Pariskunta, joka maksoi TUI: lle 46 000 puntaa unelma -Jamaikan häistä, kertoi, etteivät he ole laillisesti naimisissa

Thomsonin Lomat

Horoskooppi Huomenna

Pariskunta jäi itkemään kotimatkallaan(Kuva: NEWSAMPix)



Sen pitäisi olla elämäsi onnellisin päivä, mutta yhdelle pariskunnalle heidän hääpäivänsä muuttui seremoniaksi helvetistä huolimatta siitä, että säästettiin 46 000 puntaa eliniän juhliin Karibialla.



Andy Helsdon, 45, ja hänen kumppaninsa Heidi Brown, 49, kutsuivat TUI: n hääasiantuntijat auttamaan järjestämään heidän erityispäivänsä Jamaikalla aiemmin tänä vuonna - suunnitellut ja säästäneet 18 kuukautta satuseremoniaan.



Pariskunta varmisti treffin TUI: n 5 tähden Riu Montego Bayn lomakohteessa Jamaikalla, joka verkkosivustollaan on kuvattu täydelliseksi hääpäivääsi varten. & Apos;

Ystävät ja perhe seurasivat sitten toivoen tapaavansa heidät siellä juhlimaan sitä, mitä oli tarkoitus pitää elämän elinaikana.

Mutta matkatoimiston tekemien virheiden jälkeen Lower Darwenin, Blackburnin pariskunta palasi kotiin tuhoutuneena - tietämättä, oliko heidän häät edes oikeudellisesti sitova.



Saapuessaan he löysivät itsensä varattuna röyhkeästä lomakeskuksesta - täysin vastapäätä rentouttavaa ja rauhallista hotellia, jonka TUI oli lainannut.

'Luotamme täysin TUI: han ja koko kokemus pilaantui', Andy selitti.



'Olemme lähteneet pois huonojen muistojen kanssa hääpäivästämme, ja meidät on täysin tuhoutunut siitä, että olemme tulleet kotiin tietämättä, olemmeko edes naimisissa.'

'Perhehotelli ylellisellä kierroksella'

Häät viettivät matkalla yhteensä 46 000 puntaa, mukaan lukien lennot ja majoituksen, ja pari käytti itse 5000 puntaa, mukaan lukien hääpaketti (Kuva: LOOK)

Pian sen jälkeen, kun Andy oli polvillaan, pari alkoi selata lomakirjoja etsiessään täydellistä lomakeskusta hääpaketin kanssa.

He pitivät TUI: n platinakokoelmaan kuuluvaa hotellia Riu Montego Bay, Jamaika, erityisen houkuttelevana, hän sanoi.

'Menimme paikalliseen TUI -myymäläämme Blackburniin syyskuussa 2017 keskustelemaan siitä lisää. Kaupan henkilökunta suositteli lomakeskusta lämpimästi ja kuvaili sitä perhehotelliksi, jossa on ylellinen kierre. Se merkitsi kaikki ruudut ja joten varasimme kahden viikon loman ja hääpaketin huhtikuulle 2019.

taylor swift ja joe alwyn

”Luotimme täysin TUI: hon asiantuntijoina. Meille luvattiin romanttinen pakopaikka ja täysi hääpalvelu, mukaan lukien lakiasiakirjat ja oma yksityinen hääkoordinaattorimme kutsumuksellamme '', hän lisäsi.

Kahden vuoden odottelun jälkeen pari saapui Jamaikaan 3. huhtikuuta 2019 valmiina sanomaan 'minä teen'. 22 ystävän ja perheenjäsenen edessä.

Saapuessaan heille annettiin huonepäivitys, mikä oli loistava alku, mutta siitä eteenpäin asiat alkoivat selvitä.

'Se oli kuin röyhkeä 18-30-luvun lomakeskus'

Pariskunnalla oli 22 vierasta juhliin (Kuva: NEWSAMPix)

`` Paikka muistutti röyhkeää 18-30 -luvun lomakeskusta, jossa oli vaahtojuhlia uima -altaassa ja naiset twerking baarissa '', Andy sanoi.

Useimpien iltojen lasten piti majoittua huoneissaan aikuisen seurassa, koska viihde oli liian seksuaalista eikä sopinut perheille.

'Hotellin huonekalut olivat vanhoja ja raskaita, eikä niitä voida kuvata ylellisiksi; se muistutti pikemminkin 3 tähden hotellia kuin 5 tähteä. Se myytiin meille paratiisina, mutta itse asiassa se oli painajainen. '

on hylätty tositarina

Hääkoordinaattorin jäljittämisessä pariskunta kohtasi toisen shokin.

Saavuimme huoneeseemme odottaen muistiinpanoa häiden koordinaattorilta, mutta mitään ei ollut. Meidän piti mennä etsimään heitä, ja kun löysimme heidät, he olivat vähemmän hyödyllisiä.

”Olimme yhä enemmän huolissamme hääpäivästä ja tunsimme olomme epämukavaksi koko kokoonpanon suhteen. Se oli epäjärjestyksessä emmekä kokeneet, että saimme tarpeeksi tietoa ja suunnitteluaikaa, vaikka kysyimme jatkuvasti lisää.

'Heidi istui odottamassa yksin huoneessaan'

Pariskunta lopulta meni naimisiin - mutta heidän häiden järjestäjä oli myöhässä juhliin

Hääpäivä tuli ja auringon noustessa lomakeskus oli edelleen hyvin elossa myöhäisillan juhlijoiden ja kovan musiikin kanssa.

Heidi pukeutui hääpukuunsa ja odotti hääsuunnittelijan ilmoittavan, kun kaikki vieraat olivat saapuneet seremoniaan. Kuitenkin ajan myötä Andy jäi odottamaan alteria, kun Heidi istui odottamassa yksin huoneessaan.

Hääsuunnittelija, jonka kanssa olimme alun perin olleet tekemisissä, oli kadonnut ja heidän tilalleen tuli myöhäinen Heidin kerääminen ', Andy sanoi.

'Ei auttanut se, että meille kerrottiin muutama päivä aiemmin, että 50 dollarin sakko peritään jokaisesta 15 minuutista, jonka ylitimme.' '

Kun Heidi oli valmis kävelemään käytävää pitkin, heidän piti odottaa vielä pidempään, koska ministeri myöhästyi.

Palvelu itsessään tuntui kiireiseltä ja jouduimme keskeyttämään häät kahdesti, koska koneet lentävät yläpuolella, mikä tarkoitti, ettei kukaan voinut kuulla ministeriä. Emme voineet edes kuulla toisiamme, vaikka olimme vierekkäin.

'Se oli täydellinen katastrofi. Jopa sitä seurannut häävastaanotto oli hämmennystä. Tarjottavaa ruokaa ei ollut, ja hotellin henkilökunta oli töykeä ja puuttui asiakaspalvelusta ', hän sanoi.

'Emme olleet laillisesti naimisissa'

Asiakirjoissa oleva virhe tarkoitti, että heidän hääasiakirjansa eivät olleet laillisia (Kuva: NEWSAMPix)

Häiden jälkeisenä päivänä pari huomasi virheen häärekisterissä, joka on maksanut heille koko avioliiton.

Todistettu jäljennös osoitti, että ministeri oli kirjoittanut todistajien nimet väärään paikkaan, ja virheet mitätöivät oikeudellisen asiakirjan. He eivät olleet laillisesti naimisissa.

- Vietimme lopun loman puhumalla eri ihmisille, mukaan lukien TUI: n edustaja, kuinka voisimme korjata tämän, mutta he eivät ottaneet sitä vakavasti. He jopa yrittivät syyttää meitä ja sanoivat, että täytimme ne väärin, vaikka kaikki toimittamamme asiakirjat täytettiin oikein ', Andy sanoi.

'Olimme hysteerisiä ja he vain kirjoittivat asiakirjamme kopion korjattavaksi, vaikka tämä ei tarkoittanut mitään laillisesti, koska virallinen rekisteri ei täsmää.'

Andy ja Heidi palasivat kotiin kyyneleet silmissä hämmentyneinä edes puhumaan ihmisten kanssa siitä, minkä piti olla yksi heidän elämänsä parhaista ajoista.

Koko kokemus jätti meidät häpeään vieraidemme edessä, jotka kaikki olivat kuluttaneet paljon rahaa liittyäkseen meihin. Meistä tuntuu, että elämme edelleen helvetissä, hämärässä siitä, ovatko häät oikeudellisesti sitovia. ''

'TUI kielsi kaiken vastuunsa'

Andy ja Heidi palasivat kotiin kyyneleet silmissä hämmentyneinä edes puhumaan ihmisten kanssa siitä, minkä piti olla yksi heidän elämänsä parhaista ajoista (Kuva: NEWSAMPix)

marks ja spencer kukkakaalipihvi

Tehtyään lukuisia valituksia lomalla ollessaan pari meni suoraan paikalliseen TUI -myymäläänsä kotiin valittaakseen koettelemuksestaan.

Kaupan henkilökunta ei voinut uskoa mitä kerroimme heille. He olivat innokkaita auttamaan ja pyysivät meitä kirjoittamaan valituksemme ylös ja lähettämään sen TUI: n pääkonttorille. Se meni suoraan ohjaajan tasolle, joka kuulosti lupaavalta, mutta emme kuulleet mitään 28 päivän aikana, jonka he sanoivat ottavansa tutkiakseen tapauksen.

'Saimme lopulta vastauksen. TUI kiisti kaiken vastuun ja sanoi, että avioliitto oli hyvä ja laillinen, mikä ei pidä paikkaansa. He sanoivat, ettei sillä ollut mitään tekemistä heidän kanssaan ja että he olivat suoraan yhteydessä hotelliin. '

Pari on sittemmin keskustellut Blackburnin rekisteritoimiston ja kansallisen rekisteritoimiston kanssa, jotka ovat molemmat ilmoittaneet, että Englannissa Andyn ja Heidin häät eivät ole laillisia.

Olemme kulkeneet pois huonoja muistoja hääpäivästämme, emmekä koskaan enää matkusta TUI: n kanssa. '

Yhtiö on kiistänyt vastuunsa asiassa (Kuva: Getty)

Pariskunta on nyt palkannut asianajotoimiston Bott and Co taistelemaan tapauksensa kanssa - väittäen, että matkatoimisto oli väärin kirjoittanut heidät. TUI kieltäytyy ottamasta mitään vastuuta heidän kokemuksistaan.

anelka ele mitä se tarkoittaa

Asianajotoimisto totesi kuluttajaoikeuslain 2015 mukaisesti, että hääpaketti olisi pitänyt toteuttaa kohtuullisella huolellisuudella, taitolla, huolellisuudella - ja todellisilla häillä.

David Bott, Bott and Co: n vanhempi kumppani, sanoi: '' Vuoden 2018 pakettimatkoja, pakettilomia ja pakettimatkoja koskevien sääntöjen ja vuoden 2015 kuluttajansuojalain mukaan TUI: lla oli velvollisuus toimittaa kaikki sopimukseen sisältyvät osat kuvatulla tavalla. Molempien osapuolten välillä oli sopimus laillisesti sitovien häiden järjestämisestä, mutta niitä ei täytetty.

'' TUI petti Andyn ja Heidin massiivisesti koko loman ajan, itse hääpäivänä, ja he kärsivät edelleen. Teemme kaikkemme saadaksemme heille korvauksen TUI: lta kauheasta kokemuksesta. ''

Heidi sanoi: 'Menimme naimisiin ja sitoutuimme elämäämme toisiimme, ja se on ollut vain yksi suuri stressaava sotku. Tämän oli tarkoitus olla elinikäinen loma paitsi itsellemme myös vieraillemme, jolloin muistoja voimme vaalia ikuisesti, mutta tämä muisto pilaa aina.

'Tulimme kotiin tietämättä, olemmeko edes naimisissa. Olemme täysin särkyneet sydämestämme. '

Kun NEWSAM Money otti yhteyttä TUI: han, tiedottaja kieltäytyi kommentoimasta.

Olemme pahoillamme kuullessamme herra Helsdonin ja rouvan Brownin kokemuksista Jamaikalla. Koska tämä on nyt oikeudellinen asia, ei olisi sopivaa kommentoida enempää ', julkilausumassa luettiin.

Katso Myös: