Danny Dyer elää kuninkaallisen menneisyytensä nyökkäämällä esi -isilleen, kuten Edward III: lle

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

EastEndersin tähti tutkii ohjelmassaan hänen poikkeuksellista sukupuutaan - ja se asettaa sävyn täydellisesti(Kuva: BBC/Stephen Perry)



Kun Danny Dyer ajaa Buckinghamin palatsin ohi, hän ei voi olla ihmettelemättä, missä kaikki meni pieleen miehelle, jonka verilinja on täynnä kuninkaallisuutta.



EastEnders -tähti ottaa kuningattaren Lontoon asuinpaikan taksi -ikkunan kautta ja vertaa sitä omaan nöyrämpään alkuunsa Itä -Lontoossa.



Hän huokaa haikeasti: Miksi en ole siellä ...? Päädyin keinuihin Canning Townissa.

Tällä havainnolla hän aloittaa BBC: n dokumenttielokuvan, joka tutkii hänen poikkeuksellisia syntyperäänsä - ja se antaa sävyn täydellisesti.

Yhdessä vaiheessa oikeassa pähkinäisessä kuninkaallisessa kapriksessa Danny riisuu alushousunsa (Kuva: BBC/Stephen Perry)



Tämä esitys, joka saa hänet pukeutumaan kokemaan kahdeksan merkittävän esi -isän elämän, ei koskaan ollut tyypillinen historiaohjelma.

Yhdessä vaiheessa oikeassa pähkinäisessä kuninkaallisessa kapriksessaan Danny riisuu alushousunsa.



Hän myös lyö omia kolikoitaan hänen kuvaansa-mutta menettää ne kaikki kiroilulaatikossa-ja huomaa, että yksi hänen esivanhemmistaan ​​oli pyhimys.

Hänen hämmästyttävä historianoppituntinsa sai alkunsa vuonna 2016 löydetystä BBC1 -elokuvasta Kuka luulet olevasi? että hän oli varkaiden ja köyhien keskuudessa myös Edward III: n ja William Valloittajan jälkeläinen.

Uudessa ohjelmassa näyttelijä sanoo: Kaikki historioitsijat ja professorit tietävät perheestäni, mutta minä en, ja kun sinulla on minun kaltaiseni sukupuu, sinun on tutkittava sitä.

Haluan haistaa, juoda, maistaa. Haluan tuntea miltä tuntuu olla kuninkaallinen.

Aloittaakseen hänet historioitsija ojentaa hänelle laajennetun Dyer-sukupuun, joka vie hänet takaisin yhdeksännen vuosisadan Skandinaviaan.

Täällä Danny kansi ulos kuin hänen 30 -kertainen isoisänsä William Valloittaja (Kuva: BBC/Stephen Perry)

Hän on elävöittänyt minut heti, Danny sanoo. Minulla on kääröjä ulos korva-aukkoistani.

Hänen ensimmäinen pysäkki on Ruotsi, jossa vuonna 846 jKr. Hänen 35-kertainen isoisänsä oli viikinkikuningas Rollo.

jada pinkett smith tulee smith

Danny oppii, että tämä on hänen kuninkaallisen verilinjansa alku.

Ruotsalainen asiantuntija kertoo hänelle: Jos hän olisi sukulainen Skandinavian kuninkaalliseen perheeseen, tietäisimme - hän ei ole tyhjästä. Hän oli varmasti paska.

Danny, 41, liittyy joidenkin viikinkien uudelleenkäyttäjien joukkoon taistelemaan ja kokeilee sitten ruokaa-joka sisältää fermentoitua haita, herajuustoa ja lampaanpäätä.

Pureskeltuaan jonkin aikaa lampaan kielellä hän sanoo: Se riittää, tehkäämme jotain, mikä ei saisi minua sormusta ojentamaan.

Rollo hyökkäsi Ranskaan ja hänelle annettiin maata Normandiassa, missä hän asettui, vastineeksi maan suojelemisesta viikingien hyökkääjiltä.

Muutama sata vuotta myöhemmin Rollon jälkeläinen William Valloittaja voitti Hastingsin taistelun vuonna 1066.

Danny harrastaa ratsastusta yhdellä kädellä ja oppii jousitaitoja vesimelonin avulla.

Voin ratsastaa ja voin teurastaa hedelmiä ja vihanneksia, hän sanoo ylpeänä, ennen kuin ampuu teeskentelevän hirven jousella ja nuolella.

Näyttelijä tulee kalpeaksi, kun hänelle kerrotaan, että hänen seuraava tehtävänsä on teurastaa todellinen asia ja ripustaa sen sukuelimet sauvasta, kuten esi -isänsä olisi tuolloin tehnyt.

Danny ottaa askeleen pois tavanomaisesta tv -hinnastaan ​​BBC: n dokumenttielokuvassa Danny Dyerin oikea kuninkaallinen perhe (Kuva: )

Onneksi se on vain vitsi. Kiitos helvetti siitä, hän mutisee.

Hänen seuraava pysäkkinsä on Doverin linna, jossa hän iloisesti heittää pois 21. vuosisadan vaatteensa ja pukeutuu ihmisen virtsalla valkaistuihin alusvaatteisiin-aivan kuten hänen 27-kertainen isoisänsä Henry II käytti noin 900 vuotta sitten.

Danny antaa heille alustavan haistaa ennen kuin laittaa ne useiden tunikoiden alle.

Historioitsija kertoo hänelle, että kaikki kuninkaan pojat vaimonsa Eleanorin kanssa Akvitaniasta kääntyivät lopulta häntä vastaan, ja hänen laittomat poikansa auttoivat häntä.

Asiantuntija sanoo: Hänellä oli paljon rakastajia ja paljon laitonta lasta. Yhdestä hänen paskiaisistaan ​​hänestä tuli Yorkin arkkipiispa. Hän oli yksi tärkeimmistä kannattajista sodassa laillisia poikia vastaan.

EastEnder, joka esittää kuningatar Vicin vuokranantajaa Mick Carteria Kellie Brightin rinnalla näyttelijävaimana Lindana, nauraa: Hänellä on ollut rullaa pienellä hukkalla ja tämä paskiainen poika on tullut suoraan hänen edessään - jossain on romantiikkaa.

Suurin yllätys tulee kuitenkin, kun Danny menee Pariisiin asumaan päiväksi Ludvig IX: nä, hänen 26-kertaisena isoisänä, joka hallitsi vuodesta 1226.

Danny on järkyttynyt kuullessaan, että Louis oli syvästi uskonnollinen mies, joka määräsi jumalanpilkastajien polttaa suunsa kuumalla pokerilla. Helvetti, on hänen vastauksensa.

Kuningas vaati, että häntä ruoskitaan, rukoili joka tunti, pesi pitalisten jalat ja hänellä oli orjantappurakruunu, jota Danny kantaa varovasti kapealla pariisilaisella takakadulla.

Danny on komea mies täällä Kellie Brightin kanssa EastEndersin sarjassa (Kuva: PA)

Ihailen häntä, koska hän harjoittaa saarnaamistaan, hän sanoo.

Sinun on kunnioitettava sitä, kun otetaan huomioon elämä, jonka hän olisi voinut elää. Mielestäni hän oli erittäin rohkea.

Danny vierailee henkeäsalpaavassa Sainte-Chapellen kappelissa Notre Damessa ja saa tietää, että Louis rakensi sen Kristuksen paluuta varten.

Ei kuitenkaan koskaan ilmestynyt, vai mitä? haistaa Danny.

Kuningas Louis tehtiin pyhimykseksi 27 vuotta sen jälkeen, kun hän kuoli vuonna 1270. Dannylle kerrotaan, että hänen verensä on pyhimys.

Hän sanoo: Minulla on se suonissani. Se on niin paljon otettavaa. Olen sukua pyhimykselle.

Toisessa erässä Danny saa vaimonsa Joannen ja heidän kolme lastaan, mukaan lukien Love Island -tähti Danin, pukeutumaan myös pukuihin, kun hän tutkii menneisyytensä seuraavaa osaa.

Päästäkseen lähemmäksi Tudor -esivanhempiaan hän vie heidät Elizabethanin sokerijuhliin ja sanoo iloisesti: Lopuksi pääsen pukeutumaan röyhelöön.

Danny, täällä kohtauksessa EastEndersissä, oppii laulamaan ja tanssimaan BBC: n dokumentissa kuten hänen 15-kertainen isoisänsä Sir John Seymour (Kuva: BBC / Kieron McCarron)

Danny oppii laulamaan ja tanssimaan kuten 15-kertainen isoisänsä Sir John Seymour, yksi Henry VIII: n hovimiehistä.

Hän sanoo: Vain me olimme me, kuten olisimme olleet 500 vuotta sitten kaikissa nousussa, poikani juoksi ympäri pienellä miekallaan.

Seuraava löytö on, että Edward II ja hänen ranskalainen vaimonsa Isabella elivät elämäänsä vähän kuin keskiaikainen saippuaooppera.

Tarinoissa, jotka ilahduttavat EastEndersin käsikirjoittajia, kuningas eikä kuningatar eivät olleet uskollisia - ja Edwardin rakastajat olivat yleensä miehiä.

Lopuksi Danny pukeutuu 14. vuosisadan haarniskoihin, kuten hänen 19-kertainen isoisänsä, ritari Henry Hotspur Percy.

Joten ovatko kaikki nämä ylimääräiset kuninkaalliset yhteydet menneet hänen päähänsä?

Ehdottomasti ei, hän sanoo. Jos jotain, se tekee sinusta nöyrämmän elämässä ja erittäin kiitollinen siitä, kuka olen. Ja luulen, että aiemmin en ole ollut, joten luulen, että kasvamme ihmisinä, eikö niin?

Kuulostaa siltä, ​​että hän on oppinut arvokkaan (historian) oppitunnin.

zipporah lisle-mainwaring

Danny Dyerin oikea kuninkaallinen perhe, BBC1, keskiviikko, klo 21.

Katso Myös: