Dawn Wardin tytär Charlie kiirehti sairaalaan auton törmäyksen jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Cheshiren todelliset kotiäidit tähti Dawn Ward on paljastanut, että hänen tyttärensä Charlie kuljetettiin sairaalaan auton törmäyksen jälkeen.



Tosi-tv-tähti, 45, twiittasi päivityksen seuraajilleen koettelemuksesta, jonka mukaan hänen 12-vuotias sai kiireellistä lääketieteellistä hoitoa vammoistaan.



Michelle Owen Sky Sports

Törmäys aiheutti Charlielle murtuneen kallon, jota hän hoidettiin Manchesterin kuninkaallisessa lastensairaalassa.



Dawn kirjoitti: 'Kaikille, jotka kysyivät tyttäreni Charlieta, törmäsi autoon eilen, hänellä on murtunut kallo ja olkapää erittäin mustelmilla, mutta vakaa kiitos kaikista viesteistäsi @RMCH_Ward78 on ollut hämmästyttävää.'

Törmäys aiheutti 12-vuotiaalle Charlielle murtuneen kallon, jota hän hoidettiin Manchesterin kuninkaallisessa lastensairaalassa (Kuva: Instagram)

Dawn on neljän tytön äiti eläkkeellä olevan jalkapalloilijamiehensä Ashley Wardin kanssa.



TV -tähti ja liikenainen asuu aviomiehensä kanssa 15 miljoonan punnan kartanossa.

Se tulee, kun Dawnin 21-vuotias tytär Taylor oli valokeilassa luopuessaan vaikeasta työstään muodissa tullakseen sosiaalisen median vaikuttajaksi.



24 vuotias mies

Taylorilla on yli 214 000 seuraajaa Instagramissa, julkaisee säännöllisesti sosiaalisen median sivustolla vaatteistaan ​​ja erilaisia ​​tuotemainoksia.

Dawn on neljän tytön äiti eläkkeellä olevan jalkapalloilijamiehensä Ashley Wardin kanssa (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Dawnin tiedetään olevan helppo vanhempi, koska kävi ilmi, että hän antoi tyttärensä tehdä plastiikkakirurgiaa.

Kate William vauvan nimi

Hän on sittemmin ollut tulessa, koska hän on antanut nuorille tyttärilleen, mukaan lukien 22-vuotiaan Darbyin, rintatyöt.

Ja kun hänen tyttärensä Darby puolusti äitiään, se osoittautui liikaa todellisuus -tv -tähdelle ja päätyi itkemään suorana lähetyksenä.

Hän sanoi: 'Tyttäreni ovat 21 ja 19 - ja olen sanonut, että he ovat vahvoja tyttöjä.

Herra. papu nallekarhu

'Ja haluan olla tukeva vanhempi. Hän tulee luokseni ja ehdottaa, että he haluavat tehdä jotain keholleen. '

Lue lisää

Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Hän lisäsi: 'Joten ensimmäinen asia, jonka sanoin heille, on:' Ok, olen todella iloinen, että tulit luokseni '. Menimme hakemaan oikeita neuvoja ja etsimään parasta kirurgia. Ja tiedätte, menimme kirurgiin ja asiat olisivat voineet olla hyvin erilaisia.

'Jos kirurgi meni johonkin,' tiedätkö mitä? En usko, että se sopii tyttärillesi, se ei ole riskin arvoista & apos; silloin olisin sanonut tyttärilleni, tiedätkö mitä, en usko, että se on oikein '.