Disney+ -temppu antaa sinun katsoa Frozen 2: n ja kaikki The Mandalorianin jaksot Isosta -Britanniasta

Disney Plus

Horoskooppi Huomenna

Disney +



Tällä viikolla tapahtui vihdoin hetki, jota Disney -fanit ovat odottaneet, kun uusi Disney+ -palvelu vihdoin lanseerattiin Isossa -Britanniassa.



Alusta on täynnä vanhoja klassikoita, kuten Pieni merenneito, viimeisimpiin menestystarinoihin, kuten Star Wars, The Last Jedi, ja se on täynnä jännittävää sisältöä kaikenikäisille.



michael jackson jordan chandler

Vaikka brittiläisessä versiossa on yli 500 elokuvaa ja TV -ohjelmaa, joista jotkut voivat valita, jotkut käyttäjät ovat huomanneet, että Frozen 2 ja kaikki The Mandalorianin jaksot puuttuvat.

Onneksi sinulla on ovela tapa käyttää tätä puuttuvaa sisältöä.

Cardiffissa toimiva sosiaalisen median asiantuntija Matt Navarra on paljastanut ovelan kiertotavan.



Hän twiittasi: Disney+ -tilaajat Isossa -Britanniassa: Jos käytät VPN: ää ja asetat sijaintisi Yhdysvaltoihin, voit katsella Frozen 2: ta, kaikkia Mandalorianin jaksoja ja paljon muuta.

VPN on virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit luoda suojatun yhteyden toiseen verkkoon Internetin kautta.



kim ja kanye west

VPN: n avulla voit väärentää älypuhelimesi tai tietokoneesi sijainnin, jolloin voit käyttää Disney+ -sisältöä ikään kuin olisit todella kyseisessä maassa.

Useat helpottuneet käyttäjät vastasivat Navarralle ja olivat iloisia temppusta.

Jäädytetty 2

Lue lisää

numeron 45 merkitys
Viimeisin tiede ja tekniikka
Kuinka kertoa hajujen menetyksestä Covidin takia Tiedemiehet tarvitsevat apua koirien kouluttamiseen Valtava & dent; Maan magneettikentässä Huawei P40 Pro Plus -katsaus

Yksi käyttäjä vastasi: Sinä, herra, juuri teitte vaimostani erittäin onnellisen naisen, kun taas toinen lisäsi: Olet todellinen kuningas herra!

On sanomattakin selvää, että paremmat VPN -verkot vaativat sinua maksamaan - usein kuukausitilauksena ja joskus Yhdysvaltain dollareina.

Olemme kuitenkin ottaneet jalkatyön ja luetelleet joitain parhaista vaihtoehdoista alla.

Katso Myös: