Viz on 30: 50 kaikkien aikamme parasta alkuun

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Oletko koskaan miettinyt, kuinka saada ilmaisia ​​viinirypäleitä supermarketista - tai välttää ostamasta tytöllesi syntymäpäivälahjaa?



Kolmenkymmenen vuoden ajan aikuissarjakuva Viz on saanut vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin provosoivilla elämäntapaohjeilla kaikille - räppäreistä jalkapalloilijoihin, elokuvateattereista pyöräilijöihin.



Syntymäpäivän kunniaksi esittelemme tässä muutamia sen kielenkäyttöisiä vinkkejä elämän pienien ongelmien ratkaisemiseksi ja asioiden hyödyntämiseksi.



MOTORISTS: Kun käytät nopeusvalvontakameraa, väläytä valot kahdesti nopeasti ja katso, kuinka edessä oleva kuljettaja painaa jarrujaan, kun hän luulee jääneensä kiinni.

jo s club seitsemästä

PELAPELIT: Saat uuden uhkapelimahdollisuuden lähettämällä itsellesi 50 puntaa Royal Maililla.

TYÖNTEKIJÄT: Vältä epäonnisten ihmisten palkkaamista heittämällä puolet ansioluetteloista heti roskakoriin.



MEN: Kun kuuntelet suosikki -CD -levyäsi, lisää äänenvoimakkuus haluamaasi äänenvoimakkuuteen ja vähennä sitten kolme askelta alaspäin. Tämä säästää vaimoasi tekemään sen.

KULJETTAJAT: Vältä syytteitä puhelimen käytöstä ajon aikana. Yksinkertaisesti pistä matkapuhelimesi suuren kuoren sisään ja poliisi luulee, että kuuntelet merta.



Kaksi pistaasipähkinänkuorta yhdistämällä saat & apos; vaikutelma hyvin pienestä hevosesta & apos; on lähestymässä.

ÄLÄ tuhlaa rahaa kalliisiin iPod -laitteisiin. Ajattele vain suosikkimusiikkiasi ja minä hyräilen sitä. Jos haluat 'vaihtaa kappaleita', mieti vain toinen kappale, josta pidät, ja humise se sen sijaan.

CINEMAGOERS: Harkitse merirosvojen DVD -katsojia käymällä vessassa ennen elokuvan alkua.

KULJETTAJAT: Jos auto hajoaa tai pysähtyy edessäsi, piippaa sarvesi ja heiluta kättäsi kiihkeästi. Tämän pitäisi auttaa autoa käynnistämään ja lähettämään ne matkalle.

Michelle Kegan ja Mark wright

VÄLTÄ, että murtovarkaat varastavat kaiken talosta siirtämällä kaiken makuuhuoneeseesi, kun menet nukkumaan. Aamulla siirrä kaikki takaisin.

AUTOVARGAT: Älä lannistu, jos mitään ei näy. Arvotavarat voivat olla piilossa hansikaslokerossa tai istuimen alla.

RAPPERS: Vältä sanomasta: 'Tiedä mitä sanon'. koko ajan puhumalla ensin selkeästi.

KENGÄT kestävät kaksi kertaa niin kauan, jos niitä käytetään vain joka toinen päivä.

SINGLE MEN: Vakuuta ihmiset, joilla on tyttöystävä, seisomalla Topshopin ulkopuolella ostoskasseilla, katsomalla kelloasi ja vilkaisemalla välillä.

TYÖNTEKIJÄT: Käytä vessaa vain töissä. Säästät paitsi rahaa wc -paperissa, myös maksat.

SCROOGES: Säästä rahaa jouluna palauttamalla viime vuoden kortit lähettäjälle yksinkertaisella tekstillä 'Sama sinulle'.

MICRA -KULJETTAJAT: Kiinnitä valaistu kipinäsuojus auton katolle ennen pitkän matkan aloittamista. Ajat asiaa joka tapauksessa kuin vetinen dodgem -auto.

KULMAT: Kiinnitä heliumpallo siimaasi ja syötti koukku tammenterhoilla. Istu sitten puun alle ja kalasta oravia. Käänteinen pyykkikori tekisi ihanteellisen suojaverkon, mutta älä unohda heittää oravia takaisin puuhun päivän päätteeksi.

SINGLE MEN: Saat vilauksen avioliitosta nauhoittamalla Naisen tunti Radio 4: ssä ja toistamalla sen sitten suuremmalla äänenvoimakkuudella kuin televisio yrittäessäsi katsoa jotain Discovery Wingsistä.

KIRKKAKÄYTTÖISET: Vain treffitytöt Natalie, Carol, Holly tai Eve. On todennäköistä, että heidän syntymäpäivänsä on joulun aikaan, eikä sinun tarvitse hakea lahjaa siihen asti, siihen mennessä he ovat istuttaneet sinut.

KYPSENNÄ muna täydelliseksi ilman kalliita muna -ajastimia, pistä se kiehuvaan veteen ja aja pois kotoasi täsmälleen 60 km / h. Kolmen mailin jälkeen soita vaimollesi ottamaan muna pois pannulta.

OSTAJAT: Vie yksi rypäle kassaan. Se ei rekisteröidy matalan teknologian, epäherkille asteikoille, joten saat sen ilmaiseksi. Toista tämä toimenpide noin 100 kertaa ja saat itsellesi ilmaisen rypäleen.

McDONALD & S: Tee ruskeista kantokasseistasi vihreitä, jotta ne sulautuvat maaseutuun sen jälkeen, kun ne on heitetty ulos auton ikkunoista.

POST-IT-muistiinpano, joka on juuttunut nenän alle, on ihanteellinen tapa peittää huulilukijat.

mcdonalds mozzarella välipalarasia

AMERIKKALAISET: Säästä arvokasta aikaa odottamatta jokaista virkettäsi 'Jumala siunatkoon Amerikkaa'.

KAUPUNKIN NEUVOSTOT: Vähennä pentueongelmia antamalla sokeita ihmisiä terävillä tikuilla.

Kun vierailet moottoritien huoltoasemalla kupin teetä ja kakkupalaa varten, muista järjestää pankkilaina tai toinen asuntolaina ennen kuin siirryt kassalle, mikä säästää aikaa ja hämmennystä.

PYÖRÄLISTÄ: Vältä kipeä taakkaa asettamalla naan -leipä satulan päälle. Tämä helpottaa ajoasi ja kun palaat kotiin, hei presto! Lämmin välipala.

KOTI: Ennen kuin yrität poistaa tahroja vaatteesta, ympyröi likainen alue pysyvällä kynällä niin, että kun poistat sen pesukoneesta, voit tarkistaa tahran poistumisen.

SKY -TV -katsojat: Vältä toistuvia rasitusvammoja pitämällä kaukosäätimen '' prog+'' -painiketta painettuna ja napauttamalla sormesi paikalleen.

NUORET äidit: Rauhoita hysteerisesti itkevät lapset supermarketissa lyömällä lujasti jalkoja ja vetämällä niitä sitten ranteesta.

PHILANDERERS: Vältä häpeää, kun huudat väärää nimeä sängyssäsi, kun heität vain tyttöjen kanssa, joilla on sama nimi kuin vaimollasi.

JALKAPALLOITTAJAT: Muista, että pelaajauran päättymisen jälkeen on runsaasti aikaa juopua.

Hevosen kuiskaajat: Puhu kovemmin. Eläimet kuulevat sinut selkeämmin, mikä nopeuttaa harjoitteluaikoja.

mitä 202 tarkoittaa

NAISET kauppamiehet: Kun autotallin mekaanikko tulee kassallesi, lisää valikoima satunnaisia ​​esineitä, joita he eivät tienneet tarvitsevansa, ja veloita heiltä 50 työvoimakustannusta.

SINGLE MEN: Fool folk luulemaan, että sinulla on tyttöystävä seisomalla Topshopin ulkopuolella, jossa on paljon laukkuja

HÄVITTÄVÄ, että hampaasi värjäytyvät raskaan yön jälkeen, kun juot punaviiniä? Juo pullo valkoviiniä ennen nukkumaanmenoa tahrojen poistamiseksi.

Jaa suosikkivinkkisi ja Viz -muistosi kommentoimalla alla.

Jotta voit kirjoittaa kommentin, sinun on oltava NEWSAM.co.uk: n rekisteröitynyt käyttäjä. Rekisteröidy napsauttamalla tätä.

Katso Myös: