Crocsit ovat nyt myynnissä - ja saat parin vain 5 eurolla

Amazon Prime Day

Horoskooppi Huomenna

Oletko rakastaja vai vihaaja?(Kuva: AFP)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Ah, Amazon Prime Day, aika, jolloin edulliset metsästäjät ympäri maailmaa troolaavat Amazonin verkkosivustoa saadakseen vuoden suurimmat alennukset.



Mutta jos on yksi asia, jota emme koskaan odottaneet vähenevän verkkokaupan jättiläisenä Prime -päivänä, se on Crocs.

Monien vihaama, mutta muiden rakastama, Amazon on pudottanut tunnetusti mukavien tohvelikenkien hintaa mahtavalla 50%: lla, mikä tarkoittaa, että halvin kumipari on nyt vain 5,12 £

Ne ovat aika mukavat ...



5,12 puntaa saat unisex -parin lapset & apos; klassiset puukengät tummansininen Isossa -Britanniassa, koko 4, joka yleensä palauttaa sinulle 10,99 £.

Mitä tulee aikuisiin, on pari aikuisten floppia, jotka maksavat 5,82 puntaa, naisten 9 tai miesten 8.



Jos pidät mieluummin klassisesta Crocs -tyylistä, havaitsimme joitain unisex -aikuisten klassisia krokotiilejä tummansinisellä ja Yhdistyneen kuningaskunnan naisten kokoa 5 (tai miesten 4) hintaan 13,97 € mieluummin kuin 20 puntaa, kun taas miesten koko 9 on 14,65 € (yleensä 25,49 €).

Crocsissa on 36 eri kokoa, tyyliä ja väriä Amazon Prime Day myynti, ja voit helposti leikkiä värin ja koon kanssa Amazonin verkkosivuilla.

Nyt on kesä, saat myös ilmavamman parin

Mutta sinun on oltava nopea, jos haluat napata parin, ja alennukset päättyvät tänään klo 23.59 (maanantai 15. heinäkuuta 2019).

Lue lisää

Amazon Prime Day 2021
Milloin on Prime Day? Parhaat tarjoukset Mikä on Amazon Prime? Kuinka peruuttaa Amazon Prime

Kuten kaikki Amazonin tarjoukset Prime Day -päivän aikana, sinulla on oltava Prime -tilaus saadaksesi alennuksen tai olla ilmainen 30 päivän kokeilu.

Katso Myös: