David Gower ottaa eron Sky Sportsissa, kun hän ja Sir Ian Botham allekirjoittavat kupillisen lasillista

Kriketti

Horoskooppi Huomenna

David Gower otti jakautumisen Skyen, kun hän allekirjoitti sopimuksen 25 vuoden ajan lähetystoiminnan harjoittajan kriketti -esityksen jälkeen.



Entinen Englannin kippari Gower väitti, ettei hän ollut saanut tarpeeksi roolistaan, ja vitsaili, että hän myisi suuren numeron & apos; kun Sky päätti olla uusimatta sopimustaan.



Sekä hän että entinen joukkuetoverinsa Sir Ian Botham kommentoivat viimeistä otteluaan, kun Englanti voitti Australian Ovalin viidennessä Ashes Testissä.



Se tarkoitti, että sarja tasattiin 2-2, mutta tuhkat jäävät alle, koska Australia jo pitää urnaa.

Gower ja Botham kommentoivat yhdessä viimeisen värin pudotessa, kun Jack Leach väitti Josh Hazlewoodin päänahan Joe Rootin upean saaliin ansiosta.

Botham ja Gower allekirjoittivat viidennen tuhkatestin jälkeen (Kuva: SkyCricket/Twitter)



Ja kaksikko muisteli lasillisen kuplivan livenä pelin jälkeen - mutta Gower ei ollut yhtä iloinen nähdessään verhon laskeutuvan hänen taistelussaan Sky -kaverin kanssa.

Botham kysyi: 'Kaksikymmentäviisi vuotta ... saammeko kultakellon tästä?' Mihin Gower vastasi: 'Olet varmasti vitsi.'



Entinen monipuolinen Botham lisäsi sitten: 'Minulla on tarpeeksi. Mielestäni on aika siirtyä eteenpäin. '

Gower vastasi: 'No, minulla ei ole. Mutta aika on todella edennyt. '

Kun Botham otti napin oman viininsä, Gower sanoi: 'Hän myy viiniä, minä olen Garretin ulkopuolella ja suuri ongelma illan loppuun mennessä.'

Mutta Gower kunnioitti myös Skyä ja lisäsi: 'Se on ollut ehdoton ilo. Todellinen etuoikeus olla ihmisten kanssa, jotka ovat suuren ystäväni kaltaisia ​​täällä kaikkien ympärillämme olevien kanssa. Se on loistava tiimi, joka saa kriketin heräämään henkiin Skyllä ​​ja kaipaan sitä. '

Katso Myös: