Currys PC Worldin omistaja Dixons Carphone luopuu 800 työpaikasta viimeisimmässä iskussa

Currys Group Oyj

Horoskooppi Huomenna

Currys PC World -omistaja Dixons Carphone on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​vähentää 800 työpaikkaa viimeisimmässä koronaviruspandemian aiheuttamassa pääkadulla.



Jälleenmyyjä Dixons Carphone sanoi, että satoja rooleja karsitaan, koska se muuttaa tapaa, jolla sen myymälöitä hallitaan keskittymään asiakaspalveluun.



Currys PC Worldia omistava yritys kertoi aloittaneensa neuvotteluja joidenkin henkilöstön kanssa, koska se poistaa joitakin rooleja myymälöistään.



Dixons sanoi, että se 'luo tasaisemman hallintorakenteen' ottamalla pois 'liiketoiminnan neuvonantajan roolit kaupoissa, joissa ei ole liiketoimintakeskusta'.

mitä 95 tarkoittaa

Se sanoi, että muutokset helpottavat asiakkaiden ostoksia myymälöissään.

david legeno Harry potter

Viimeisimmät työpaikkojen menetykset seuraavat tuhansia muita, jotka on leikattu kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, kun yritykset kamppailevat torjumaan koronaviruksen aiheuttaman taantuman.



Aiemmin tiistaina Pizza Expressin omistaja ilmoitti neuvottelevansa 67 brittiläisen ravintolan sulkemisesta pysyvästi osana pandemian aiheuttamaa suurta kustannussäästötoimintaa.

Muutokset ovat osa sen myymälähallintarakenteen uudistusta (Kuva: PA)



Vaikeassa tilanteessa oleva ketju sanoi, että 'liiketoiminta ja sen neuvonantajat ovat tehneet laajan katsauksen toimintaansa suunnitellakseen tulevaisuuden kannalta asianmukaisesti', mukaan lukien jokaisen sivuliikkeen tarkastelu.

Tämän seurauksena noin 15% sen 449 Ison -Britannian ravintolasta - mikä vastaa noin 67 myyntipistettä - on varattu sulkemiseen, ja jopa 1100 työpaikkaa on vaarassa.

man utd vs brighton tv-kanava

Maanantaina kuntosali- ja urheilukauppias DW Sports paljasti myös, että se on hallinnon partaalla, ja 1700 työntekijää on vaarassa.

Yhtiö syytti 'haastavaa' vuosineljännestä, koska se varoitti kymmenistä sulkemisista välittömästi.

Dixons sanoi, että muutokset 'luovat tasaisemman hallintorakenteen' (Kuva: PA)

DW Sports, jonka perusti entinen Wigan Athleticin omistaja Dave Whelan, operoi 73 kuntosalia ja 75 vähittäiskauppaa kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta ilmoitti suunnitelmistaan ​​sulkea 25 myymäläänsä viime kuussa.

Yhtiö sanoi lopettavansa vähittäiskaupan lopullisesti. Verkkosivustonsa lopettaa kaupankäynnin välittömästi ja lopettaa myynnin 50 jäljellä olevasta myymälästään.

claire Steps-ruokavaliosta

DW Sports korosti, että Fitness First, joka on DW: n sisaryhtiö, jatkaa toimintaansa erillisenä yrityksenä ja hallinto ei vaikuta sen 43 klubiin.

Katso Myös: