Rakas Coleen: En voi uskoa, että paras kaverini aikoo mennä naimisiin niin kauhean kaverin kanssa

Seksi Ja Ihmissuhteet

Horoskooppi Huomenna

Hän on varmaan kuullut järkytyksen äänestäni(Kuva: Getty)



Rakas Coleen

Muutama päivä sitten paras ystäväni soitti minulle kertoakseen, että hänen viiden vuoden kumppaninsa oli ehdottanut ja he aikovat mennä naimisiin ensi kesänä. Sanoa, että sydämeni upposi, on vähättelyä.



En voi sietää hänen kumppaniaan - hän on töykeä, itsekäs, vastenmielinen ja paljon muuta. Kukaan hänen ystävistään tai perheestään ei pidä hänestä, eikä kukaan meistä voi nähdä, mitä hän näkee hänessä. Hän on fiksu, viehättävä ja ystävällinen ja hän lyö selvästi yli painonsa.



Yritin kuulostaa tyytyväiseltä hänen puolestaan ​​ja tietysti onnittelin häntä, mutta se ei ollut sydämellistä, ja olen varma, että hän rekisteröi ääneni järkytyksen ja pettymyksen. Halusin sanoa, että hän tekee kamalan virheen.

Ilmeisesti Covid ja sulkemiset ovat saaneet heidät ymmärtämään, että he haluavat solmia sopimuksen ja suunnitella tulevaisuutta yhdessä ja niin edelleen. Toivoin todella, että sillä olisi voinut olla päinvastainen vaikutus ja hänen ympärillään oleminen 24/7 auttaisi häntä näkemään, mikä harrastaja hän todella on!

Hän on luopunut niin paljon hänen puolestaan ​​- työstä, sosiaalisesta elämästään (koska niin monet hänen ystävistään eivät halua viettää aikaa hänen kanssaan), ja hän myi myös ihanan asuntonsa muuttaakseen hänen luokseen. Mitä voin tehdä?



Pitäisikö minun kertoa hänelle huolenaiheeni vai vain olla hiljaa ja toivoa parasta?

Coleen sanoo

Pelkäät, ettet pidä vastauksestani, mutta se on tämä: ole hiljaa ja toivoa parasta.



Hän ei ehkä ole sinun käsityksesi hyvästä kumppanista, mutta hän ilmeisesti näkee hänessä jotain. Ellei hän ole väkivaltainen tai hän tulee luoksesi huolestuneena tai epäilevänä, sinun on mielestäni hyväksyttävä, että se on hänen elämänsä ja hänen päätöksensä.

Emme voi aina tulla toimeen ystäviemme kumppaneiden kanssa tai edes tykätä niistä, mutta todellisuudessa meidän ei tarvitse viettää niin paljon aikaa heidän kanssaan.

Ja niin kauan kuin pysyt hänen lähellään ja tuet häntä, hän tulee luoksesi, jos hänellä on epäilyksiä tai huolenaiheita tulevaisuudessa. Ja sitten ehkä voit kertoa hänelle, mitä todella ajattelet!

Et ehkä pidä hänen valinnastaan, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa ystävyytesi. Ole vain hänen tukenaan, jos asiat menevät päärynän muotoisiksi.

Lisäksi seurustelun kannalta, kun meillä kaikilla on oikeus tehdä se uudelleen, älä tekosyitä olla menemättä ulos, jos hänen kumppaninsa tulee olemaan siellä - ole ystäväsi puolella.

Ajattele mitä jos se merkitsisi hänelle, jos hänen ystävänsä hyväksyisivät hänen kumppaninsa, vaikka sinäkin menisit kotiin myöhemmin ja ajattelit: Mikä pelle!

Katso Myös: