Curryt myyvät uutta outoa laitetta jääkaappiisi, joka auttaa estämään ruokahävikin

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Vaikka olemme jo ymmärtäneet, kuinka elämää muuttava tekniikka on kaiuttimissamme, hehkulampuissamme ja termostaateissamme, on yksi laite, johon emme koskaan uskoneet tarvitsevamme sovellusta: jääkaappimme.



Mutta tietysti, koska kyseessä on tekniikka, sitä varten on nyt jopa sovellus.



High street tech jättiläisiä Curryt ja PÄÄLLE ovat juuri alkaneet myydä hyvin omituista uutta teknologiaa, joka yrittää auttaa torjumaan 700 puntaa ruokaa, jonka Britannian keskivertotalous (WRAP) ilmeisesti heittää pois joka vuosi.



Aivan kirjaimellisesti kamera, joka on varustettu jääkaappiin kiinnitetyllä tekoälyllä, Jääkaappi ottaa valokuvan jääkaapin sisältä ja lähettää sen Smarter-sovellukseen aina, kun suljet oven, jotta voit aina tietää tarkalleen, mitä sinulla on varastossa.

Näet nyt suoraan jääkaapin sisälle, kun olet töissä, lomalla tai kaupassa



Valokuvat ovat kuitenkin vain jäävuoren huippu, kun kyse on oudosta uudesta vempaimesta, sillä laite käyttää myös objektintunnistusta, joka auttaa sinua pitämään luetteloa siitä, mitä sinulla on ja mistä pidät.

Tämän avulla voit myös seurata jokaisen esineen parasta ennen -päivämääriä, jotta voit tietää, mitä tapahtuu, kun olet kaupassa. Sinä päätät, pitääkö se hankkia uusia jogurtteja vai ostaa muita ainesosia, jotka auttavat sinua kuluttamaan vanhoja.



Se oppii kun menee

Toinen suuri FridgeCamin ominaisuus on, että brändi on myös tehnyt yhteistyötä Tesco, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Tescon verkkokauppaan Smarter-sovelluksen kautta sekä lisätä vanhentuneita tai käytettyjä jääkaappituotteita henkilökohtaiselle ostoslistallesi valmiina seuraavaa ruokakauppaasi varten. Ehkä jonain päivänä he voivat myös kertoa meille, milloin suosikkiruoamme ovat myynnissä myös Tescossa. Vinkki.

Ei ole yllättävää, että huipputeknologia ei ole halpaa, vaan se vie sinut takaisin 149,99 £ Currysissä ja 149 puntaa AO:ssa. Voit kuitenkin noutaa kameran 99 puntaa sen sijaan, kun ostat sen a jääkaappi Currysiltä.

Kamera julkaistiin vasta heinäkuussa

Vähän kuten My Fitness Pal, myös FridgeCam kasvaa ja vahvistaa ruokahaluasi ja inhoamistasi, mitä enemmän käytät sitä, ja tässä toivotaan, että he alkaisivat pian ehdottaa meille reseptejä, joilla myös vanhat jogurttimme kulutettaisiin...

Christian Lane, Smarterin perustaja ja toimitusjohtaja, kommentoi: Voimme kaikki samaistua siihen, että käymme supermarketissa ja unohdamme jääkaapissa jo olevan tavaran tai yritämme suunnitella ilta-ateriaa töissä istuessamme. Erityisesti näitä jokapäiväisiä kamppailuja varten luotu Smarter FridgeCam pyrkii eliminoimaan ruokahävikin ja säästämään rahaa.

Parhaat tekniset tuotteet

Yrityksenä tunnemme intohimoa käyttää teknologiaa hyvään, ja tämän laitteen avulla meillä on ensimmäinen valikoima erilaisia ​​tuotteita, jotka yhdessä voivat vähentää merkittävästi perheen ruokahävikkiä, vaan vähentää sitä koko maassa. ja maailmanlaajuisesti, mistä on valtavasti hyötyä planeetalle.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: