Katie Price ja Carl Woods lentävät Espanjaan välttääkseen karanteenin leikkauksen jälkeen Turkissa.

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Katie Price on kuulemma matkustanut Espanjaan sulhasensa Carl Woodsin kanssa pyrkiäkseen ohittamaan Yhdistyneen kuningaskunnan pakollisen hotellikaranteenin sen jälkeen, kun he olivat saapuneet Turkkiin viime viikolla.



Carl, 32, antoi faneille vilauksen luksushuvilaansa Instagram -tarinassaan tiistai -iltana - ja vaikka monet uskovat, että rönsyilevä tyyny oli punaisen listan maassa, Aurinko on väittänyt, että koti on viallinen Malagassa, Espanjassa.



Entinen glamour -malli, 43, leikattiin äskettäin Turkissa ja on väitetty matkustaneen meripihka -listalle Espanjaan toipuakseen Carlin ja heidän kameransa Chris Harrisin kanssa.



Siirtymällä takaisin meripihka -listan maasta Turkin sijasta parin ei tarvitse joutua karanteeniin hotelliin 10 päivän ajaksi 1 750 puntaa.

michael mcintyren nettovarallisuus
Katie Price ja Carl Woods

Katie Price on tiettävästi matkustanut Espanjaan sulhasensa Carl Woodsin kanssa välttämään pakollista hotellikaranteenia (Kuva: Instagram/carljwoods)

Sen sijaan Katie ja Carl saavat karanteeniin omassa kodissaan 10 päivän ajan, ja heidän on suoritettava kaksi Covid -testiä, ennen kuin he voivat lopettaa eristyksensä.



Lähde kertoi julkaisulle: 'Katie voi välttyä maksamasta karanteenihotellista, jos hän palaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan meripihkanvärisestä maasta - Espanjasta - ja asettaa karanteenin kotona.'

World Cup 2018 tulokset

Tähden edustaja kertoi julkaisulle: 'Katie on lääketieteellisesti hyväksytty matkustamaan. Palattuaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan puolue eristyy kotona hallituksen ohjeiden mukaisesti. ''



NEWSAM on ottanut yhteyttä Katie Price'n edustajaan kommentoidakseen.

Eilen Katien sulhanen Carl kiusasi faneja vilkaisemalla upeaa huvilaa, jossa pari asuu. Instagram -tarinoidensa perusteella Rakkauden saaren entinen tähti otti kuvamateriaalia auringonnoususta idyllistä omaisuutta ympäröivien mäkien yli.

Sitten Carl esitteli asetusta panoroimalla kameransa maahan upotetulle suurelle uima -altaalle ja kuvasi sitten tyynyn ulkopuolen, jossa hän ja Katie viettävät aikaa.

Useita aurinkotuoleja, joissa on aurinkovarjoja, voitaisiin havaita huvilan tontilla sekä muhkea 4 x 4 -auto pysäköitynä oven väliin.

Vaikka Carl ei kurkistanut talon sisälle, ulkopuolelta oli selvää, että rönsyilevä kiinteistö on kadehdittava elinympäristö.

Carl Woods

Carl on jakanut videokuvaa luxe -huvilasta, jossa he oleskelevat, Instagram -tarinassaan tiistaina (Kuva: Instagram/carljwoods)

Sivu 3 tähti Katie puolusti äskettäin Turkin -matkaa. Hänen edustajansa sanoi, että matkaa pidetään välttämättömänä, koska se lasketaan työksi, koska hänet kuvataan menettelyn aikana.

Katien edustaja sanoi: ”Katie on matkustanut sulhasensa kanssa leikkaukseen. Tämän matkan tarkoitus on olennainen, koska se on hänen työnsä vuoksi, hänet kuvataan leikkauksen aikana.

He sanoivat edelleen, että Katie on leikkauksessa auttaakseen häntä laihduttamaan, koska hänen on vaikea tehdä sitä luonnollisesti molempien jalkojen murtamisen jälkeen.

ava Vidal tyttären kuolema
Carl Woods

Vaikuttavan tyynyn väitetään olevan Espanjassa eikä Turkissa (Kuva: Instagram/carljwoods)

Hänen edustajansa lisättiin MailOnline : 'Vaikka hän on pyrkinyt laihduttamaan, hän on voittanut kaksi kiveä - tämä on puolestaan ​​aiheuttanut valtavaa painetta ja lisärasitusta jalkoihinsa ja vaikuttaa suoraan hänen kävelyyn ja päivittäiseen hallintaan viiden lapsen äitinä ilman kipua . ''

Edustaja jatkoi: 'Katie myöntää, että hän on onnellisessa asemassa voidakseen käydä tämän menettelyn, ja haluaisi vakuuttaa, että se on osa hänen 'työtä', jakaessaan matkansa, kun hän kestää muita emotionaalisia, henkisiä kamppailuja ja haasteita. ''

Aiemmin Katie kiisti väitteet saaneensa koko kehonmuodostuksen Turkissa 15. kesäkuuta. Raporttien mukaan hän sai leikkauksesta 12 000 puntaa, mukaan lukien kulmat ja kasvojenkohotuksen sekä uudet hampaat.

Carl Woods

Carl esitteli upeat näkymät talosta samassa videossa (Kuva: Instagram/carljwoods)

Katie kertoi Instagram -tarinoistaan: 'Joten olen pahoillani, mutta tämä tarina on väärä! Minulle ei ole tehty leikkausta tänään, enkä ole monokirurgiassa, eikä KUKAAN tiedä missä olen tai mitä teen. '

'Ja kun teen mitä tahansa ja mitä se paljastuu', vieressä oleva pyyhkäisevä linkki hänen YouTube-kanavalleen.

olen julkkisjuontaja

Kuitenkin tähti sanoi aiemmin, että hänelle tehtiin rasvaimu menettääkseen painoa ennen kuin hän yritti kuudennen lapsensa IVF -hoidon kautta.

Katie kertoi Aurinko : 'Olen yrittänyt niin paljon laihtua, ilmeisesti haluamme vauvan ja teemme IVF: ää. Haluan vain siirtää painoa ennen kuin teemme sen, joten olen menossa leikkaukseen.

Katso Myös: