Jenson Button ja Jessica Michibata eivät koskaan asuneet yhdessä, koska pari erosi alle vuoden avioliiton jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jenson Button ja Jessica ovat eronneet(Kuva: Clive Mason)



Raporttien mukaan Jenson Button ja vaimo Jessica Michibata eivät koskaan asuneet yhdessä ollessaan naimisissa.



Entinen playboy ja japanilais-argentiinalainen huippumalli, 31, olivat seurustelleet viisi vuotta ennen naimisiin menoa, mutta puhuivat usein kiireisestä työaikataulustaan.



Jessica vietti suurimman osan ajastaan ​​Tokiossa, jossa hän jakaa vaatimattoman asunnon äitinsä kanssa, kun taas satoja kilometrejä Monacossa Jenson vietti paljon aikaa yksin poikamies -tyynyssään.

Sun kertoo, että kun he solmivat solmun lähes vuosi sitten, he eivät koskaan asettuneet kotiin yhdessä.

Pari hajosi alle vuoden kuluttua (Kuva: Getty)



Jenson sanoi haastattelussa aiemmin tänä vuonna: Jessie työskentelee edelleen paljon Japanissa. Hän nauttii työstään, hän mallinntaa, hänellä oli televisio -ohjelma ja hän on tehnyt japanilaisen elokuvan.

Hän nauttii työskentelystä, mikä on hienoa, mutta se ilmeisesti tarkoittaa sitä, että emme näe toisiamme kovin usein.



Hän oli aiemmin paljastanut ongelman, jonka hän ja Jessica olivat viettäneet milloin tahansa yhdessä, kun hän myönsi: Emme näe toisiamme enempää kuin ennen kuin menimme naimisiin.

Pari asui erillistä elämää

Entinen Formula 1 -maailmanmestari ja alusvaatemalli Jessica avioitui viime joulukuussa viiden vuoden seurustelun jälkeen, mutta heidän työpaikkansa aiheuttamat paineet, jotka pitävät heidät eri puolilla maailmaa, ovat tehneet veronsa.

- Jenson ja Jessica ovat päättäneet kulkea omia teitään, ja se on erittäin ystävällistä. Mukana ei ole ketään muuta '', 35-vuotiaan tähden edustaja sanoi tiistaina.

milloin on black friday 2019 uk

Nyt huomio kääntyy Jensonin arvioituun 35 miljoonan punnan omaisuuteen, koska on ilmoitettu, ettei avioehtosopimusta ole tehty.

- Jensonilla ja Jessicalla ei ollut taloudellisia järjestelyjä ennen avioliittoaan, pariskunnan lähde kertoi The Sunille.

He seurustelivat viisi vuotta ennen naimisiin menoa (Kuva: Getty)

Lue lisää: Katsaus heidän rakkaustarinaansa alusta alkaen

'Heidän keskenään käydään keskusteluja rahasta, mutta on liian aikaista sanoa, miten se tulee.'

Pariskunnan viimeiset kuvat Instagram -tileillään jaettiin yli seitsemän viikkoa sitten, ja Jessica lopetti Twitterin kokonaan lokakuussa.

Heidän viimeinen julkinen esiintymisensä oli Yhdysvaltain Grand Prix -tapahtumassa Texasissa lokakuun lopussa.

Vasta viime viikolla 35 -vuotias Jenson pahoitteli uuvuttavan F1 -kalenterin laajentamista sanoen: Kenenkään mekaanikon tai insinöörin on vaikea saada suhdetta juuri nyt, joten 21 kilpailusta tulee vaikeaa. Toivottavasti se ei kasva vuonna 2017.

Upea Jessica on nyt lomalla kaverin kanssa (Kuva: Mark Thompson/Getty Images)

Ja hän myönsi, että kiireisen aikataulunsa vuoksi hän ei voinut antaa Jessicalle päivämääriä, jolloin he voisivat tavata.

Hän lisäsi: Matkustan niin paljon kilpaurheilun kanssa, etten voi sanoa: ”Minulla on viikonloppu Formula 1: n ulkopuolella ja tulen Japaniin tapaamaan sinua.” Se ei vain tapahdu näin urheilun kanssa.

Hän tulee puoleen kisoihin, mutta kun olen kisassa, en ole sama henkilö kuin silloin, kun en ole kisassa, hän myönsi.

Ja paljastavasti hän lisäsi: Minun on oltava itsekäs. Minun on keskityttävä. Olen hyvin erilainen henkilö, ja Jessie tietää sen, ja hän ymmärtää sen, kuten useimmat ystäväni ja perheeni. Voin olla hieman reipas kisaviikonloppuna.

Pariskunnalla on ollut ystävällinen & apos; jakaa (Kuva: Getty)

uusi fa cup pokaali

Lue lisää: Jenson Button ja Jessica tuhoutuivat, kun hänen 250 000 punnan kihlasormus varastettiin

Tarvitsen vain asuntoni olevan yksinkertainen, helppo, jotta voin tulla sisään, tehdä asiat ja lähteä uudestaan, pakata ja pakata uudelleen ja lähteä. Se on ollut elämäni nyt 16 vuotta - totutte sirkuksen matkustamiseen.

McLarenin kuljettaja Fromesta, Somersetista ja Jessicasta oli Havaijilla viime jouluna, kun he menivät naimisiin Mauin seremoniassa.

Katso galleria

Katso Myös: