesissa palvelee henkilökohtainen hovimestari, ja he nauttivat Michelin-tähdellä palkitun kokin Jason Athertonin suunnittelemista ylellisistä aterioista Heathrow'n terminaalin 5 piilossa.



Prinsessa Beatrice antoi kuningattarelta erittäin kalliin lahjan, mutta hänen ei annettu pitää sitä

Vuonna 1997 kuningatar tarjosi erittäin ylellisen lahjan prinsessa Beatricelle, joka juhlii tänään syntymäpäiväänsä, ja hänen sisarensa prinsessa Eugenielle – mutta he eivät koskaan käyttäneet sitä äitinsä Sarah Fergusonin huolien vuoksi.

Meghan Marklen kaveri jakaa ennennäkemättömän kuvan kuninkaallisessa perheessä erityispäivän kunniaksi

Meghan Marklen ystävä Misan Harriman, joka on aiemmin ottanut hänestä monia kuvia, jakoi toisen upean kuvan herttuattaresta hänen ajoistaan, kun hän oli vielä kuninkaallisena.