Ohjaaja Reginald Larry -Cole huusi ja vannoi minulle, kun uskalsin esittää kysymyksiä Osta 2 Let -autoja - nyt se on romahtanut

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Reginald Larry-Cole(Kuva: PÄIVITTÄINEN PEILI)



Yhdessä kuumimmista puheluista, joita minulla on viime aikoina ollut, yrityksen johtaja Reginald Larry-Cole huudahti minulle: Olet ymmärtänyt asian täysin väärin, sanon sinulle nyt, koska haastan sinut oikeuteen kuin et uskoisi.



Siitä seurasi paljon kiroilua, mutta leikattava: hänen liiketoimintaryhmänsä on juuri otettu hallintaan, jolloin sijoittajat pelkäävät säästöjään.



Hän juoksi Buy 2 Let Cars Limitedin, joka laskutti itsensä tuottoisaksi vaihtoehdoksi pankkien alhaisille koroille.

Riippuen siitä, kuinka paljon sijoitit, voit saada hämmästyttävän tuoton, joka on 11% vuodessa tai 27% kolmen vuoden aikana.

Tulot ovat peräisin lähteestä, josta et odottaisi löytävänsä paljon rahaa - subprime -sektorilta.



Säästäjien käyttämät rahat käytettäisiin sellaisten autojen ostamiseen, jotka vuokrataan ihmisille, joilla on huono luottotieto. Markkinointimateriaali teki aterian siitä, kuinka Buy 2 Let Cars auttoi avainhenkilöitä.

isoveljen wrap party 2014

Sijoituksesi auttaa NHS: n henkilökuntaa, kuten Chipo, pääsemään töihin ja sieltä takaisin uudella ja luotettavalla ajoneuvolla.



man utd v colchester televisiossa

Lähetin tammikuussa Larry-Colelle sähköpostitse mielestäni järkeviä kysymyksiä.

Ensinnäkin rahoitetaanko tämä uskomaton 27 prosentin tuotto avainhenkilöiden rahoilla?

Toiseksi, kuinka turvallinen sijoitus oli? Kysyin, koska uusimmat tilit osoittivat, että Buy 2 Let Cars oli velkaa velkojille 34 miljoonaa puntaa, emoyhtiö Raedex oli 10,9 miljoonaa puntaa ja sisaryritys Rent 2 Let Cars velkaa 9,5 miljoonaa puntaa.

Tämä oli silloin, kun Larry-Cole muuttui ballistiseksi. Etsi minulle yksi sijoittaja, joka ei ole saanut rahojaan takaisin, hän huusi puhelimen.

Yritin uudelleen kysyäkseni: Voitteko taata, että sijoittajat, jotka laittavat rahansa nyt, saavat täyden luvatun tuoton ja pääomansa palautetaan?

Andrew, kuuntele mitä sanomme ja miten teemme sen, hän sanoi. Emme tee 27% NHS: n henkilöstöstä, emme tee sitä.

Joten mistä muualta rahaa saadaan, jos ei ajoneuvojen vuokraamisesta avainhenkilöille?

Hän vastasi käskemällä minua osallistumaan johonkin hänen säännöllisistä online -esityksistään ja vaati: Varmista, että kuuntelet suunnitelmaa ja ymmärrät sen ennen kuin puhut sh **.

jennifer aniston hääpuku

En puhu mitään, esitän kysymyksiä potentiaalisten sijoittajien puolesta, vastasin.

'Kuuntele minua, kuuntele minua', hän iski takaisin, 'kunnes näet sen paskan suunnitelman, ettet voi kirjoittaa siitä paskaa. Et tiedä mistä puhut.

Selitin, että olin nähnyt hänen suunnitelmansa askel askeleelta Buy 2 Let Cars -sivustolla, mutta hän oli vakuuttunut siitä, että minun on osallistuttava esitykseen.

Kysyin, selittäisikö tämä yrityksille aiheutuvia tappioita.

'Mitä tappioita?' hän vastasi.

'Tilinpäätöksessäsi kuvatut tappiot', selitin.

numeron 56 merkitys

Tässä vaiheessa nainen otti puhelimen hänen päästään, sanoi, että minun ei tarvitse tietää hänen nimeään, ja lopetti puhelun.

Näytön nappaus Buy2LetCars -webinaarista

Osallistuin pyynnöstä yhteen hänen online -esityksistään. Tämä sisälsi lukuisia otteita asiakkaista sanomalla, kuinka tyytyväisiä he olivat vuokra -autoihinsa ja sijoittajat sanoivat esimerkiksi: Kun olet maksanut rahasi, sinulla ei ole mitään tekemistä, kaikki käsitellään, odotat vain rahan saapumista joka kuukausi .

Pian sen jälkeen apulaisohjaaja Scott Martin lähetti minulle sähköpostiviestin, joka sanoi: Kaupallinen ympäristömme pysyy vakaana ja olemme täällä palvelemaan asiakkaitamme tulevina vuosina. Luulen, että paras tapa vahvistaa rahoitus- ja leasing -malliemme merkitys on kuulla asiakkailta, jotka ovat tehneet liiketoimintaa kanssamme, joista osa jatkaa niin vuodesta 2012 lähtien. ''

Ei ongelmia: Scott Martin (Kuva: napata)

Mutta kaikki ei ollut ääntä. Financial Conduct Authority kielsi 19. helmikuuta Raedexin aloittamasta uutta liiketoimintaa, koska se oli maksukyvytön. Se julisti, että 7,5 miljoonaa puntaa, joka sisällytettiin Buy 2 Let -tilille liikearvona, tulee pyyhkiä pois.

Sääntelyviranomaisen juuri julkaisemassa valvontailmoituksessa on hälyttäviä paljastuksia. Esimerkiksi Buy 2 Let Cars väittää saaneensa 1200 vuokrasopimusta, mutta 102: sta satunnaistarkastuksessa havaittiin, että 55 oli käytettyjä ajoneuvoja eikä uusia, kuten luvattiin, 18 vuokrasopimusta oli ilmeisesti tehty merkittävästi ennen ajoneuvon tiellä, ja kahta autoa ei löytynyt lainkaan DVLA -tietokannasta.

Valvontaviranomaisen tiedonannossa todettiin seuraavaa: '' Konserni jatkaa sijoitusmahdollisuuksiensa markkinointia monenlaisten online- ja muiden tiedotusvälineiden kautta ja etsii edelleen kuluttajavaroja. Kilpailuvirasto katsoo, että yrityksen ja konsernin taloudellinen asema tekee yrityksen liiketoimintamallista pohjimmiltaan kestämättömän ja asettaa rahaa sijoittavat kuluttajat suoraan tappioriskiin. ''

Tällä viikolla Raedex, Buy 2 Let Cars ja Rent 2 Own Cars Limited annettiin hallintoon.

Sijoitusanalyytikot kyseenalaistavat nyt, miksi vahtikoiran toiminta kesti niin kauan, että se hallitsi sen sääntelemää yritystä Raedexia - vaikka Buy 2 Let Cars -investointi itsessään on sääntelemätön eikä kuulu rahoituspalvelujen korvausjärjestelmän piiriin.

Sijoitussivusto Bond -arvostelu varoitti jo kesäkuussa 2018, että kyseessä oli erittäin korkean riskin investointi, joka voi johtaa pysyviin ja kokonaistappioihin.

Seuraavana vuonna Bond Review raportoi: '' Raedex Consortium Limitedin, konsernin holdingyhtiön, luvut osoittavat rajallista tietoa, koska yhtiö käytti pienyritysten poikkeuksia eikä julkaissut tuloslaskelmaa tai tilintarkastusta. on kuitenkin selvää, että koko yhtiö on edelleen tappiollinen. ''

Summer Monteys - Fullam Nude

Kuluttajarahan kampanja Mark Taber twiittasi tällä viikolla: Kilpailuvirastolla oli kaikki nämä tiedot, joten mitä he pelasivat antamalla yhä useammat sijoittajat imeytyä?

Sääntelyviranomainen vastasi: Olemme olleet yrityksen kanssa yhteydessä useaan otteeseen sääntelykysymyksissä.

Katso Myös: