Denise Welch esittelee laihdutusta kahdella kivellä samalla kun aurinkoilee matkalla toyboy-aviomiehensä Lincoln Townleyn kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Denise Welch rannalla pelaamassa lentopalloa lelu -aviomiehensä Lincoln Townleyn kanssa

Denise Welch ja hänen toyboy -miehensä Lincoln Townley(Kuva: FameFlynet.uk.com)



Denise Welch ei varmasti epäröi tulla esille, kun se tulee näyttämään meille, mitä hänellä on tarjottavanaan.



Muistaako kukaan sitä aikaa, kun hän hyppäsi Celebrity Big Brother -talon uima -altaaseen ja kaatoi basookansa maailman nähtäväksi?



Entinen Loose Women -tähti, 55, on osoittanut äskettäistä laihtumistaan ​​nauttiessaan auringosta lomalla lelu -aviomiehensä Lincoln Townleyn, 41, kanssa.

Näyttelijä purjehti talvitaukoon Espanjan Marbellan lomakohteeseen ja hymyili iloisesti kävellessään lähemmäs miestään hiekkaa pitkin.

Denise pukeutui vaaleanpunaiseen ja siniseen bikiniin ja esitteli ylpeänä äskettäistä kaksikivistä laihtumistaan.



Denise Welch rannalla pelaamassa lentopalloa lelu -aviomiehensä Lincoln Townleyn kanssa

Jee mulle! (Kuva: FameFlynet.uk.com)

Televisiopersoonallisuus aloitti laihtumistehtävänsä näyttääkseen parhaalta hääpäivänään kesäkuussa.



Ja näyttää siltä, ​​että tähti harjoittelee lyhyttä harjoitteluaan ITV -julkkisten tanssikilpailussa Stepping Out on saattanut antaa hänelle lisäpotkua, kun se aikoo pudottaa muutaman kilon, vaikka hänet poistettiin näyttelystä ensin.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että Denise ei kamppaile ruokavalionsa kanssa, sillä palattuaan äskettäiseltä matkalta hän kertoi Hello -lehdelle: '' Lincoln sai minut menemään kuntosalille joka päivä, kyllä ​​joka päivä. Olen säilyttänyt painoni.

'En ole laihduttanut kiloa, koska olen ollut poissa, ja siellä on niin paljon helpompaa syödä hyvin kaikki ihanat tuoreet hedelmät ja vihannekset.

'Sallin itselleni myös neitsyt -cocktailin.'

Katso Myös: