Disney on Ice Frozen saapuu Britanniaan ensimmäistä kertaa tänä syksynä - ja näin voit hankkia lippuja

Perhe

Horoskooppi Huomenna

Disneyn maailma on todella maaginen - se viihdyttää lapsia sukupolvien ajan, ja ulkonäkö tekee vaikutuksen tuhansiin nuoriin, kun Disney on Ice Frozen lähtee Britanniaan myöhemmin tänä vuonna.



Lokakuusta 2016 lähtien hittielokuvan fanit voivat katsella Oscar-palkitun Frozen-tarinan heräävän eloon jäällä, mikä on ensimmäinen kerta, kun upouusi tuotanto esitetään Isossa-Britanniassa.



Liput uuteen Disney on Ice Frozen -esitykseen ovat myynnissä nyt kiertuepäiville Manchesterissa, Lontoossa, Birminghamissa, Liverpoolissa ja muissa.



Oscar -palkittu tarina herää henkiin kiertueella yhdeksässä kaupungissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa lokakuusta 2016 alkaen - pysähtyy Manchesterissa, Lontoossa, Birminghamissa, Liverpoolissa ja muissa.

Katso, kuinka Olaf häikäisee jäällä



Kiertueella nähdään kaikki animaatioelokuvat & apos; hittikappaleita, mukaan lukien & quot; Let It Go & apos; ja & Haluatko rakentaa lumiukon & apos ;.

Disney On Ice

Laula mukana myös kaikki Frozen -suosikkikappaleesi



Tuottaja Nicole Feld sanoi: Yli 30 vuoden tuotannossamme Disney On Ice -esityksiä Feld Entertainment on odottanut tällaista elokuvaa.

Vaikka saattaa tuntua itsestään selvältä, että Frozen sopii hyvin jäälle, tämä Disney On Ice -tuotanto koskettaa yleisöä emotionaalisesti innovatiivisten show -elementtien ja maailmanluokan luistelun avulla.

Lapset rakastavat nähdä heidän suosikkihahmonsa heräävän eloon

mistä voin katsoa oscarit 2014

Disney Ice Frozen -kiertuepäivät

Katso Myös: